User
Pass
2FA

3v3
Go to page 1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message6912
NellyRLD
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 01-09-2012 21:39)

Votes: 10

Post Posted: 17-04-2012, 01:22:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ziceati ca o sa scadeti ratingul la t2 wep + sets de la 2200.Eu ca rogue imi e imposibil sa fac 2200 cu orice combo as incerca pentru ca niciun team care include rogue nu poate fi situat intre primele 20 de combouri de top sa zic asa.Rmp e la pamant, rls sa nu mai zic.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Legitrival

[Mentally Stable]

(since 13-07-2015 22:47)

Votes: 3

Post Posted: 17-04-2012, 02:29:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bine punctat.. se reseteaza teamurile pana face lumea 2.2k - daca ajunge un team sa fie fericit
0 0

Back to top
Turbokill1337

[NoFriendsNoParty]

(since 11-07-2021 15:46)

Votes: 63

Post Posted: 17-04-2012, 06:26:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NellyRLD wrote:
Ziceati ca o sa scadeti ratingul la t2 wep + sets de la 2200.Eu ca rogue imi e imposibil sa fac 2200 cu orice combo as incerca pentru ca niciun team care include rogue nu poate fi situat intre primele 20 de combouri de top sa zic asa.Rmp e la pamant, rls sa nu mai zic.

rogue+shadowpriest+rdruid/rsham
rogue+enhancement+rdruid/rsham/dpriest
rogue+ret+rdruid/rsham/dpriest
rogue+fury+any healer
rogue+hunter+priest

ma tem ca toate combourile astea sunt viabile pentru 2.2k, trebuie doar sa ai niste playeri cat de cat.

drthbe5rt6jertjerthergvtbbreterr55byrtbyrt
0 0

Back to top
Aer

[Mentally Stable]

(since 19-05-2015 16:46)

Votes: 6

Post Posted: 17-04-2012, 14:43:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NellyRLD wrote:

La cate petarde sunt pe server.. la ce te astepti ? RMP va face legea tot timpul... Un rogue bun (care sa stie sa dea smoke bombu) iti trebuie si 1 mag care stie sa dea 1 shatter .... si e WIN .... e cel mai easy combo si cel mai tare pe Blizz in momentul de fata. Mah rog ... daca si rogul s-ar juca cum se joaca pe blizzard ... ar fi cu totul alta treaba. Dar din 50 de rogi de pe Freakz, daca e unul care stie sa joace blizzlike ...

Nu am idee de skilul tau .... dar RMP fara un rogue bun = ZERO !

0 0

Back to top
hysagi

[Like a boss]

(since 16-12-2012 17:07)

Post Posted: 17-04-2012, 15:33:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te invit pe tine sa joci un rmp si sa dai de spriest mage healer. Sa imi zici daca obti un win ratio mai mare de 50%.
0 0

Back to top
BritR

[UN-UNDEFEATABLE]

(since 09-02-2015 12:53)

Votes: 9

Post Posted: 17-04-2012, 16:36:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aer wrote:
NellyRLD wrote:

La cate petarde sunt pe server.. la ce te astepti ? RMP va face legea tot timpul... Un rogue bun (care sa stie sa dea smoke bombu) iti trebuie si 1 mag care stie sa dea 1 shatter .... si e WIN .... e cel mai easy combo si cel mai tare pe Blizz in momentul de fata. Mah rog ... daca si rogul s-ar juca cum se joaca pe blizzard ... ar fi cu totul alta treaba. Dar din 50 de rogi de pe Freakz, daca e unul care stie sa joace blizzlike ...

Are you *** kiddin me? lol ba te auzi ce vorbesti?
Rmpu e cel mai greu comp, acolo orice miscare gresita te poate face sa pierzi meciul, un gouge missed si ai pierdut, un ss resisted la fel
Rmp e greu daca nu fgreu sa bati double dispell teams, asa cum sunt la noi pe server full
Iar @turbo, da, thugcleave, sau heroic rls ar merge, dar aici e fgreu sa faci 2.2k si cu unholyplay'ul tau la cati de putini sunt in que, iar acum sa o luam pe asta buna, toti restodruizii joaca shatree, iar shamanii resto shatter, cine crezi ca se baga la rls cand are alegeri mult mai bune? Pala holy nici nu intra in discutie, iar disc priests joaca jungle/kfc

Posturi unite automat, 17-04-2012, 17:36:12

hysagi wrote:
Te invit pe tine sa joci un rmp si sa dai de spriest mage healer. Sa imi zici daca obti un win ratio mai mare de 50%.

Si cu shamanii e cam nasol la rmp, gen turneu ala in care a fost team de 2xsham +affli lock doar ca sa il bata pe hydra si i'au dat'o flawless

herad wrote:

@offtopic : mi-a zis zohlong ala pe PM ca ma voie sa scriu colorat cand vreua sa EVIDENTIEZ ceva .

0 0

Back to top
Aer

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-04-2012, 17:32:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BritR wrote:
Aer wrote:
NellyRLD wrote:

Are you *** kiddin me? lol ba te auzi ce vorbesti?
Rmpu e cel mai greu comp, acolo orice miscare gresita te poate face sa pierzi meciul, un gouge missed si ai pierdut, un ss resisted la fel
Rmp e greu daca nu fgreu sa bati double dispell teams, asa cum sunt la noi pe server full
Iar @turbo, da, thugcleave, sau heroic rls ar merge, dar aici e fgreu sa faci 2.2k si cu unholyplay'ul tau la cati de putini sunt in que, iar acum sa o luam pe asta buna, toti restodruizii joaca shatree, iar shamanii resto shatter, cine crezi ca se baga la rls cand are alegeri mult mai bune? Pala holy nici nu intra in discutie, iar disc priests joaca jungle/kfc

Posturi unite automat, 17-04-2012, 17:36:12

hysagi wrote:

Si cu shamanii e cam nasol la rmp, gen turneu ala in care a fost team de 2xsham +affli lock doar ca sa il bata pe hydra si i'au dat'o flawless

Da bine ... Scuza-ma ca m-am bagat si eu in seama .... Adevarul e ca aia de pe blizzard s-au luat dupa Freakz ... unde sunt numa prozi !!! blizzconu s-a facut dupa 15 mii de Freakzconuri ca na ... trebuiau sa copieze ... Si RMPu e cel mai greu comb de jucat (lol)... pentru cine ? m-ai citeste ce am zis : Daca rogueul stie sa dea un smoke bomb ! .... nu stiu ce intelegi tu prin asta ... dar nu mah refer in niciun caz la a folosi smoke bombu ca sa dai restealth (nu am vazut rogue sa faca altceva cu abilitatea respectiva) ...
In alta ordine de idei ... poate fi cel mai greu comb de jucat pentru ca pe Freakz sunt 15 miliarde de buguri pe care nimeni nu le repara (si cand se ofera ajutor, gmii spun ca nu au nevoie) ....

Pentru cel care a deschis topicul: Vrei sa joci un comb cum trebuie ???? In loc sa donezi 3 euro pentru un mount .... Da 3 euro ca sa stai o luna pe SKill-capped.... Si cred ca o sa simti o diferenta mare in 3s ... O sa-ti dai seama ca din 20 de teamuri... probabil una are idee de combul jucat ... Spor la treaba ! (e practic o investitie pentru server totusi... pVp UP)

(ma refer la evolution aici ... NU am idee ce se intampla pe genesis !)

0 0

Back to top
BritR

[UN-UNDEFEATABLE]

(since 09-02-2015 12:53)

Post Posted: 17-04-2012, 17:57:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ NEVERMIND
Dude, e adevarat ca rmpu face legea, de cand e 3s mereu sunt rmp'uri in top, cel putin pe blizz, dar spun ca are skillcapp foarte mare, si de aia e jucat de foarte putina lume, mai ales pe freakz
Iar pe blizz, e destul de greu de jucat compul, adica vs triple dps sunt sanse mari sa iti cada priestul, daca dai de teamuri cu dispell protection iar e nasol ca iti sta tot teamu in cc
Ca sa ai succes ca rmp e nevoie de pve gear si de coordonare foarte buna, lucruri cam greu de gasit aici pe freakz
Drept dovada, din top 20 teams sunt 3 rmpuri, uita'te cate rls'uri sunt si vezi care e cel mai greu comp de jucat?
Un exemplu: pt burst la rmp ai nevoie de tricks de la rogue+dispell de la priest+ icy veins+trinket+kidney+smokebomb+sdance, in schimb la junglecleave sa zicem ca aia sunt r3 ai nevoie de punce+ full burst de la hunter si e la 40% targetu, so, care e mai greu de jucat?

herad wrote:

@offtopic : mi-a zis zohlong ala pe PM ca ma voie sa scriu colorat cand vreua sa EVIDENTIEZ ceva .

0 0

Back to top
Skorpyo

[Mentally Stable]

(since 14-08-2014 10:11)

Post Posted: 17-04-2012, 18:19:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RMP nu mai este comboul care era odata,acum RLS domina ladderul. Iar skillcap-ul necesar pt RMP a scazut mult in cata, nu mai e ce era pe wotlk. Un RMP bun ar trebui sa pice ceva numai din open,iar asta nu necesita mare skill.

Si nu junglecleave-ul are cel mai bun burst, cel mai bun burst la 3vs3 format din 1 healer + 2 dps o au hunter+rogue+randon healer (exceptie resto drood).

Este normal sa nu fie balance in brackete, nici pe retail nu este,asa ca ce pretentii sa avem de la un server pe care jucam pe gratis. Eu inteleg frustrarea unora, dar asta e situatia de fata. Vad ca fix mmr nu se poate, asa ca start de la 1k la 3vs3 macar ar fi o solutie bine venita.

0 0

Back to top
Aer

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-04-2012, 18:22:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BritR wrote:
@ NEVERMIND
Dude, e adevarat ca rmpu face legea, de cand e 3s mereu sunt rmp'uri in top, cel putin pe blizz, dar spun ca are skillcapp foarte mare, si de aia e jucat de foarte putina lume, mai ales pe freakz
Iar pe blizz, e destul de greu de jucat compul, adica vs triple dps sunt sanse mari sa iti cada priestul, daca dai de teamuri cu dispell protection iar e nasol ca iti sta tot teamu in cc
Ca sa ai succes ca rmp e nevoie de pve gear si de coordonare foarte buna, lucruri cam greu de gasit aici pe freakz
Drept dovada, din top 20 teams sunt 3 rmpuri, uita'te cate rls'uri sunt si vezi care e cel mai greu comp de jucat?
Un exemplu: pt burst la rmp ai nevoie de tricks de la rogue+dispell de la priest+ icy veins+trinket+kidney+smokebomb+sdance, in schimb la junglecleave sa zicem ca aia sunt r3 ai nevoie de punce+ full burst de la hunter si e la 40% targetu, so, care e mai greu de jucat?

Mah nush ce sa zic .. eu fac pvp in special mag rogue priest ... 3 charuri am pe care fac pvp ... RMP imi place ... asta mi-a placut ... si nu mi s-a parut greu niciodata ... dar na ... ideea e urmatoarea, si reiese din ce spunem amandoi ... : TREBUIE SKILL ! asta zic si eu ...asta zici si tu ... dar se poate face !

Eu puneam accent foarte mare pe Rogue ... care dupa parerea mea si a multora de pe blizz ... e baza in RMP.... dmg constant ... cc .. etc... magu nu are dmg constant ... popa poate fi CCed .. dar rogu nu prea are voie ... (cel putin nu unul care stie ...)...

Btw ... incercati sa vedetzi streamuri de RMP de la 2300+ ....poate intelegetzi mai multi ce spun printr-un ROGUE bun !.... (incepe arena ... 15 sec S@L >> NEXT !)

Recent am inceput sa-l urmaresc pe Zilea (2009 blizzcon winner) - Holy pala ... care a fost intr-o noapte umilit de un RMP la 2500 rating ... Healing impecabil de perfect (la modul Sacking la Blinduri si etc - adika nu prea il vedeai in CC.... si nu cum fac la noi de pupa stalpu si isi abandoneaza coechipierii)... 2 smokebomburi si nu a mai avut ce face ... hunter super CC ... si uite ca ii pica DKul ... Sunt curios aici pe Freakz daca pici DKul din 2 smokebomburi ...

Problema e ca multi nu vad niste avantaje enorme pe care le are un RMP (RLS merge grav nu zic ca nu) .... dar ... Popa ca pvp are cel mai tare truc cu care iese din poly, fear, blind, trap, etc .... Shadow Word: Deathu ... Deaceea ziceam ... go Skill-capped.com ... sunt niste tutoriale super bine facute ... si probabil ca va vor ajuta mult la pvpplay...

Pana una alta ... astept sa se rezolve imba fixul de 150 de mii de dolari .. ca sa pot intra pe server .. si sa testez RMPul, acum cu ceva cunostinte mai noi de pe blizz ...

0 0

Back to top
NellyRLD
[Banned user]

Banned

(since 01-09-2012 21:39)

Post Posted: 17-04-2012, 18:37:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba ce zic eu si ce aberati voi?
CU ROGUE AICI NU FACI 2200 NICIODATA, mai ales cu rmp.

AICI NU E BLIZZARD.
AICI NU E 4.3.3.
AICI DA FURY 2 HITS.
AICI SUNT NUMAI SHATTERE.
AICI E COLOSSUS SMASH CARE E DIFERIT DE BLIZZARD CA AICI E 4.0.6., nu scade doar 20% armura sau cat o fi pe 4.3.
AICI E DK CU DEATHRUNES PERMANENT CARE ARE BUGU POSTAT SI NU SE REPARA.
AICI NU MERGE SDWSTEP KICK FOCUS.

Am facut inainte sa dea wipe 150-25 si 1950 cu boomkin si disc; acum boomkinu nu are cum sa faca eclipsa ca nu merge setul pvp de 4x, deci pica si comboul asta.

0 0

Back to top
Aer

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-04-2012, 19:43:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NellyRLD wrote:
Ba ce zic eu si ce aberati voi?
CU ROGUE AICI NU FACI 2200 NICIODATA, mai ales cu rmp.

AICI NU E BLIZZARD.
AICI NU E 4.3.3.
AICI DA FURY 2 HITS.
AICI SUNT NUMAI SHATTERE.
AICI E COLOSSUS SMASH CARE E DIFERIT DE BLIZZARD CA AICI E 4.0.6., nu scade doar 20% armura sau cat o fi pe 4.3.
AICI E DK CU DEATHRUNES PERMANENT CARE ARE BUGU POSTAT SI NU SE REPARA.
AICI NU MERGE SDWSTEP KICK FOCUS.

Am facut inainte sa dea wipe 150-25 si 1950 cu boomkin si disc; acum boomkinu nu are cum sa faca eclipsa ca nu merge setul pvp de 4x, deci pica si comboul asta.

Atunci Neilyo frate ... lasa-te de wow !

0 0

Back to top
Nerfz
[Banned user]

Banned

(since 02-04-2013 15:38)

Votes: 24

Post Posted: 17-04-2012, 21:42:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nevermind go play harry potter online. RMP pe 4.0.6 cu dpriest ? da-ti ma foc si pleaca de aici. Nu exista combo viabil pentru rogue pe 4.0.6 inafara de triple dps sau POATE Disc / DK / Rogue. Altceva e total nefolositor.

0 0

Back to top
Inoffensiv3

[Mentally Stable]

(since 11-06-2017 13:33)

Post Posted: 17-04-2012, 23:39:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Disc Dk Rogue sucks ... Rogue Spriest Rdudu e best pe 4.0.6 cuz of double dispel + smokebomb + huge burst = win

0 0

Back to top
Velaurius

[Herald of the Titans]

(since 14-08-2021 12:54)

Post Posted: 18-04-2012, 01:09:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lasand la o parte discutia (inteligenta de altfel) daca o clasa poate sa nu poate sa ajunga la 2200 la 3s, si fustrarile despre cat de OP sunt toate clasele in afara de a ta, asteptam cu nerabdare raspunsul daca se va scade ratingul cerut pentru arme la 2000, si daca da cand?

@off Atata timp cat la 3vs3 o sa fie mai mult de 3 team-uri care joaca constant, ai putea facei 2200 cu aproape orice combo, dar toti stiti cum e la 3s, ori farmezi ori esti farmat.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2, 3  Next    

The time now is 08-08-2025, 10:39:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password