User
Pass
2FA

Reclamatie Eminem
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2346
Romani
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 01-05-2012 18:09)

Votes: 2

Post Posted: 20-04-2012, 09:31:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fara poze/demo=Reclamatie nefondata !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SPA SANKY

[Mentally Stable]

(since 02-06-2012 12:20)

Votes: 4

Post Posted: 20-04-2012, 13:11:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dani123 wrote:
APropo just eror nu te mai baga tu nu esti admin nimic si nu mai injura tu cu spa la microfon da ducetiva afara si injurati da plus ca just asta nu are microfon si daca il scoate cnv pe o mapa noua incepe sa injure akm sa vedem
P.S: just e ciudos ca mie se incarca cs mai rpd si pic eu CA FOARTE DES PICA SRV SI NU APUC NICI O RUNDA LA CT

Aloooo, baiatule, lasa mesaj dupa tasta sonor... Dosent Matter

Injur, da corect, ce intelegi tu prin a injura? Ce nu ai auzit de p**L, m**e? inseamna ca esti fatalau.
Ce treaba ai tu cu mine? Eu injur pe propria raspundere, mucosule. Plus de asta, esti un copil penibil, cu aere in cap, ca daca e sa o luam pe bune, te fac sa-ti dai log out Dosent Matter...
Eu daca injur, injur fie din nervi,stres sau plm, fie de "fun" junky sanky daca ma intelegi..

PS: Dai drumu dupa seminte
PS2: Cf all?
PS3: Sper sa stai bine ca jucator.
S@L

0 0

Back to top
[Marines]WhiteFang

[The JailBreak Beast]

(since 16-03-2014 18:39)

Post Posted: 20-04-2012, 13:45:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SPA SANKY wrote:
Dani123 wrote:
APropo just eror nu te mai baga tu nu esti admin nimic si nu mai injura tu cu spa la microfon da ducetiva afara si injurati da plus ca just asta nu are microfon si daca il scoate cnv pe o mapa noua incepe sa injure akm sa vedem
P.S: just e ciudos ca mie se incarca cs mai rpd si pic eu CA FOARTE DES PICA SRV SI NU APUC NICI O RUNDA LA CT

Aloooo, baiatule, lasa mesaj dupa tasta sonor... Dosent Matter

Injur, da corect, ce intelegi tu prin a injura? Ce nu ai auzit de p**L, m**e? inseamna ca esti fatalau.
Ce treaba ai tu cu mine? Eu injur pe propria raspundere, mucosule. Plus de asta, esti un copil penibil, cu aere in cap, ca daca e sa o luam pe bune, te fac sa-ti dai log out Dosent Matter...
Eu daca injur, injur fie din nervi,stres sau plm, fie de "fun" junky sanky daca ma intelegi..

PS: Dai drumu dupa seminte
PS2: Cf all?
PS3: Sper sa stai bine ca jucator.
S@L

aidoma ii dau dreptate. si vad ca va razbunati pe sanky si ii scoateti reputatia ca are dreptate. nui frumos asta. Eminem zi mersi ca n-ai apucat sa fii pe srv cu mine din cauza la reclamatiile astea.

Învaþã sã respecþi ºi vei fi respectat.

0 0

Back to top
SPA SANKY

[Mentally Stable]

(since 02-06-2012 12:20)

Post Posted: 20-04-2012, 13:47:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- sa sti ca in locul reputatiei stau eu..daca vreau dau 20 de euro si am 30000000 de +...
0 0

Back to top
JustErroR^

[Mentally Stable]

(since 12-09-2012 01:07)

Votes: 2

Post Posted: 21-04-2012, 14:09:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raspunsurile pe care le-am scris la aceasta reclamatie a fost in calitate de martor ( punct )
EDIT : Enzo , cu banmenu nu poti sa i dai motivul ! -
Eminem , cs-ul care il ai tu e din comunitatea unde am admin eu .

0 0

Back to top
DeVoNNNNN

[Creep]

(since 19-06-2019 18:28)

Votes: 9

Post Posted: 21-04-2012, 14:50:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba sincer toata lumea are voie sa-si dea cu parerea ori de bine ori de rau la reclamatii ca na dak cineva a fost nemultumit de acea persoana din reclamatie sa dea si el cu parerea ca na doar e o reclamatie -

*DEAD* Name? : Doamne DeVoNNNNN! Nu tu iara m-am saturat de hs-uri -
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 04-12-2024, 11:14:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x