User
Pass
2FA

Orice tip de ajutor e binevenit :|

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Programming / Scripting / Database
Author Message1171
waCk^

[Creep]

Status: Offline
(since 30-11-2013 20:35)

Votes: 9

Post Posted: 20-04-2012, 18:06:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am de facut un proiect la POO (Programare Orientata pe Obiecte).
La facultate nu am facut clase generice, abia am facut cate un program cu supraincarcarea operatorilor (+,-),
insa am aflat ca pentru o clasa generica trebuie sa folosesti template pentru variabile de tip neprecizat,
dar cand vine vorba sa fac si program, imi ies peri albi -

Cam asa suna cerinta:

Quote:
Sa se defineasca o clasa generica pentru matrici dreptunghiulare cu elemente de tip neprecizat, cu supraincarcarea operatorilor =, ==, +, - (unar si binar), *, [] (indexare) si conversie de la un obiect de tipul neprecizat dat la o matrice cu 1 line si 1 coloana. O matrice cu m linii si n coloane se va reprezenta ca un vector (adica pointer la tipul elementelor) format din liniile matricii asezate succesiv, adica a11, a12, ... , a1n, a21, a22, ... , a2n, ... , am1, am2, ... , amn. Operatorul [] va intoarce un pointer la inceputul liniei al carei numar este parametru, numarandu-se incepand cu 0, in reprezentarea data mai sus, adica, daca a este un obiect al clasei, a[i] va fi pointer la tipul elementelor avand ca valoare adresa elementului a(i+1)1 in notatia de mai sus, iar a[i][j] va fi elementul a(i+1)(j+1) din aceeasi notatie, a doua utilizare a operatorului [] fiind cea predefinita pentru pointeri la tipul elementelor matricii.

Tind sa mentionez ca cerinta e infecta, prost formulata (nu de mine, de catre prof), dar sper sa o intelegi.
Daca aveti binevointa sa imi explicati si mie macar "care, cum ce" sau sa postati secvente de cod, v-as fi extrem de recunoscator.

Download CS 1.6 NON-STEAM
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
waCk^

[Creep]

Status: Offline
(since 30-11-2013 20:35)

Votes: 9

Post Posted: 01-05-2012, 22:30:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rog un moderator sa stearga sau sa inchida topicul, nu mai am nevoie, am scos-o la capat. Multumesc celor ce s-au sinchisit sa imi citeasca macar problema.

Download CS 1.6 NON-STEAM
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by *0ranGe ! extrem, 03 May 2012 17:56

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Programming / Scripting / Database  

The time now is 07-02-2025, 10:06:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x