User
Pass
2FA

reclamatie Dl. *Bau*

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message983
Guest

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-08-2014 13:55)

Votes: 2

Post Posted: 21-04-2012, 07:04:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Gag aiurea si se crede zeu
- Guest
- *Bau*
- snow si dust
- abuz de admin

*Bau* : stai robot ca m-am transfer rat

*** *Bau* killed CaPoNe with a headshot from deagle ***
*Bau* : treb sa trag si yo in fn

*** B.U.G Mafia-Al3x killed CaPoNe with a headshot from m4a1 ***
[RESPAWN] Pentru a avea AWP scrie in chat /awp atunci cand ai 5.000$!
CaPoNe killed B.U.G Mafia-Al3x with ak47
Guest : si de ce ma faci ratat?

*** CaPoNe killed B.U.G Mafia-Al3x with a headshot from ak47 ***
*Bau* : robot suna a ratat?

*** *Bau* killed Guest with a headshot from deagle ***
*** CaPoNe killed B.U.G Mafia-Al3x with a headshot from ak47 ***
Guest : sau asa

*** *Bau* killed Guest with a headshot from deagle ***
CaPoNe killed B.U.G Mafia-Al3x with ak47
*Bau* killed CaPoNe with deagle
costynel connected
* Killed by *Bau* gwith deagle @ 4.m (100HP, 100AP) >> head: 1
CaPoNe killed *Bau* with ak47
costynel is joining the Counter-Terrorist force
* You hit *Bau* 0 time(s), 0 damage >> no hits
Guest : masoara ti cuvintele ,)

CaPoNe killed *Bau* with deagle
B.U.G Mafia-Al3x killed CaPoNe with m4a1
CaPoNe killed costynel with ak47
*Bau* killed CaPoNe with deagle
* Killed by *Bau* gwith deagle @ 13.m (100HP, 100AP) >> head: 1
* You hit *Bau* 0 time(s), 0 damage >> no hits
*Bau* : shh robot e una ratat e alta, nu te lungi cu mn

costynel killed CaPoNe with m4a1
*** Guest killed costynel with a headshot from ak47
Guest : ma lungesc cu cine vreau ,)

A mai fost o faza acum cateva zile in care era singur pe sv si facea ce vroia,ameninta un player ca il da afara ca avea un nick asemanator(bau) si i-am luat apararea explicandu i ca joaca de mult timp cu numele ala si ca nu e la fel ca al lui..imi da gag aiurea fara un motiv(poate sa confirme si daulacap) si cand i am cerut o explicatie a zis k mi a zis dar nu a fost adevarat..sa si revizuiasca comportamentul si limbajul ca daca are un grad nu e ZEU sa ia playerii la misto..Cand e Dl. Bau pe server nu poti sa mai faci o gluma ca gata gag kick etc(doar e admin omu..)..oricum nu mai intru pe sv cand este acest DOMN(altfel nu pot sa i zic ca are o varsta omu si noi suntem agarici pe langa el)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
*Bau*

[Mentally Stable]

(since 23-05-2014 06:41)

Votes: 4

Post Posted: 21-04-2012, 08:18:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

haha, esti penibil, e foarte simplu ce am facut..

1. eram azi pe srv ,nu prea era balance mi-am dat transfer de la o echipa la alta, l-am vazut pe guest dar fiind in baza la ei knd mi-am dat transfer am spus ca e corect sa nu il i-au pe la spate trecand pe langa el.. omu trage imi da kill, i-am spus nu trage robot ca ca m-am transferat =transfe rat am scris, i-am zis puteam trage si eu dar in fn, omu a luat foc ca de ce il fac ratat? oricum in logs se vede ,i-am explicat ca robot cu ratat nu e una si aceeasi, dar omu a luat gag acu 2 -3 zile pe un motiv, i-am zis de ce,dar el continua sa ma intrebe de ce.. de acolo sufera acest player...

eram pe assault era un player cu nume bau i-am cerut frumos sa isi schimbe numele pt a nu crea confuzie, si Guest se baga ca stai domne ca bau cu *Bau* nu e aceeasi, oricum eu l-am rugat frumos,ca poate sa isi puna baau sau nu mai stiu cum , am zis ok sa isi puna cu 2 de a, nu ca eu is bau si el nu poate sa fie, dar pt a nu crea confuzie.. IAR EU NU ABUZEZ NICIODATA DE ADMIN ,VREAU DOVADA ,NU VORBI PE NAS, DOVEZI CU ABUZ SI DUPA MA PREDAU,NU VORBE

2. urm harta dupa assault omu (Guest) injura, i-am dat gag pt injuratura,si el domne pt ce gag, i-am zis pt ce si el tot continua ca de i-am dat gag, i-am explicat ca i-am raspuns deja pt ce, iar aici vine si DOVADA,PT CA ASA ZISU GAG NU A FOST DEGEABA,IAR OMU A LUAT GAG PE INJURATURA NU PE ALTCEVA SE VEDE F CLAR IN LOGS CA A LUAT GAG PE URM HARTA, PE DUST PT LIMBAJ , NU PE ASSAULT PE CUNFUZIA CU ALA E NICKU MEU ALA E AL TAU,si dupa gag omu continua ca ce admini avem,ca de asta ma urasc pe mine toti,pt ca nu mai stiu ce si etc, am tacut totusi,am zis sa il las totusi,probabil altii ii dadeau ban (probabil),si totusi tot el are curaj, DACA NU E DESTUL DE CLAR PUTETI DA LOGS .. MULTUMESC

--> http://www.girlshare.ro/3707227.7

--> http://www.girlshare.ro/3707229.9

Last edited by *Bau* on 21-04-2012, 08:49:52; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Guest

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-04-2012, 08:30:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prietene faza cu pi.. era pt ca readeam mai multi de cineva care vb la microfon si avea o voce mai subtire - 2: trebuia sa mi spui pe say nu pe chatul adminilor k nu am admin :Chatterbox si 3. poate sa confirme si daulacap faza cu playerul respectiv. si ti am mai zis masoara ti cuvintele..ca eu nu te am facut nici penibil nici robot etc da? si pana la urma daca te am omorat e free game - putin ma intreseaza pe mn ca te ai transferat

Posturi unite automat, 21-04-2012, 09:30:27

apropo .. vezi de sv tau favorit care se vede si in poza sub Quit si evita ma pe mine Dosent Matter :Chatterbox

0 0

Back to top
*Bau*

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-04-2012, 08:36:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu ma intereseaza cui i-ai spus ce ai spus, cand un admin iti da gag pt injuratura nu te intreaba daca i-ai spus lui sau nu, e foarte simplu... si daca te uiti atent amx_chat e valabil si pt slot, uitate in poza secunda sa vezi unde guest deschide gura scrie in stanga la guest ``ADMIN`` , habar nu ai , si un slot are comanda de chat ,adica vezi ce am spus .. dar e greu sa te uiti in poze sa observi.. te inteleg -...
iar srv meu favorit e acolo de ceva timp, asta pt ca,candva am intrat pe acel server si iti da automat save, si de atunci nu mi-am mai instalat cs'ul.. ingrijoratule

Last edited by *Bau* on 21-04-2012, 08:38:54; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Guest

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-04-2012, 08:38:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bai .. nu are rost ma sa ma iau la cearta cu tine .. ti am zis evita ma -
0 0

Back to top
DAuLaCaP

[Mentally Stable]

(since 12-06-2013 20:02)

Votes: 5

Post Posted: 21-04-2012, 12:46:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da eram si eu cand se lua de aceel player sa isi schibe numele etc si i dadea gag lu guest degeaba ! oricum sunt mute momente in care se crede zeeu

Aha
0 0

Back to top
*Bau*

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-04-2012, 13:24:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daulacap te sfatuiesc sa te uiti in printuri dupã care comenteazã,nu i-am dat gag degeaba, iar in printuri e si explicatia de ce a luat gag, daca nu ati fost atenti knd am spus d c a luat gag e vina voastra, eu am print (dovada ca a luat gag pt limbaj si dovada ca am si specificat d c gag,daca voi dormiti asta este. Dacã tot ai devenit admin învațã sa faci banlist dupã model,ordonat,învațã sa faci poze cum trebuie..nu fa poze unui player si dai ban altui player,întâi clarifica reclamatia facuta la adresa ta de ieri si dupã preocupata de alții.. In reclamatia ta am comentat 'se mai întâmpla,mulțumim pt intelegere' stiind ca ești la început , iar tu vii fãrã sa dai explicații acolo mai întâi ..si mai ești si fãrã simț aici.. Multumesc
0 0

Back to top
oaanaa

[Mentally Stable]

(since 10-11-2013 20:20)

Votes: 8

Post Posted: 21-04-2012, 17:04:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DAuLaCaP wrote:
da eram si eu cand se lua de aceel player sa isi schibe numele etc si i dadea gag lu guest degeaba ! oricum sunt mute momente in care se crede zeeu

+1

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Beowulf, 09 September 2013 18:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 18-06-2025, 04:48:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password