User
Pass
2FA

Reclamatie

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message710
mening

[C.I.A]

Status: Offline
(since 17-03-2013 06:04)

Votes: 8

Post Posted: 22-04-2012, 21:01:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: MeNiNng
Nick-ul persoanei reclamate: Shift
Poze: http://img214.imageshack.us/img214/6506/samp070vh.png
Descriere incident: In primu rand mi-a dat rank 3 in primele 2 zile isi batea joc de noi si m-a dat afara ca vezi doamne am ratat 1 take ca eram in oras si el vroia sa plec eu din oras sa vin la take lui ... m-a scos special cu bl face abuz de lider uitativa cati a scos din motive banale + ca face abuz de rank rank din cate stiam se da doar la sedinte eu aveam rank 3 in 2-3 zile de factiune si nici nu a fost sedinta sedinta a fost astazi seara ... abuz de uninvite daca lipsesti la sedinta take sau ceva e atentionare cel mult fwarn eu asha scriam sau nu vad eu bine regulamentu nu /uninvite ca pana la urma nu suntem sclavi lui a venit ca un caine in 2 labe ca lider si face pe marele mafiot in fata unei veoze cu tub !...

Pe mine nu ma intereseaza din cauza unui rahat ca el sa stau 1 sap pe tusa ca intra el mare **** de lider sa faca ce vrea si sper sa fie sanctionat ... exact cum zice toata lumea dupa server a ajuns lider pe suptu **** si face pe marea maimuta ...

+ ca si tu ai recunoscut pe skype ca , keo a dat testele pe acount tau rog striker sau un admin cu acces la log sa vada ip pe data cand au fost testele ca tu nu ai ip rotabil... si se vede ip diferit si clasa de ip. si sa fie chair banat pt share de account e ilegal sa dea altcineva testele pt tn si sa faci schimb de account.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
HeRoInE

[The Real Slim Shady]

(since 24-01-2019 19:53)

Votes: 297

Post Posted: 22-04-2012, 21:15:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1)ai grija cu limbajul
2)vin 3 fwarnuri pt : 2 vin pt lipsa la 2 take-uri si 1 pt lipsa la sedinta fara sa postezi/sa anunti.....
3)azi s-au dat teste pt rank si unii au luat,altii nu
4)nu abuza de giverank,el da rank pe merit,de ex: azi la take calone s-a descurcat de minune la take chiar dak am pierdut si a luat rank 2.....

Nu ii vina lui k ai lipsit...ii faxtiunea lui,face ce vrea akol.dak el a considerat k tre sa te dea afara k din cauza ta am pierdut pt inactivitatea ta,tea dat afara...

0 0

Back to top
Extazy9mai

[Mentally Stable]

(since 09-11-2013 07:02)

Votes: 4

Post Posted: 22-04-2012, 21:35:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mening wrote:
Nick-ul tau in joc: MeNiNng
Nick-ul persoanei reclamate: Shift
Poze: http://img214.imageshack.us/img214/6506/samp070vh.png
Descriere incident: In primu rand mi-a dat rank 3 in primele 2 zile isi batea joc de noi si m-a dat afara ca vezi doamne am ratat 1 take ca eram in oras si el vroia sa plec eu din oras sa vin la take lui ... m-a scos special cu bl face abuz de lider uitativa cati a scos din motive banale + ca face abuz de rank rank din cate stiam se da doar la sedinte eu aveam rank 3 in 2-3 zile de factiune si nici nu a fost sedinta sedinta a fost astazi seara ... abuz de uninvite daca lipsesti la sedinta take sau ceva e atentionare cel mult fwarn eu asha scriam sau nu vad eu bine regulamentu nu /uninvite ca pana la urma nu suntem sclavi lui a venit ca un caine in 2 labe ca lider si face pe marele mafiot in fata unei veoze cu tub !...

Pe mine nu ma intereseaza din cauza unui rahat ca el sa stau 1 sap pe tusa ca intra el mare **** de lider sa faca ce vrea si sper sa fie sanctionat ... exact cum zice toata lumea dupa server a ajuns lider pe suptu **** si face pe marea maimuta ...

+ ca si tu ai recunoscut pe skype ca , keo a dat testele pe acount tau rog striker sau un admin cu acces la log sa vada ip pe data cand au fost testele ca tu nu ai ip rotabil... si se vede ip diferit si clasa de ip. si sa fie chair banat pt share de account e ilegal sa dea altcineva testele pt tn si sa faci schimb de account.

U nu ai fost la nici un take de cand sunt eo leader team vazut de 2 ori pe servar team sunat la fiecare take ai fost in oras...dak nu ai putut sa vi la sedinta dc nu ai postat ...si pe bune acuma dak tiam dat bl ce is cu telenovelele acestea si va rog un admin sa se autosesizele pt limbajul folosit..tinand cont ca eo nu lam jignit cu nimic ..si apropo hero ai subliniat foarte bine motivele

0 0

Back to top
Caesar

[Addicted to nothing]

(since 26-12-2013 21:42)

Votes: 13

Post Posted: 22-04-2012, 21:58:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Meninng mute 120 pt limbaj.
Ai lipsit,n-ai anuntat,te-a dat afara. T/C.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Caesar, 22 April 2012 19:58

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-03-2025, 15:49:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x