User
Pass
2FA

Reclamatie diablo

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1022
Reloaded.
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 03-06-2012 21:41)

Votes: 19

Post Posted: 22-04-2012, 23:09:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele meu : Ionut.... conteaza?
Numele lui: Mister Diablo aka Invincibilul
Poze: n-am nevoie
Descriere:
----Nu stiu ce m-a apucat sa zic chestiile astea,dar Diablo tu ce sti sa faci pentru server inafara de faptul ca banezi playeri? Nu acuma foarte sincer nu stiu de ce i-ai dat ban lu' SpawN aka GodLike ( poate pentru o injuratura din cate inteleg ) dar nu stiu la ce te asteptai... adica tu probabil vrei respect ca esti ditamai adminu' dar ti-l castigi banand playeri sau facand pe marele "smeqer" la reclamatii cu texte de genu: k am chef; dispari; si alte rahaturi prin care vrei sa arati ca esti superior.

---- Uite luam cazu' lu SpawN, el iti garantez ca e mai activ( se joaca nu beleste p*** afk), ca stie sa scrie mai romaneste decat tine si ca are mult mai mult respect fata de playeri, nu mai pun la socoteala ca o donat dar care totusi pleaca de pe serverul freakz pentru ca esti tu smecher si nu vrei sa zica de ma-ta ( pentru cine nu stie mata=mama ta).daca nu i-ai fi dat motive garantez ca n-at fi zis.

---- Nu ma intereseaza ce aveti de zis despre mine eu va zic doar ca unii dintre voi nu stiti decat sa zburati playerii de pe server... si asta e trist.De cand joc pe alt server am realizat ca exista oameni mai ingusti la minte dar care isi respecta playerii si nu-i alunga de pe server cu prima ocazie.
L.E: Mai nou functia de helper e doar ca sa abia niste playeri comenzi si sa dea mute in functie de starea lor nervoasa, poate mai duce un incepator cu sila sa isi cumpere pasaport si scape de el cu prima ocazie.
Mai deschideti ochii ! -

"Daca drumul vietii e atat de scurt,nu-l parcurge tinere cu pasi mari,fiindca o sa ajungi prea repede la capat."(Musatescu Tudor)

Last edited by Reloaded. on 23-04-2012, 12:53:09; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TzaTki

[Creep]

(since 22-05-2014 18:26)

Votes: 27

Post Posted: 23-04-2012, 10:44:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TzaTki wrote:
sa se bage alt head admin ca deablo e incapabil (parerea mea si a altora)

0 0

Back to top
Alexandru P

[69]

(since 08-04-2020 20:56)

Votes: 289

Post Posted: 23-04-2012, 11:24:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TzaTki wrote:
TzaTki wrote:

sunt eu nebun sau nu ai treaba cu reclamatia asta? [nu raspunde] - o sa cer warn(in joc) pentru post aiurea,Ionut e destul de mare sa rezolve asta singur nu cred ca are nevoie de avocati si mai termina cu "sa se bage alt head admin"- daca era incapabil,nu mai avea acces,terminati cu suferintele

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 23-04-2012, 12:49:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TzaTki wrote:
TzaTki wrote:

Admin Deablo nu exista. Soz. Canta la alta masa.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
-xdM-Diablo

[Admin Sa:Mp ]

(since 30-11-2016 12:27)

Votes: 45

Post Posted: 23-04-2012, 13:18:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

iar te bagi in seama singur Ionut ? ce spawn tie prieten si faci reclamati pt el ? imi place
cand o sti sa vb atunci ia unban
asa ca dute si tinei de urat

0 0

Back to top
Reloaded.
[Banned user]

Banned

(since 03-06-2012 21:41)

Votes: 19

Post Posted: 23-04-2012, 13:23:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-xdM-Diablo wrote:
iar te bagi in seama singur Ionut ? ce spawn tie prieten si faci reclamati pt el ? imi place
cand o sti sa vb atunci ia unban
asa ca dute si tinei de urat

Nu fac reclamatii pentru nimeni eu nu incerc decat sa-ti schimb atitudinea asta de cocalar analfabet super smecher bo$$ si cum mai vrei tu... nu faci decat sa banezi playeri si sa o arzi in stilu' Oprisan pe un sever unde multi au donat si au fost activi.Probabil si de asta acum sunt 37/100. Hai bafta
*ti-e
reclamatii*
tine-i*
si o virgula inainte de "singur", domnu' admin

"Daca drumul vietii e atat de scurt,nu-l parcurge tinere cu pasi mari,fiindca o sa ajungi prea repede la capat."(Musatescu Tudor)
0 0

Back to top
-xdM-Diablo

[Admin Sa:Mp ]

(since 30-11-2016 12:27)

Votes: 45

Post Posted: 23-04-2012, 13:29:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TzaTki warn te bagi aiurea
si tu ionut nu iti convine de mine e problema ta

0 0

Back to top
FuNKyZz

[The Light of Dawn]

(since 26-05-2019 09:14)

Votes: 65

Post Posted: 23-04-2012, 13:33:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tzatki tu esti inca un nimeni pe acest sv, te bagi aiurea, nu ai o idee nici 2 minute cum e sa fi head admin, sa ai atatea indatoriri si atatea responsabilitati

tine cont de ce am zis esti un 0 pt nesimtirile care le-ai facut si pentru interventia asta tot un nimeni ai sa ramai, iar staffu cu "nimeni"urile astea se poarta ca atare, pentru ca atunci cand esti nesimtit numa cu acelasi "leac" se rezolva problema, nu-ti convine dispari pe alt sv nu te-am legat noi aici, de ce alti donatori de pe acest sv nu au probleme decat 2 3 care va credeti zei si suferiti aiurea comentati? sa comenteze toti donatorii daca au fost nedreptatiti cu ceva, parerea ta oricum nu conteaza, mai bine ascult parerea unui om nou care nu are atata vechime pe sv, ca sti tu prima impresie conteaza

0 0

Back to top
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 23-04-2012, 19:20:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa mai adaug ceva la postul lui funky:

Cum se face ca numa astia ce ati fost banati pt tampenii va revoltati ?

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -xdM-Diablo, 23 April 2012 11:30

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-12-2024, 04:07:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x