User
Pass
2FA

why closed?
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1468
Reloaded.
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 03-06-2012 21:41)

Votes: 19

Post Posted: 23-04-2012, 13:43:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-xdM-Diablo wrote:
TzaTki warn te bagi aiurea
si tu ionut nu iti convine de mine e problema ta

Nu cred ca e numai problema mea...eu am deschis ciocu' si sunt sigur ca mai is "frustrati" de astia ca mine care is constienti ca esti prea super macho boss.Nu vreau sa pun pe nimeni la zid ( si nici nu pot ) dar poate intr-o zi ( cand o sa ramaneti cu 10 playeri ) o sa va realizati ca playerii raman pe un server care nu le ofera neaparat cele mai bune eventuri, comenzi, scripturi si alte rahaturi. Imaginea voastra momentan este creata de staff ( si sunt unele persoane care merita tot respectu' ) si de deciziile lor si de atitudinea lor, daca tu le spui la playeri "Pleaca daca nu iti convine" sa nu iti imaginezi ca ei vor ramane aici prea mult.
Eu in calitate de player al serverului cer o schimbare... tu ce zici? "Pleaca! parerea ta"? ok... dar pot sa pariez ca o buna parte din server gandeste ca mine si ca daca nu faceti o schimbare rapida si radicala o sa va scufundati incet dar sigur...sau nu. We will see

"Daca drumul vietii e atat de scurt,nu-l parcurge tinere cu pasi mari,fiindca o sa ajungi prea repede la capat."(Musatescu Tudor)
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
-xdM-Diablo

[Admin Sa:Mp ]

(since 30-11-2016 12:27)

Votes: 45

Post Posted: 23-04-2012, 13:51:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cum a zis si Funky nu iti convine de noi ? fati bagajele si dute nu te tine nimeni sa ne suporti

0 0

Back to top
Reloaded.
[Banned user]

Banned

Post Posted: 23-04-2012, 13:57:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-xdM-Diablo wrote:
cum a zis si Funky nu iti convine de noi ? fatio bagajele si dute nu te tine nimeni sa ne suporti

si va mirati dc vi-o ia e** in fata? BA tu nu intelegi ca eu nu trebuie sa ma schimb, nu eu reprezint stafful nu eu iau decizii. Realizati si voi naiba ca cu atitudine de asta de tarfa care face ce vrea va zboara playerii de pe server la fel de repede cum au venit.
Esti incuiat la cap?

"Daca drumul vietii e atat de scurt,nu-l parcurge tinere cu pasi mari,fiindca o sa ajungi prea repede la capat."(Musatescu Tudor)
0 0

Back to top
-xdM-Diablo

[Admin Sa:Mp ]

(since 30-11-2016 12:27)

Votes: 45

Post Posted: 23-04-2012, 14:00:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da pt ca parerea ta nu imi pasa

0 0

Back to top
Reloaded.
[Banned user]

Banned

Post Posted: 23-04-2012, 14:07:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-xdM-Diablo wrote:
da pt ca parerea ta nu imi pasa

Parerea mea nu iti pasa? poate vrei sa zici: Parerea ta nu ma intereseaza... in fine am mai discutat despre chestiile astea...
Da nici nu trebuie sa te intereseze parerea mea, doar uita-te la statusul serveruluisi zi-mi daca iti place ce arata:48/100.Ok te inteleg esti mult prea bo$$ ca sa iti pese de parerile playerilor, pe tine nu te intereseaza... tu sa fi admin acolo si sa faci pe sefu' in continuare no? asa ma gandeam si eu...
Un server bun, fara buguri, cu functii si scripturi interesante este egal cu ZERO fara playeri asa ca iti sugerez sa ti cont de parerile lor.

0 0

Back to top
^^The Angel^^

[AngeL :D]

(since 26-09-2013 11:51)

Votes: 94

Post Posted: 23-04-2012, 14:17:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mna,totusi,are si ionut dreptate oarecum.

Adica,Diablo,ar trebui sa o lasi mai moale.Am observat si eu ca ai o atitudine cam neplacuta fata de playeri,iar asta e cam aiurea pentru ca faci parte din staff,si nu esti helper ci head admin,iar tu ar trebui sa dai dovada de mult mai multa maturitate fiindca ai ajuns sa ai gradu` asta.

Acum mi-am dat doar cu parerea,daca iei in considerare ce zic,bine,if not,la fel de bine.

„Cãrțile mele sunt ca apa. Cãrțile marilor genii sunt ca vinul. Din fericire toatã lumea bea apã.” -> Mark Twain

0 0

Back to top
Alexandru P

[69]

(since 08-04-2020 20:56)

Votes: 289

Post Posted: 23-04-2012, 14:52:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^^The Angel^^ wrote:

Adica,Diablo,ar trebui sa o lasi mai moale.Am observat si eu ca ai o atitudine cam neplacuta fata de playeri,iar asta e cam aiurea pentru ca faci parte din staff,si nu esti helper ci head admin,iar tu ar trebui sa dai dovada de mult mai multa maturitate fiindca ai ajuns sa ai gradu` asta.

Acum mi-am dat doar cu parerea,daca iei in considerare ce zic,bine,if not,la fel de bine.

nici tu,nici ionut nu ati fost in locul lui macar 1 minut,dar stiti sa vorbiti[sa nu adormiti presupun] si nu inteleg de ce te bagi :\.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Reloaded.
[Banned user]

Banned

Post Posted: 23-04-2012, 14:57:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlexUnder111 wrote:
^^The Angel^^ wrote:

nici tu,nici ionut nu ati fost in locul lui macar 1 minut,dar stiti sa vorbiti[sa nu adormiti presupun] si nu inteleg de ce te bagi :\.

ce intelegi prin "a fi la locul lui"?
Daca voua va convine sa stati cu mai mult de jumatate de sloturi goale nu aveti decat...eu nu am zis decat ca e nevoie de o schimbare radicala, un wipe nu face serverul plin mai mult de 2 saptamani, eu in caliltate de player(cu mai mult de 2000h jucate) si donator mi-am dat cu parerea...what's the problem?
AlexUnder continua sa fi pupincurist ca asa ai ajuns sus ( pe amn2 serverele )...nu vreau sa degenerze treaba asta eu am zis ce am avut de zis , cine o avut urechi(ochi) sa auda o auzit cine nu , nu.

Last edited by Reloaded. on 23-04-2012, 15:04:53; edited 2 times in total
0 0

Back to top
^^The Angel^^

Post Posted: 23-04-2012, 15:02:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlexUnder111 wrote:
^^The Angel^^ wrote:

Nici eu nu inteleg de ce te bagi tu.Eu nu i-am zis nimic lui Diablo,doar ca ar trebui sa o lase mai moale,ca prea ii ia din scurt.

Si inteleg ca nu ma suporti,fiindca e reciproc de la o vreme.Evita-ma de acum si nu te mai baga in seama.

„Cãrțile mele sunt ca apa. Cãrțile marilor genii sunt ca vinul. Din fericire toatã lumea bea apã.” -> Mark Twain

0 0

Back to top
Alexandru P

[69]

Post Posted: 23-04-2012, 15:14:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cap de guma (ionut)...hai sa iti explic mai babeste poate o sa intelegi...
-nu esti in masura tu sa comentezi deciziile lui diablo[tu simplu player-de care ne lipsim cu usurinta|de ce ? - pentru toate tampeniile pe care tu le-ai considerat distractive,dar prin care ai jignit anumiti jucatori,bineinteles in mintea creata gandeai ceva de genul : "nu imi gusta ei glumele" nimeni nu e obligat sa iti guste tie glumele de clasa a 4 a - ]
-daca erai un exemplu pentru server, iti intelegeam "suferinta" si poate erai bagat in seama de la prima reclamatie
-diablo primeste reclamatii doar de la ciumpalaci ca tine,tzatki,scoop si care papadia vietii au mai suferit aici
-daca diablo e asa cum sustii tu,fii sigur ca era plin forum-ul de reclamatii la adresa lui
-pune-te in locul lui,adica: raspunde la reclamatii pe forum,ia decizii corecte,da teste pentru lider, pe /hc mai urla cate un helper "diablo x face bug abuse",daca doamne fereste greseste odata sau pur si simplu isi pierde rabdare, toata lumea sare in capul lui, pune misiune dimineata,pune misiune seara,verifica cererile unban si multe alte lucruri de care tu nu ai habar.

Cum am mai zis,daca erai un exemplu pe server,sau daca primea 15-20 de reclamatii,era clar ca ceva nu e in regula cu el,dar asa....te-ai trezit tu sa comentezi si angellz sa iti sara in ajutor.

0 0

Back to top
^^The Angel^^

Post Posted: 23-04-2012, 15:17:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ma mai bag ca dupa ziceti ca-l sustin pe Ionut & other bullsh**s.

Nu cred ca l-am jignit in vreun fel pe Diablo,si nici el nu cred ca poate zice asta daca citeste primul meu post in topicul asta.

Eu doar incercam sa-i dau un sfat,dar na,asa e mereu,se trezeste cate un destept ca tine si vine si face scandal.

Last post here.

0 0

Back to top
Reloaded.
[Banned user]

Banned

Post Posted: 23-04-2012, 15:27:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai ca deja o dam in penal...draga AlexUnder inainte sa mai comentezi ceva la adresa mea te rog sa-ti pui in cap intrebarile astea si apoi sa-mi spui mie ca am "cap de guma":
-Cine te-a ajutat si a avut incredere in tine cand nimeni nici macar nu sesiza ca existi pe server?
-Cine te-a sustinut cand tu nici nu stiai sa ti bine tecu in mana si imi ziceai la take pe /f "am emotii, tremur tot!"?
Ok atat am avut de zis despre tine...persoanele pe care le ajuti in final ajung sa te jigneasca...nu esti primul, nu-i problema.

Sunt convins ca muriti de stres ca puneti o misiunea noua si ca dai ban si unban la playeri...e un efort ce dracu'.

0 0

Back to top
Alexandru P

[69]

Post Posted: 23-04-2012, 15:37:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reloaded. wrote:
Hai ca deja o dam in penal...draga AlexUnder inainte sa mai comentezi ceva la adresa mea te rog sa-ti pui in cap intrebarile astea si apoi sa-mi spui mie ca am "cap de guma":
-Cine te-a ajutat si a avut incredere in tine cand nimeni nici macar nu sesiza ca existi pe server?
-Cine te-a sustinut cand tu nici nu stiai sa ti bine tecu in mana si imi ziceai la take pe /f "am emotii, tremur tot!"?
Ok atat am avut de zis despre tine...persoanele pe care le ajuti in final ajung sa te jigneasca...nu esti primul, nu-i problema.

Sunt convins ca muriti de stres ca puneti o misiunea noua si ca dai ban si unban la playeri...e un efort ce dracu'.

trist, inca o victima a societatii, nici nu stiu de ce m-am bagat,probabil pentru ca diablo e o persoana de incredere spre deosebire de tine si angellz...de acum e problema voastra,nu mai are rost sa comentez ceva pe aici,ma depaseste inteligenta voastra

0 0

Back to top
Reloaded.
[Banned user]

Banned

Post Posted: 23-04-2012, 16:24:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlexUnder111 wrote:
Reloaded. wrote:

trist, inca o victima a societatii, nici nu stiu de ce m-am bagat,probabil pentru ca diablo e o persoana de incredere spre deosebire de tine si angellz...de acum e problema voastra,nu mai are rost sa comentez ceva pe aici,ma depaseste inteligenta voastra

Hah? ai ajuns sa-mi vorbesti de persoane de incredere?Nici nu stiu de ce ai intrat in discutie cu pupincureala asta... probabil din obisnuinta.

0 0

Back to top
Caesar

[Addicted to nothing]

(since 26-12-2013 21:42)

Votes: 13

Post Posted: 23-04-2012, 16:56:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EDITED

Last edited by Caesar on 23-04-2012, 22:38:06; edited 1 time in total
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Caesar, 23 April 2012 14:56

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 12-12-2024, 04:42:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x