User
Pass
2FA

reclamatie mare admin tsema
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2485
GLV

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-12-2012 20:06)

Votes: 2

Post Posted: 24-04-2012, 22:49:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau GeN | Semaca
- Numele adminului reclamat: frustrat tsema
- Harta, ora si data faptei reclamate: 24 apr, 23: 40, cs_havana.
- Motivul: du-te si te culca / Regula incalcata: era, frustrat. (dupa cum marele admin a specificat)
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola: http://www.girlshare.ro/3724130.3
- IP-ul tau / SteamID-ul tau: nu vreau unban.

Am folosit chat-ul, dar nu am inteles cu ce l-a deranjat pe marele admin tsema.

Ma intreaba pe mine daca-s frustrat dar el e cel care s-a aprins nevoie mare cand am folosit chatul.

Care ti-e problema, ma ? Ca pana la urma nici nu vorbeam de tine. Primisem ban mai devreme, nu neaparat l-am meritat, dar am tacut. Dar banul ala nu fusese dat de tine, ci de panic. Tu pentru ce te-ai bagat acolo ? Eu vorbeam singur, nu m-am luat de nimeni. Tu pentru ce te-ai bagat ? Sa ne arati ca ai admin ? Ai admin si te crezi prea important ? Ai admin si ti se pare ca ai un ou in plus fata de mine (asta ca tot a fost pastele).

Sau ce, explica-mi tu pentru ce mi-ai dat 1000 de minute ban.

Mi se pare mie ca tu esti mult mai frustrat si nu poti face diferenta dintre o gluma si ceva spus in serios.

Si-mi mai spuneai mie ca nu-mi dau seama ca e doar un joc -

Sincer, imi cam pare rau pentru tine, tsema.

Atata importanta ce iti dai...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
dracula16rdv

[Mentally Stable]

(since 19-10-2014 13:42)

Votes: 3

Post Posted: 25-04-2012, 10:51:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

l-ai prins intr-o pasa proasta si poate nu avea chef de tine, insa cred ca nu doar pt asta ti-a dat ban...
0 0

Back to top
*Bau*

[Mentally Stable]

(since 23-05-2014 06:41)

Votes: 4

Post Posted: 25-04-2012, 13:27:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chat'ul se foloseste doar daca suspectezi si reclami un codat, e foarte simplu.. nu folosesti tu comanda de chat sa vorbesti singur, iar pe langa nu inteleg de ce spui tu ca ai luat ban si nu ai comentat chiar daca l-ai luat pe nedrept ,cand tu chiar asta faceai,comentai(de unul singur sau nu) ... fara stress confuzie pe main sau pe chat,asta in caz ca nu reclami un eventual codat. Pt altele, foloseste forum si vorbeste aici singur. Primesti si mai multa atentie si nu mai iei nici ban ca folosesti chat command doar ca vrei sa fii cu mai multe oua.. simplu Good day
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
GLV

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-04-2012, 14:19:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dar scuza-ma, nu am jignit pe nimeni, nu am vorbit vulgar. voi, adminii, cand incepeti si va povestiti despre seara trecuta si despre betia ce intentionati sa o faceti aveti voie sa folositi chatul asa, fara sa vorbiti despre codati sau mai stiu eu ce ?

si unde ai vazut tu ca as fi comentat ? i-am cerut socotoeala vreunui admin, sau ce ?
fara suparare, Bau, dar daca ai fost online, se pare ca degeaba ai fost.

si ca am folosit u@, am folosit pentru a-i raspunde lui Groovy la o intrebare ce mi-o adresase inainte ca tsema sa imi dea gag, tot asa, ca sa se bage si el putin in seama, ca doar e admin si trebuie sa arate asta.

cu mai multe oua nu vreau sa fiu eu, ci marele tsema, care-si etaleaza barbatia prin intermediul unui acces.

mare branza...

0 0

Back to top
tsema

[Mentally Stable]

(since 28-07-2014 14:51)

Votes: 7

Post Posted: 25-04-2012, 15:51:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doar pentru faptul ca m-am luat de tine nu inseamna ca eu ti-am dat si ban... dar normal ca nu gandesti inainte sa faci o reclamatie!! Vorbeste cu un owner si-ti spune el din log-uri cine ti-a dat ban... sau sa zica adminul respectiv daca vrea sa posteze aici.

Chiar nu ma intereseaza ca faceai in gluma sau ca faceai in serios, nu spammezi chat-ul cu plangeri sau mai stiu eu ce "glume" faci tu. Vrei sa te plangi, plange-te pe forum, pe mess, pe facebook etc. Nu ma intereseaza pe mine si probabil nici pe restul serverului de faptul ca ai luat tu ban si ca te-au deprimat complet 2 ore de neprezentare pe server! Vorbesti singur?? Vorbeste liber in alta parte, dar nu pe chat-ul serverului ca sa stresezi lumea.
Nu-mi dau nicio importanta dar atata timp cat erai mai mult decat stresant, nu numai pentru mine cat si pentru alti admini si playeri, este normal sa actionez cumva pentru a scapa de un astfel de discomfort pentru cei care vor sa se joace linistiti in loc sa vada lumea cum se plange.

Data viitoare, gandeste-te de 2 ori inainte sa incepi sa te plangi sau sa faci glume .. sau ce ai vrut tu sa faci - .

Si sa inteleaga odata pentru totdeauna toata lumea... gag nu se da NUMAI pentru insulte sau raportarea codatilor pe chat. Atata timp cat stresezi playerii si adminii serverului, risti automat gag.

0 0

Back to top
pAniC#

[hater]

(since 23-02-2013 14:02)

Post Posted: 25-04-2012, 16:00:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mda buna asta.
Hai sa o luam usor, primul ban l-ai luat de la mine, pentru 120 de minute. Nu stiu unde ai crescut sau pe ce servere joci tu de obicei , dar aici nu intrii pe server cu salutul "salut, tarfelor ! " .
Ti-au expirat cele 120 de minute, intrii inapoi si vb incontinuu despre asta, ti-am zis de mai multe ori daca vrei sa joci esti liber sa joci daca nu vezi un forum sau mess sa tot vorbesti, dar nu prea a contat pentru tine. Este un server de cs, oamenii vor sa joace nu sa auda cum mergi tu la terapie pentru ca .. si ca...
Banul l-ai luat de la Groovy si la cate warning-uri ai primit sa incetezi , a fost perfect legitim.

Pace

0 0

Back to top
*Bau*

[Mentally Stable]

(since 23-05-2014 06:41)

Post Posted: 25-04-2012, 16:01:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SALUT TARFELOR? AI LUAT BAN PE NEDREPT? alea sunt vorbe de baiat simtit? si mai spui ca ai luat ban cam degeaba.. RUSINE ... nu eram online, din reclamatia facuta rezulta ----> '' Dar banul ala nu fusese dat de tine, ci de panic. Tu pentru ce te-ai bagat acolo ? Eu vorbeam singur, nu m-am luat de nimeni ''.. ALEA SUNT VORBELE TALE..

1.deci ori comentai pt ban luat ori nu? hotarastete

2. mai sus ai spus ca te certai singur,acu spui ca l-ai intrebat ceva pe Groovy. hotarastete

3. comanda chat se foloseste sa reclami,nu sa stai la povesti cu noi,adminii.

4. noi folosim comanda chat intre admin sa nu vada playerii problemele si discutiile intre admini evetual codati pareri despre playeri etc,nu e prbl voastra ce si cum..

5.regula e simpla ,folosesti chat doar sa reclami si atat,simplu, e o regula.. respect-o !!!

Last edited by *Bau* on 25-04-2012, 17:02:45; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
nocivel

[Mentally Stable]

(since 11-07-2017 15:34)

Votes: 3

Post Posted: 25-04-2012, 16:24:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma bag si eu in seama, asa in trecere. Mister Semaca, ieri cand ai intrat pe server cu acelasi salut ai inceput, ti-am dat kick si gata. Insa, personal, daca te mai prind ca ai o asemenea atitudine, fara nici o suparare, te zbor de nu te vezi. Indolenta si prostia sunt lucrurile pe care le urasc cel mai mult, asa ca incearca sa te comporti civilizat, altfel te vei juca pe alt server.

O zi placuta va doresc tuturor.

"Mama prostilor este mereu gravida !!!"
0 0

Back to top
Groovy

[PIErate]

(since 12-12-2017 07:45)

Votes: 60

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-04-2012, 18:31:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu ti-am dat ban.
1. Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine kick/ban pe o perioada stabilita de adminul in cauza.
3. Insistenta exagerata asupra anumitor probleme adresate adminilor/jucatorilor inclusiv injuraturi se pedepseste cu kick/ban.

Ia-ti prietenul de mana si cititi regulamentul. Daca mai continui cu vreo aberatie ai permanent aka "ca sa stie lumea"
Casuta vocala: Gh0st, Prophet, Krazy, aste

Break the rules, don't break the law.But *** the law, that's what I always say

0 0

Back to top
GLV

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-04-2012, 18:53:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba, voi ganditi ? serios, ganditi macar putin ? ati citit pentru ce am facut eu reclamatia sau va etalati in continuare ouale in plus fata de mine ?

Bau, tu esti mult prea slab ca sa fii admin. Ti-e lene sa citesti exact ce am scris ?

si, ma rog, ce are daca salut cu "salutare, tarfelor !" ? da-mi gag, kick si gata. aici nu e vorba de banul luat pt salutul meu, ca pe ala l-am meritat.

CITITI MAI EXACT DESPRE CE E VORBA !

0 0

Back to top
tsema

[Mentally Stable]

(since 28-07-2014 14:51)

Votes: 7

Post Posted: 26-04-2012, 17:17:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Singurul care "isi etaleaza ouale" esti tu!! Daca ti-e greu sa intelegi greseala pe care ai facut-o atunci esti o cauza pierduta!
Daca vorbesti atata cu "marele admin" sau mai stiu eu ce alte vorbe crezi ca te ajuta cu ceva?? Singurul frustrat tu erai... e un server de CS si se joaca CS pe el... nu se sta la chat/taclale/plangeri, MAI ALES atunci cand ii deranjezi si pe ceilalti de pe server, deoarece nu eram singurul deranjat de faptele tale.

Intelege odata faptul ca indiferent daca vorbesti cu cineva sau daca vorbesti singur (mai ales daca vorbesti singur) nu spammezi si te plangi pe SAY.
Si daca primesti GAG, respecta-l... nu incepi sa scrii pe SAY_TEAM @ ca sa-i raspunzi nu stiu cui. Sunt cu totii constienti (in special adminii) de faptul ca daca ai GAG nu o sa poti raspunde. SAY_TEAM @ (in cazul playerilor) este pentru raportarea codatilor si pentru alte eventuale probleme URGENTE ce trebuie raportate. Daca adminul vrea neaparat sa-i raspunzi cu toate ca ai gag, atunci te folosesti de say_team @ pe riscul adminului respectiv

Ban-ul ti l-a dat Groovy, ca tot ai vrut sa-i zici lui nu stiu ce pe chat. Cere-i lui socoteala pentru ban, nu mie.

0 0

Back to top
GLV

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-04-2012, 19:18:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun, in cazul asta imi cer scuze tie. Imi cer scuze ca te-am acuzat pe tine ca mi-ai dat ban. Dar asta nu inseamna ca nu te crezi mai mare decat jucatorii fara acces,

Si la Groovy nu e prima oara cand se intampla sa dea un ban aiurea. La fel a facut si in cazul lui Mikell, eu fiind pe server cand i-a dat ban.

Iar in cazul lui Mikell NU A PREZENTAT NICIO DOVADA care sa ii sustina nevinovatia.
Au inchis topicul unii moderatori iar Mikell a ramas doar cu reclamatia din care reiesea clar ca adminul Groovy i-a dat ban fara motiv, practic. Daca era justificat banul ar fi pus dovezi.

De unde atata exces de zel sa dea ban asa, cum ii vine lui ?

Las-o-ncolo de treaba, dar chiar asa ?
Va luati apararea unul altuia, dar sa va recunoasteti greselile nu sunteti in stare.

0 0

Back to top
Mikell

[Mentally Stable]

(since 15-06-2012 17:49)

Post Posted: 27-04-2012, 07:09:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GROOVY..ALEGETI DIN LISTA ASTA CE REGULA AI INCALCAT....INTRU PESTE CATEVA ZILE SA VAD CE AI RASPUNS!

1. Nu bagati alta harta la vot decat in ultimele 5 minute sau doar daca harta este prea mica sau prea mare pentru numarul de playeri aflati pe server. Inainte de a vota verificati ultimele harti prin /harti. Intrebati jucatori care se afla pe server, ce harti vor !!! (avertisment verbal/1 warn)
2. Trebuie sa fiti activi pe forum. Fiecare admin trebuie sa aiba BANLIST. Orice reclamatie impotriva voastra va fi pedepsita cu 2 warn/REMOVE daca nu aveti dovezi (in functie de gravitate).
3. Nu aveti voie sa jucati cu alt nick. Jucati cu nickul pe care aveti adminul. (1 warn)

4. Nu abuzati de privilegiile de care dispuneti.
Folositi-le pentru a asigura jucatorilor un joc linistit, fara turbulente. (1 warn)
5. Sub nici o forma nu imprumutati parola accesului dumneavoastra altui player/admin. (REMOVE)

6. Orice kick/ban/destroy/***/exterminate etc, dat aiurea se pedepseste in functie de gravitate (1 warn/2 warn).
Daca nu sunteti siguri de un jucator, aveti sectiune de Pareri demo
7. Voteban e pusa pentru cazuri extreme, nu sa o folositi voi pe post de ban la orice suspiciune. Daca pe server este un admin cu acces la ban, rugati-l pe el sa dea ban (doar daca aveti dovezi ca acel jucator foloseste cod) (1 warn)
8. In cazul cererilor de slot / admin / upgrade , votul pro sau contra trebuie insotit obligatoriu de cel putin 1 argument. Argumentul trebuie sa reflecte realitatea, sa fie profesioniste si sa NU fie jignitor sau discriminator (1 warn). Voturile fara argument(e) nu se iau in considerare.
9. Pentru jucatorii care sunt afk si nu joaca de cinci minute dati kick si nu slay,slap! (avertisment verbal/1 warn)
10. Nu aveti voie sa stati Spectator, numai daca faceti poze sau daca va uitati pe jucatori! (1 warn)
11. Adminii sunt obligati sa cunoasca foarte bine comenzile aferente rangului obtinut in comunitate.
12. Sunteti oblilgati sa va faceti un topic cu codatii pe care ii prindetii aici -> BANLIST
13. Fiecare admin trebuie sa faca intr-o saptamana minim 5 ore! (DOWNGRADE)
14. Banurile se dau doar cu dovada(demo/ss) .Fiecare ban trebuie postat. (2 warn/DOWNGRADE)
15. Incepand de la SLOT pana la GOD aveti obligatia sa raspundeti in fata OWNER-ului daca vi se cer diverse explicatii in legatura cu unele decizii care le luati pe server.
16. Nu reprosati altui admin deciziile luate! In cazul in care considerati ca nu sunt corecte veti lua legatura cu un OWNER.
17. Admini care fac dublu post, vor fi sanctionati (VERBAL/1 WARN)
18. NU este permisa cearta dintre admin/jucator sau admin/admin (1-3 warn)
19. Doar pentru gradurile administrator/moderator/supermod/god: Daca dati BAN pt un HELPER, la motiv treceti ca ati dat ban pentru acel HELPER care va cere acest lucru.
20. Daca beneficiati de anumite privilegii, asta nu inseamna ca vi se si cuvin, in consecinta daca ai admin nu esti nici ZEU si nici nu ai lumea la picioare.

PS: nu vreau sa fiu rau..dar sa vezi si tu ce parere am avut eu cand ai facut asta de 4 ori!

0 0

Back to top
Groovy

[PIErate]

(since 12-12-2017 07:45)

Votes: 60

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 27-04-2012, 14:09:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mda... se pare ca cineva are o problema cu autoritatea. Astepti raspunsul unui owner io nu ma mai uit in topicuri fara rost.

Break the rules, don't break the law.But *** the law, that's what I always say

0 0

Back to top
GLV

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-04-2012, 14:15:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a, ti se pare fara rost ?

ma, poate la mine nu e chiar concludent cazul, dar cu amaratul de Mikell cum ramane ? aduci macar pentru el niste dovezi care sa te acopere ?

sau ce, bati in retragere ?

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Beowulf, 09 September 2013 18:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 22-02-2025, 00:20:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x