User
Pass
2FA

..:: DISCUTII ::..
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 20, 21, 22  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message30051
ARIADNA

[only priest]

Status: Offline
(since 11-10-2020 20:00)

Votes: 11

Post Posted: 26-04-2012, 08:48:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din cate stiu , nu eu m-am luat de viata voastra , nici de a ta , nici de a lui -durs , vad ca voi aveti ceva cu mine de tot comentati pe aici . Din cate stiu eu asta se sub forumul DYSTOPIA, nu back to rule si nici huge
Va invit sa comentati fiecare la voi daca , voi scrie eu ceva acolo

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Durs
[Banned user]

Banned

(since 09-04-2018 09:53)

Votes: 20

Post Posted: 26-04-2012, 09:10:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai eu nu am comentat cu nimic, doar vroiam sa va spun ca ar fi ok...si cum tu te ocupi de marea parte a forumului toxic...ma gandeam ca ai o mare influenta... anyway fa ce vrei.
Era doar un sfat nu tre sa faci flame.
si NU ...nu ma aseaman cu Allure, nu sunt fratele lui geaman...fiecare cu treaba lui.

Zon'ozz banned our healers

0 0

Back to top
IamLegend

[Creep]

(since 01-12-2012 11:53)

Post Posted: 26-04-2012, 09:22:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Edy, pentru noi nu e un lucru important glevelul ca ala se face in timp.
Putem sa ne desfasuram activitatea destul de bine si fara "gmail", "mass resurect", "have group will travel" si alte cookies. -
Noi avem progress destul de bun, ei nu au nici 10n facut complet in prezent. -
Cleo are dreptate. Degeaba ai level mare la guilda, daca in rest nu ai nimic, iar dintre cei care am tot facut raiduri si stim cum sa ne asezam in raiduri etc, sincer ne-am cam saturat sa mai stam sa explicam scripturi and stuff la oamenii care vin si zic "uuuuu ce mare e ciclopul ala (halfus). Ce trebuie facut la el?".

Quinwaz wrote:
Trebuie sa ma prezint si eu?
Nume: Marian
Nume in Game: Quinwaz
Despre Mine: Am Nasu Mare -

0 0

Back to top
ARIADNA

[only priest]

Post Posted: 26-04-2012, 18:18:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Durs wrote:
pai eu nu am comentat cu nimic, doar vroiam sa va spun ca ar fi ok...si cum tu te ocupi de marea parte a forumului toxic...ma gandeam ca ai o mare influenta... anyway fa ce vrei.
Era doar un sfat nu tre sa faci flame.
si NU ...nu ma aseaman cu Allure, nu sunt fratele lui geaman...fiecare cu treaba lui.

.
M-am ocupat , cat timp am facut parte din echipa lor
Acum sunt cu alta echipa, iar celor care au ramas acolo , nu le pot ura decat succese

0 0

Back to top
Dan

[Freakazoid]

(since 24-08-2018 03:52)

Votes: 12

Post Posted: 26-04-2012, 18:26:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lasati-o mai moale pentru ce va certati pana la urma....nu inteleg rostul....infine treaba voastra

0 0

Back to top
ARIADNA

[only priest]

Post Posted: 26-04-2012, 21:23:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gata , eu am terminat

0 0

Back to top
Dan

[Freakazoid]

(since 24-08-2018 03:52)

Votes: 12

Post Posted: 26-04-2012, 22:07:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cei cu aia?

0 0

Back to top
Ady_bello

[Mentally Stable]

(since 17-05-2012 12:30)

Votes: 3

Post Posted: 26-04-2012, 23:25:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci se fac invitati chemam guilda aia sau aia.. de cand legenadare... orcum... faceti ce vreti nu ma mai pasioneaza wow probabil o sa ma apuc de alceva, si cand o sa ma plicti poate o sa mai intru la o joaca.. sincer mi sa luat sa ma supar in fiecare seara din cauza unor copi(cu mofturi si pretenti), da ei nu sunt instare sa se stearga la ..(nas).... infine bafta

Sincer nu ma asteptam... sunt dejamagit.... da asta e degeaba suntm gs sau secund..... alti stiu mai bine cum sta cu unirea asta... nu Legendare????

NU MA INTELEGE GRESIT NU AM TREABA CU NIMENI DA SINCER ECSAGEREZI!!

0 0

Back to top
ARIADNA

[only priest]

Post Posted: 27-04-2012, 00:02:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Demoro, ai dezarmat inainte de vreme, dar pe undeva ai dreptate . Tu esti altfel decat restul copiilor si se intelege ca ai obosit sa lupti cu morile de vant.
La fel m-am simtit si eu cu ceva timp in urma.
Nu degeaba ai second gm , trebuie sa impui regulile guildei sa fie respectate si binenteles sa fi ajutat sa mearga totul din ce in ce mai bine.
Sper ca nu vei renunta , te astept in joc, sau ts , sa mai palavragim.

Posturi unite automat, 27-04-2012, 01:02:30

Nu va agitati , eu nu cred ca se face nici o uniune , cel putin nu cu toxic

0 0

Back to top
UNunu

[Mentally Stable]

(since 17-05-2012 10:22)

Votes: 2

Post Posted: 27-04-2012, 07:38:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce ai mai Ady_bello -) dragul meu marius care e dezamagirea ta ? Facem ce putem pt a ajunge la raid daca intervine ceva nu trb sa te deranjezi asa pot sa-ti recomand un extraveral ca-i pe baza de plante si nu dauneaza sau o cura cu ceai de tei sa te lin muuult si bine -) , deseara se vor face 10h sa fi on la 19:30 , daca eu sunt , trb sa fi si tu.

Asemanarea dintre un covor si un barbat este coplesitoare si anume , inca de la bun inceput daca ai grija sa-l intinzi bine il poti calca in picioare toata viata.
0 0

Back to top
IamLegend

[Creep]

Post Posted: 27-04-2012, 08:05:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Marius: Eu am adresat o invitatie de a ni se alatura la adresa a 3-4 jucatori din Toxic pe care ii stiu ca sunt capabili sa aduca o contributie buna la raiduri etc, nicidecum nu am propus o fuziune etc. Invitatia a fost facuta din prisma faptului ca deja avem ceva jucatori veniti din toxic care se cunosc si se inteleg foarte bine cu cei vizati de "invitatia" mea si de aceea, cei 3-4 oameni s-ar integra foarte repede. -
Dani mi-a dat rankul de Officer care in mod normal are sarcina de a aduce oameni noi si capabili in guilda pentru ca aceasta sa prospere in pasi mai repezi si exact asta am facut. Eu nu sunt de acord cu reclama facuta pe Global si invitarea celor care dau whisper pt ca, cel putin pana acum, cei care au venit, au plecat imediat.
Ex: Darcleu ala sau cum il cheama care acum 2 zile a intrat in guilda si ieri urla pe Global ca "Cauta guilda".
Eu prefer sa invit persoane pe care le cunosc si nu sunt in guilda deja, pentru ca in acele persoane pot avea incredere ca odata veniti, RAMAN.
Daca doar 2ndgm-ul, in viziunea ta, se ocupa de asa ceva, de ce nu desfiintam toate rankurile din guilda si lasam doar GM, 2ndGM si membru.
Ai cuvantul meu de onoare ca incepand de azi, nu ma mai implic in nimic.
Nu aveti decat sa organizati lucrurile cum vreti voi fara a imi cere mie parerea. La urma urmei cine sunt eu sa conteze parerea mea?! Nu aveti decat sa umpleti lumea de DKPuri din dailyuri si sa aveti oameni cu 500 de DKP fara a fi prezenti la vreun raid si asa mai departe.
Eu cand am vrut sa fac raiduri si imi lipseau cate 2-3 oameni, daca ma uitam in guild tab, ei faceau dailyuri pt ca "e mai rentabil sa faci DKP din dailyuri decat din raiduri" ca acolo poti avea noroc sa pice si un item pt niste "Fast gold".
Anunti raid la o ora dupa 18:30, poti fi sigur ca sunt prezent si 100% concentrat si dedicat la raid, dar atat.
E a doua oara cand mi se reproseaza ca am facut ceva care totusi tine de "jobul" unui Officer in guilda. Pana aici !!!
Cand ai specificat regulile de "conduita" ce vor intra in vigoare incepand de saptamana viitoare, stii foarte bine ca am fost de acord cu tine si te-am sustinut. La raiduri cand ai vrut sa faci, ti-am fost online.. Mai mult de atat ce poti sa imi ceri?!

@UnUNU : El e suparat probabil pt ca s-a facut un raid de 10h pe la inceputul saptamanii si in seara respectiva ni s-au buguit toti bosii si ne-au dat wipe aiurea, iar in restul saptamanii, desi anuntat, nu a avut cu cine face raidul, iar dintre cei vizati, nu a anuntat nimeni ca nu poate fi online. In privinta asta, ii inteleg supararea. (nu stiu daca l-a mai deranjat si altceva)
PS: Unule, vezi ca ti-am ciordit vreo 4-5 carti de insc (le aveai oricum de 3-5 ori fiecare) pt a completa niste deckuri pentru GV. -

Quinwaz wrote:

0 0

Back to top
Ady_bello

[Mentally Stable]

(since 17-05-2012 12:30)

Votes: 3

Post Posted: 27-04-2012, 09:10:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

legendare..... nu ma deranjeaza faptul ca ai incercar... dar cum amspus in momentul in care ati intrat in guilda: nu dati w la alti cu care ati foet in alte guilde va rog, lasati pe fiecare sa aleaga unde se duc sau unde raman.... si acuma sa aflu ca u defapt asta faceai.... faza cu contestatie fata de decizile mele.... stai linistit nu cred ca am facut ceva de capul meu fara sa va intreb pe toti cei prezenti in momentul acela... da ce pretenti sa am de la Darcleo ala sau la NIcolass sunt copi, nu ai ce sa faci... da iti dau dreptate ai fost prezent la raiduri!!

PS:Ma deranjat enorm faptul ca u te-ai apucat sa inviti oameni care nici macar nu stiu ca noi avem forum sau ce se intampla aicia!!!!

Posturi unite automat, 27-04-2012, 10:10:43

ununu.... da prezent si aseara am fost(daca stau sa ma gandesc esti gm frate si tu trebuia sa fi prezent... plus de asta u ai organizat.. infine) si degeaba... daca nu facem cum am spus eu sincer .. e grele!!! (10 oameni care sa stea ore insir la un raid) ok o sa fiu si in seara asta nu e problema, nu am dezinstalat jocul:D dor ca nu ma mai atrage....

0 0

Back to top
ARIADNA

[only priest]

Post Posted: 27-04-2012, 09:30:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Marius, te asteptam ,cel putin eu , chiar am chef sa mai vorbesc , sa rad si sa glumim , caci jocul asta , ne poate oferi si altceva decat nervi.
Ne auzim mai spre seara , cand revin si eu de la munca
Noteaza al 3-lea worgen ce asteapta sa faca honored sa fie marcat la arch.

0 0

Back to top
IamLegend

[Creep]

Post Posted: 27-04-2012, 09:44:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Btw, pofta vine mancand ma. -
Si eu m-am lasat de vreo 5 ori de WoW si m-am tot reapucat.
Prima oara am jucat Vanilla vreo 2 ani pe retail. Am facut 80% PVP, am primit diverse distincii pe unul din charuri, am crescut vreo 3 din ele full gear etc si intr-un final m-am plictisit.
Cand au scos TBC, private server wuz da shit. I-ar m-am apucat si am jucat vreun an de zile, chiar am avut si propriul server. Pe vremea TBC-ului m-am lasat si apucat iar de vreo 3 ori pe diverse servere.
La Wotlk, desi aveam jocul, in mod suspect nu m-a atras si am stat departe de WoW. -
Pe Cataclysm iata-ma iar, m-am apucat acum aproape juma de an si uite ca nu m-am plictisit. -

De ratati care sa iti faca nervi o sa dai la tot pasul, fie ei intr-un un joc, un site si chiar in viata de zi cu zi. Tot ce ai de facut e sa iti dezvolti o imunitate la cretinisme si sa incepi sa vezi idiotii cat mai in ceatza, pana nu ii mai vezi deloc. -
Hai cheer up - si ne vedem diseara sa il injuram pe Unu daca ne lasa amanet la raidu de 10hc. -

Quinwaz wrote:

Last edited by IamLegend on 27-04-2012, 14:43:38; edited 1 time in total
0 0

Back to top
ARIADNA

[only priest]

Post Posted: 27-04-2012, 14:20:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cred ca nu ne va lasa amanet , cel putin acum e pe aici

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 20, 21, 22  Next    

The time now is 15-02-2025, 18:42:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x