User
Pass
2FA

Reclamatie Steven

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message609
vend3ta

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-07-2013 10:32)

Votes: 3

Post Posted: 27-04-2012, 15:45:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-Numele tau : vend3ta

-Numele adminului reclamat: Steven^

-Harta, ora si data faptei: de_inferno / 15:45 / 27.04.2012

-Motiv/Regula incalcata:
--Motiv: Ma ameninta ca imi scoate adminul daca nu ii dau unban lui ReloaD, player care a injurat si a primit gag de la mine dupa care si-a dat retry, am folosit amx_voteban si atunci mi-a zis sa ii scot banul daca nu in 5 minute raman fara admin, l-am intrebat "de ce" si a continuat sa ma amentinte , din cate stiu eu regulile spun ca se da Gag/ Ban temporar! 1. Am folosit comanda amx_voteban(deci avea ban 30 min) si 2. Nu am comanda de unban. Am respectat regulamentul dar Steven, daragul vostru co-owner , dupa ce i-am facut reclamatie...a venit si a sters-o (cel putin asa cred, ca a fost Steven, nu are cine altcineva) deci asta este a 3-a oara cand fac reclamatia, pentru ca dupa a 2-a reclamatie a venit si a sters-o iar, si o sa o fac in continuare daca o sterge si pe asta! Nu stiu sigur daca se poate verifica cand se sterge o reclamatie.

-Dovada, un screenshot sau un fragment din consola... Nu am, pentru ca mi-a dat quit dupa ce i-am zis ca nu am de ce sa ii scot banul (quit , probabil pentru a nu avea vreo dovada in cazul unei posibile reclamatii)

P.S Rog unul dintre ownerii "originali" ai serverului sa se uite in arhiva si sa spuna daca am dreptate.
P.P.S Nu stiu sigur daca am voie sa fac reclamatie unui owner,dar vreau sa se stie cum se comporta Steven.

Multumesc!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ThS

[Mentally Stable]

(since 10-04-2013 10:48)

Votes: 4

Post Posted: 27-04-2012, 15:50:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primu rand eram eu...si nu merita gag ReLoaD...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
vend3ta

[Mentally Stable]

(since 22-07-2013 10:32)

Votes: 3

Post Posted: 27-04-2012, 15:53:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce nu merita,tu ai vazut ce a scris?-...intradevar cand am intrat nu stiu sigur ce a scris, nu era injuratura , nici frumos dar se accepta . Pentru ce a spus dupa asta, i-am dat gag. Cautati in arhiva si vedeti tot acolo.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ThS, 27 April 2012 18:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-08-2025, 13:58:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password