User
Pass
2FA

[FIXED] [Important] Hunter Focus Regen
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message9629
IamLegend

[Creep]

Status: Offline
(since 01-12-2012 11:53)

Votes: 11

Post Posted: 30-04-2012, 08:43:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Azwraithz :

Man, ai dreptate tu in ce zici. Poate Hunterul nu e tocmai blizzlike dar nah...
Vorbind acum din perspectiva segmentului PVE al jocului. Ti se pare ca Hunterul are buguri importante? Eu zic ca NU din moment ce un Warrior, un feral, un mag fire care stiu juca cat de cat, isi bat joc de un hunter bine imbracat care sa stie juca bine.
Daca imi permiteti o paranteza:
De exemplu DK-ul (care pe frost spec, conform spuselor celor de la Blizzard,a fost facut sa fie cea mai solida clasa DPS din joc) in teorie sau mai bine zis pe Blizz, a fost facut sa exceleze si ca tank si ca dps. Pe Freakz, ca tank e bun, dar ca DPS e bun da' nu prea.
Rasele "hibride" gen Druid sau Warrior, nu au fost facute de catre Blizzard sa dea cele mai nesimtite dpsuri ci sa fie undeva la mijloc pe fiecare segment (Feral/resto/balance respectiv Protection/Fury), insa daca esti clasa DPS si ai altceva decat druid feral sau warrior fury, te simti prost cand vezi ca esti la coada recountului, in ciuda faptului ca iti stii clasa si ai ilevel consistent.

In concluzie, chiar si cu bugurile pozitive sau nu prea, hunterul nu prea "convinge" in PVE.
Intradevar, in PVP hunterul e baza.

A doua concluzie ar fi ca, cel putin pentru mine ca membru al serverului, e mai important sa fie un oarecare echilibru intre clase, decat sa fie Hunterul "blizzlike" si restul claselor sa isi bata joc de el la recount. -

Quinwaz wrote:
Trebuie sa ma prezint si eu?
Nume: Marian
Nume in Game: Quinwaz
Despre Mine: Am Nasu Mare -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Naturezftw

[zonic]

(since 19-08-2018 21:47)

Votes: 27

Post Posted: 30-04-2012, 08:53:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IamLegend wrote:
@Azwraithz :

Vorbind acum din perspectiva segmentului PVE al jocului. Ti se pare ca Hunterul are buguri importante? Eu zic ca NU din moment ce un Warrior, un feral, un mag fire care stiu juca cat de cat, isi bat joc de un hunter bine imbracat care sa stie juca bine.
De exemplu DK-ul (care pe frost spec, conform spuselor celor de la Blizzard,a fost facut sa fie cea mai solida clasa DPS din joc) in teorie sau mai bine zis pe Blizz, a fost facut sa exceleze si ca tank si ca dps. Pe Freakz, ca tank e bun, dar ca DPS e bun da' nu prea.
Rasele "hibride" gen Druid sau Warrior, nu au fost facute de catre Blizzard sa dea cele mai nesimtite dpsuri ci sa fie undeva la mijloc pe fiecare segment (Feral/resto/balance respectiv Protection/Fury), insa daca esti clasa DPS si ai altceva decat druid feral sau warrior fury, te simti prost cand vezi ca esti la coada recountului, in ciuda faptului ca iti stii clasa si ai ilevel consistent.

In concluzie, chiar si cu bugurile pozitive sau nu prea, hunterul nu prea "convinge" in PVE.

A doua concluzie ar fi ca, cel putin pentru mine ca membru al serverului, e mai important sa fie un oarecare echilibru intre clase, decat sa fie Hunterul "blizzlike" si restul claselor sa isi bata joc de el la recount. -

d'fuq?! ce-ai vrut sa zici cu toate astea? ca nu sti sa scoti dps sau ce? eu pe hunter scot dps lejer si am iteme din reputatie...aici ai incercat cumva sa-ti aperi clasa dar fara dovezi solide care sa nege acest lucru nu reusesti.

0 0

Back to top
Lonn

[Mentally Stable]

(since 27-08-2017 03:55)

Votes: 6

Post Posted: 30-04-2012, 09:02:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cam ai exagerat... in video-ul pe care l-ai adus drept dovada da cam 6 focus pe secunda... si asa e prea mult...
0 0

Back to top
CiuriBuri

[Mentally Stable]

(since 13-07-2012 22:53)

Votes: 3

Post Posted: 30-04-2012, 09:04:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca initial,focusul la hunter ar trebui sa se regenereze ca atunci cand intri de pe Primary Talents->Secondary Talents, sau invers,incercati.-
0 0

Back to top
IamLegend

[Creep]

(since 01-12-2012 11:53)

Votes: 11

Post Posted: 30-04-2012, 09:19:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Naturezftw wrote:
IamLegend wrote:
@Azwraithz :

d'fuq?! ce-ai vrut sa zici cu toate astea? ca nu sti sa scoti dps sau ce? eu pe hunter scot dps lejer si am iteme din reputatie...aici ai incercat cumva sa-ti aperi clasa dar fara dovezi solide care sa nege acest lucru nu reusesti.

Am si eu hunter(printre altele), dar nu am decat 352 ilevel pve si scot cam 15k pe un boss. Ce e drept, cu el nu prea joc si il folosesc mai mult pentru profesiile de pe el si pentru BGuri cand ma plictisesc.
Stiu sa scot dps, dar din punctul meu de vedere, nu mi se pare normal ca un Warrior sa dea dublu dps decat orice clasa de dps din joc, si lumea sa isi bata capul cu "bugurile" de la hunter care e cat de cat o clasa ok pe freakz.

Quinwaz wrote:
Trebuie sa ma prezint si eu?
Nume: Marian
Nume in Game: Quinwaz
Despre Mine: Am Nasu Mare -

0 0

Back to top
Razzer

[Mentally Stable]

(since 13-12-2015 19:09)

Votes: 16

Post Posted: 01-05-2012, 19:59:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aloo...daca e cum zice Azwraithz, in momentul de fata merge bine. Aimed, Chimera si dupa 1-2 sec Arcane. La mine asa merge. Vreti Video va fac!

0 0

Back to top
Nerdstomper
[Banned user]

Banned

(since 02-05-2012 23:33)

Post Posted: 01-05-2012, 20:16:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Razzer wrote:
In momentul de fata merge bine. Aimed, Chimera si dupa 1-2 sec Arcane

Case solved -))))))

Asta trebuie sa fie punctul de reper!!!!!!!!!

0 0

Back to top
Razzer

[Mentally Stable]

(since 13-12-2015 19:09)

Votes: 16

Post Posted: 02-05-2012, 13:34:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca e cum zice Azwraithz....

0 0

Back to top
Nerdstomper
[Banned user]

Banned

(since 02-05-2012 23:33)

Post Posted: 02-05-2012, 13:38:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da asta nu e punct de reper mosule... poate era beat cand a postat? Te-ai uitat la videoul pus de mine si la postul de pe blizz?

0 0

Back to top
Nerdst0mper
[Banned user]

Banned

(since 27-07-2012 00:13)

Votes: 7

Post Posted: 12-05-2012, 23:38:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IamLegend wrote:

Am si eu hunter(printre altele), dar nu am decat 352 ilevel pve si scot cam 15k pe un boss. Ce e drept, cu el nu prea joc si il folosesc mai mult pentru profesiile de pe el si pentru BGuri cand ma plictisesc.
Stiu sa scot dps, dar din punctul meu de vedere, nu mi se pare normal ca un Warrior sa dea dublu dps decat orice clasa de dps din joc, si lumea sa isi bata capul cu "bugurile" de la hunter care e cat de cat o clasa ok pe freakz.

Mosule focus regenul mi se pare de departe bug foarte important, nush ce parere ai tu.

0 0

Back to top
crashybr0
[Banned user]

Banned

(since 18-05-2012 16:53)

Post Posted: 17-05-2012, 19:13:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bump ! Fix the hunters ;d
0 0

Back to top
Nerdst0mper
[Banned user]

Banned

(since 27-07-2012 00:13)

Post Posted: 22-05-2012, 23:48:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

UP ca e bug extrem de grav!!
0 0

Back to top
trilulilu

[最好 ]

(since 04-07-2016 09:54)

Votes: 39

Post Posted: 19-06-2012, 11:37:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bump!! k asa s-a ajuns sa joace toti hunter !!

You know the legend . You dont know the story

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Trezzahn

[Mentally Stable]

(since 23-09-2013 14:46)

Votes: 2

Post Posted: 19-06-2012, 18:04:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg dece este atata zarva pentru un ,,bug'' da este adevarat i se face focus prea repede si ce sa nu uitam ca si alte clase aveai bug si se foloseaua de asta sa ca terminati va rog.Pana la urma se rezolva si asta fara sa faceti voi atata scandal si sa suferi pe forum ca vai hunteru spameaza in arena numai arcane etc -
0 0

Back to top
Paul !?

[Maniac]

(since 31-03-2020 22:01)

Votes: 49

Post Posted: 19-06-2012, 18:50:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trezzahn wrote:
Nu inteleg dece este atata zarva pentru un ,,bug'' da este adevarat i se face focus prea repede si ce sa nu uitam ca si alte clase aveai bug si se foloseaua de asta sa ca terminati va rog.Pana la urma se rezolva si asta fara sa faceti voi atata scandal si sa suferi pe forum ca vai hunteru spameaza in arena numai arcane etc -

Mentalitatea unui terminat !

Fix it , orice wannabe hunter a ajuns sa aiba 2,2 k rating

Staff message (In2ition):

1 warn, flame

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 14 August 2012 13:37

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 29-04-2025, 08:39:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password