User
Pass
2FA

Reclamatie 4Music

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message524
Hanna
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 16-07-2012 16:14)

Votes: 2

Post Posted: 02-05-2012, 17:59:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: Hanna
Nick-ul persoanei reclamate: 4Music

Quote:
Nick-ul tau in joc: 4MusIc
Nick-ul persoanei reclamate: Zolder
Poze: http://imgur.com/OheSo
Descriere incident: are niste glume foarte frumoase in el Domnul Zolder dandumi mute permanent aicia in prima poza fara motiv, doar ca lui ia venit sa dea mute serios, nu sa puna si space sau altceva in fata comenzii ca sa nu mearga.

si aicia in alta poza imi da mute degeaba fara nici o reclamatie fara sa il jignesc pe el fara sa ii zic nimic doar pe spusele lui Doamna Hanna.

Poze: http://imgur.com/xj6HB

Deci aicia nu am nici o reclamatie, lui nu iam zis nimica, nu lam jignit, imi da el dintro data TP sa ma ia la rost. Daca hanna are probleme cu mine sa imi faca post, nu sa imi dea mie Domnul Zolder mute 200 fara rost.

poze: http://imgur.com/OvATC

Mi-am permis sa corectez un pic postarea ta si sa iti arat cu acest prilej minunat cam la ce nivel esti in viata reala. Desi as putea sa inchei spunand ca doar cele marcate colorat sunt greselile tale as putea continua si cu modul de exprimare care lasa de dorit chiar si pentru un copil de clasa 5-a.

Avand in vedere ca am preferat pana in momentul acesta sa nu prea postez pe forum si sa imi vad de joc, intrand sa ma relaxex nu sa ma cert cu tine aici, acum a venit timpul sa imi fac cunoscuta si parerea mea.

Eu nu cred ca te-am bagat in seama nici macar in ziua in care ma aflam la "jail" si te chinuiai sa ma convingi sa dau comanda /bj 4 . Evident ca nu am crescut intr-un copac intr-o padure izolata de lume am si eu o idee despre ce inseamna BJ. Din punctul meu de vedere esti o problema pentru jucatorii simplii care nu vor grade nici atunci cand ni se ofera si stii bine ca am refuzat orice grad in plus in afara de umilul meu grad de "lawyer" si imi doresc sa primesti mute 100 de ani nu 200 de minute.

O zi buna va doresc.

Posturi unite automat, 02-05-2012, 18:59:01

P.S.

Din cate am inteles gradul lui Zolder a avut de suferit in urma discutiei acestea. Va doresc spor la joaca si in viata si sa aveti acelasi respect si grija de persoanele care vor sa se joace frumos si sa "ajute serverul sa creasca" cum am tot vazut mesaje in joc. Daca va pastrati doar oamenii care sunt analfabeti si plini de ei poate va meritati soarta.

Last edited by Hanna on 02-05-2012, 19:10:45; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
4Music

[Mentally Stable]

(since 30-12-2013 12:16)

Votes: 4

Post Posted: 02-05-2012, 18:43:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci asta ce reclamatie e? eu chiar nu inteleg ce e cu asta.

Sper ca un admin sa dea TC si sa ii zica sa nu mai faca topicuri aiurea ca acesta.

0 0

Back to top
alinalinush909

[Creep]

(since 28-01-2018 08:33)

Votes: 10

Post Posted: 02-05-2012, 18:48:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu chiar nu am inteles nimic -) hanna a facut topicul,in joc o cheama 4music si vrea sa il reclame pe zolder -)))))) si dupa face un post 4music -
P.S scz de post

0 0

Back to top
KillForFun

[East Side Grove]

(since 04-08-2020 19:19)

Votes: 514

Post Posted: 02-05-2012, 18:54:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

4Music wrote:
deci asta ce reclamatie e? eu chiar nu inteleg ce e cu asta.

Sper ca un admin sa dea TC si sa ii zica sa nu mai faca topicuri aiurea ca acesta.

daca ar fi dupa vrute eu as fi vrut sa iei ban -

@ skivo nu te mai baga ca esti pe langa

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
-xdM-Diablo

[Admin Sa:Mp ]

(since 30-11-2016 12:27)

Votes: 45

Post Posted: 02-05-2012, 19:25:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

voi aveti probleme ? ce draq faceti topicuri aiurea ?

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -xdM-Diablo, 02 May 2012 17:25

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-03-2025, 21:56:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x