Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Recrutari
Go to page
Previous
1
,
2
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
Dage The Evil 2
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 28-04-2012 18:16)
,
Topics: None
Votes
: 2
Posted: 20-04-2012, 21:43:48
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
-Nume:Ionut
-Varsta:26
-Cat timp puteti sta online (pe zi, pe saptamana, aproximativ):cat e nevoie
-Link armory freakz:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Verminator
-E un moment greu in raid cum poti ajuta raidu (aici intra o rotatie spelluri de ultim moment, cd) (vorbiti in detaliu asa puteti arata ca va stiti clasa)ori ce este nevoie eu as putea sa ajut pleyeru sa nu faca o greseala
-Guilde precedente si ce v-a determinat sa iesiti! (concret)
-Ce va doriti de la guild: (concret)raiduri
-Daca aveti posibilitate la ts3:Da+Mic
-Pentru dps screen cu dps pe dummy (no buff, no flask, no food): Is tank in general dar am si spek de dps
0
0
Back to top
gandhi
[Mentally Stable]
(since 15-01-2015 06:25)
,
Topics: 26
Votes
: 6
Posted: 29-04-2012, 07:05:00
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
-Nume: Sabin
-Varsta: 22
-Cat timp puteti sta online (pe zi, pe saptamana, aproximativ): 3-4h/zi, 5 zile pe saptamana
-Link armory freakz:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Gandhi
-E un moment greu in raid cum poti ajuta raidu (aici intra o rotatie spelluri de ultim moment, cd) (vorbiti in detaliu asa puteti arata ca va stiti clasa): Divine Hymn / Flash Healx2->Greater Heal rotation spam.
-Guilde precedente si ce v-a determinat sa iesiti! (concret): Heaven. Am luat kick pentru ca le-am batut obrazul vis a vis de neseriozitatea si nesimtirea de care dadeau dovada. Uite povestea, in detaliu. Inainte de paste, cand am intrat in guild, se tipa in sus si-n jos despre un asa zis raid3 la care se lucreaza de ceva vreme. S-au programat raiduri care nu s-au mai tinut, evident, dupa care s-au potolit spiritele. In perioada pastelui, am plecat 4 zile din localitate, motiv pentru care am luat kick din cauza inactivitatii in guilda (de parca ar fi fost vreo activitate la care sa iau parte). Cand m-am intors, am vorbit cu erasmus, mi-a spus ca am luat kick pentru ca "nu ma implic", mi-a dat reinvite si mi-am vazut de treaba.
Vineri (27.04), s-a programat inca o data raid3 si mi s-a zis personal sa fiu on la 7 30. Am zis ok, stau vineri seara in casa, fac un compromis. Bineinteles ca raidul nu s-a tinut..din nou. Baietii au fost prea ocupati cu raid1 si raid2 asa ca pe restul i-au pus pe banca pana sambata. Intre timp, tam tam mare cu wipeul si rollbackul, s-a rezolvat treaba si s-a cazut de comun acord sa tinem raidul sambata seara, la 7 30. Intru la 7, pregatit de raid, pierd vremea pana la 8:20, moment in care am inceput sa fac "scandal", incercandu-le sa le explic ca nu-s dispus sa ratez 2 seri din weekend, stand in casa, asteptandu-i pe ei sa se hotarasca ce vor sa faca. INTR-UN FINAL, incep invitatiile pentru raid si-ncepem sa ne pregatim sa-i dam drumul, cand de-odata se trezeste erasmus si zice: "nu vreau sa-ncepeti acum ca o sa am nevoie de oameni de la voi ca sa termin raid2 si nu face nimeni nimic pana atunci". Evident, l-am intrebat daca-si bate joc de mine, dupa care am luat kick, i-am spus ca-i un om de nimic, si mi-am vazut linistit de treaba.
Mai concret de-atat n-as fi putut fi
.
-Ce va doriti de la guild: Seriozitate si buna dispozitie predominanta.
-Daca aveti posibilitate la ts3: ts + mic activ oricand.
0
0
Back to top
Qbz
[Mentally Stable]
(since 30-09-2012 23:04)
,
Topics: None
Votes
: 2
Posted: 29-04-2012, 10:00:07
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
ninjaninjaninja wrote:
-Nume: Lau
-Varsta: 30
-Cat timp puteti sta online (pe zi, pe saptamana, aproximativ) 2-3 ore pe zi
-Link armory freakz:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Notasaint
-E un moment greu in raid cum poti ajuta raidu (aici intra o rotatie spelluri de ultim moment, cd) (vorbiti in detaliu asa puteti arata ca va stiti clasa): cu ce as putea raid-ul intr-un moment dificil, eventual Hymm of Hope pentru healeri daca este comunicare pe ts3 si Dispell / Mass Dispell.
-Guilde precedente si ce v-a determinat sa iesiti! (concret): ETERNAL - a fost un destept de a tat kick la 90% din guild (copiii astia)
Deathwing Mercenaries - nu erau raiduri organizate.
-Ce va doriti de la guild: (concret) activitate raid , organizare pentru raid decenta, eventual team-uri dedicate nu random
-Daca aveti posibilitate la ts3: da
-Pentru dps screen cu dps pe dummy (no buff, no flask, no food): accept test, desi garantez ca in boss fights o sa ma comport mai bine decat alti playeri / clase care ar putea avea performante mai bune pe dummy
imi cer scuze ca nu am ras mai repede dar am fost plecat 3 sapt daca mai esti interesat vb in joc sau lasa un msg aici
Posturi unite automat, 29-04-2012, 10:59:13
Dage The Evil 2 wrote:
-Varsta:26
-Cat timp puteti sta online (pe zi, pe saptamana, aproximativ):cat e nevoie
-Link armory freakz:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Verminator
-E un moment greu in raid cum poti ajuta raidu (aici intra o rotatie spelluri de ultim moment, cd) (vorbiti in detaliu asa puteti arata ca va stiti clasa)ori ce este nevoie eu as putea sa ajut pleyeru sa nu faca o greseala
-Guilde precedente si ce v-a determinat sa iesiti! (concret)
-Ce va doriti de la guild: (concret)raiduri
-Daca aveti posibilitate la ts3:Da+Mic
-Pentru dps screen cu dps pe dummy (no buff, no flask, no food): Is tank in general dar am si spek de dps
apobat
Posturi unite automat, 29-04-2012, 11:00:07
gandhi wrote:
-Nume: Sabin
-Varsta: 22
-Cat timp puteti sta online (pe zi, pe saptamana, aproximativ): 3-4h/zi, 5 zile pe saptamana
-Link armory freakz:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Gandhi
-E un moment greu in raid cum poti ajuta raidu (aici intra o rotatie spelluri de ultim moment, cd) (vorbiti in detaliu asa puteti arata ca va stiti clasa): Divine Hymn / Flash Healx2->Greater Heal rotation spam.
-Guilde precedente si ce v-a determinat sa iesiti! (concret): Heaven. Am luat kick pentru ca le-am batut obrazul vis a vis de neseriozitatea si nesimtirea de care dadeau dovada. Uite povestea, in detaliu. Inainte de paste, cand am intrat in guild, se tipa in sus si-n jos despre un asa zis raid3 la care se lucreaza de ceva vreme. S-au programat raiduri care nu s-au mai tinut, evident, dupa care s-au potolit spiritele. In perioada pastelui, am plecat 4 zile din localitate, motiv pentru care am luat kick din cauza inactivitatii in guilda (de parca ar fi fost vreo activitate la care sa iau parte). Cand m-am intors, am vorbit cu erasmus, mi-a spus ca am luat kick pentru ca "nu ma implic", mi-a dat reinvite si mi-am vazut de treaba.
Vineri (27.04), s-a programat inca o data raid3 si mi s-a zis personal sa fiu on la 7 30. Am zis ok, stau vineri seara in casa, fac un compromis. Bineinteles ca raidul nu s-a tinut..din nou. Baietii au fost prea ocupati cu raid1 si raid2 asa ca pe restul i-au pus pe banca pana sambata. Intre timp, tam tam mare cu wipeul si rollbackul, s-a rezolvat treaba si s-a cazut de comun acord sa tinem raidul sambata seara, la 7 30. Intru la 7, pregatit de raid, pierd vremea pana la 8:20, moment in care am inceput sa fac "scandal", incercandu-le sa le explic ca nu-s dispus sa ratez 2 seri din weekend, stand in casa, asteptandu-i pe ei sa se hotarasca ce vor sa faca. INTR-UN FINAL, incep invitatiile pentru raid si-ncepem sa ne pregatim sa-i dam drumul, cand de-odata se trezeste erasmus si zice: "nu vreau sa-ncepeti acum ca o sa am nevoie de oameni de la voi ca sa termin raid2 si nu face nimeni nimic pana atunci". Evident, l-am intrebat daca-si bate joc de mine, dupa care am luat kick, i-am spus ca-i un om de nimic, si mi-am vazut linistit de treaba.
Mai concret de-atat n-as fi putut fi
.
-Ce va doriti de la guild: Seriozitate si buna dispozitie predominanta.
-Daca aveti posibilitate la ts3: ts + mic activ oricand.
aprobat
0
0
Back to top
morty11
[Banned user]
(since 13-06-2012 13:13)
,
Topics: 19
Votes
: 8
Posted: 07-05-2012, 14:45:41
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
-Varsta:17ani
-Cat timp puteti sta online (pe zi, pe saptamana, aproximativ)4-5ore
-Link armory freakz:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Gorck
-E un moment greu in raid cum poti ajuta raidu (aici intra o rotatie spelluri de ultim moment, cd) (vorbiti in detaliu asa puteti arata ca va stiti clasa)Poi bag full cd si ma rog sa pice mai rpd bossu:))
-Guilde precedente si ce v-a determinat sa iesiti! (concret)Nici una nu am mai jucat un timp wow
-Ce va doriti de la guild: (concret)raiduri bine organizate
-Daca aveti posibilitate la ts3: Da
-Pentru dps screen cu dps pe dummy (no buff, no flask, no food):
http://picz.ro/index.php?id=3900a2b0a61c4468e9b00633fd97fd13
este un print mai vechi mai bine ne intalnim in game si fac testu
http://i42.tinypic.com/15cj2j5.jpg
0
0
Back to top
RayzanJang
[Banned user]
(since 21-10-2012 15:46)
,
Topics: 13
Votes
: 6
Posted: 08-05-2012, 15:25:46
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Vad ca esti in heaven, oricum n-ai decat 1 item pve.
0
0
Back to top
morty11
[Banned user]
(since 13-06-2012 13:13)
,
Topics: 19
Votes
: 8
Posted: 09-05-2012, 09:59:34