User
Pass
2FA

STRIKER UITATE BAN DEGEABA!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1081
Vicente
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 08-03-2013 15:01)

Votes: 14

Post Posted: 13-05-2012, 20:58:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: SpeeDyMan
IP: dynamic
Adminul care mi-a dat ban: Haos
Motivul pentru care am primit ban: ca il intreb daca e nebun....
Data la care am primit ban: azi
Data la care a expirat ban-ul: cand vrea HAOs
Link catre reclamatie:S;a facut o nedreptate ,eu sunt acuzat de coduri...primesc 2 kick ca dau bine cu armele...ce stiti voi asa se face mai nou...ca haos se antreneaza ca mine in fiecare zi..,haos pretene oprestete!hopa stop!eu Nu te;am facut neubn ,am intrebat...sti se vede semnu intrebari acolo...
Eu jok de ceva timp pe acest sv si nu am nici o treaba cu codurile si acm sa vad ca mister wild imi da kick ca am cod Surprise ...Haos kick ca am cod Surprise,ce e asta frate?va zik eu,e nesimtire...
Haos spre sa realizezi ca ai gresit...si da SPUN LUCRURILOR PE FATZA nu ma ascund dupa degete
Vreau Unabnn asta e nesimtire...eu nu fac nimik si primesc ban>?
Haos ...altadata fi mai atent...!
Sper sa primesc unbann in seara asta ca ...
Sper ca nu voi fi dat afara din GST ca am loat ban aiurea,si daca voi fi dat afara sper sa NU fie valabil BL!
haos...te credeam altfel...Dovedestemi ca esti!
Caesar wrote:
Nick : SpeedyMan
Data : 13/05/2012
Motiv : Jignire staff.
Unban : 20/05/2012

Hai ma haos fi serios nu te;am jignit am poza -

http://postimage.org/image/vp8wnz4rb/a4aed42b/

DOar am intrebat nu ti;am zis
Daca ziceam
Ba esti nebun!atunci te injuram
Si tu sti ca miai dat ban degeaba...nu te minti singur..o faci degeaba.

Am un scut in care prostii ca tine nu pot intra,si sunt mandru de acest lucru,singurul loc fara prosti!!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
sTk.aCceSs

[HUNTER]

(since 08-06-2020 12:18)

Votes: 79

Post Posted: 13-05-2012, 22:02:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SpeeDyMaN te informez ca Haos spre deosebire de tine, Haos are 20 de ani(daca nu ma insel). Pentru el astfel de "esti nebun" sau "esti intreg?" reprezinta o jignire. Jignirea aceasta este adresata unui membru din STAFF deci realizezi ca poate sa iti dea ban.

Poti sa zici mersi ca ti-a dat doar 7 zile inloc sa fie permanent.

"Un lucru frumos este o bucurie veºnicã." (John Keats)
0 0

Back to top
Vicente
[Banned user]

Banned

(since 08-03-2013 15:01)

Votes: 14

Post Posted: 13-05-2012, 22:21:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stk acces...ai dreptate
dar eu am intreabt..nu l'am facut
si tu ai fi procedat la fel...daca ti sar da kick de 2 ori intrun take pe baza ca esti codat..eu situ ca acest sv e anti cod full...eu nu am treaba cu CODURILE si nici nu o sa am nici o dat...codati pentru mine sunt niste jeguri..imputite[sper sa nu primesc warn pe forum pt limbajul neadecvat]

Am un scut in care prostii ca tine nu pot intra,si sunt mandru de acest lucru,singurul loc fara prosti!!
0 0

Back to top
Caesar

[Addicted to nothing]

(since 26-12-2013 21:42)

Votes: 13

Post Posted: 13-05-2012, 22:26:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SpeedyMan hai sa-ti explic in limba romana ceva ce nu ai realizat pana acum. Eu nu dau banuri,kick-uri,mute,warn asa doar ca m-a enervat X sau Y. Am dat cu tine 2 take-uri si m-am abinut sa nu-ti dau kick pana la sfarsitul celui de-al doilea cand m-ai omorat de dupa perete,sau poate ca asa mi s-a parut mie (sa iti acord prezumtia de nevinovatie) desi nu cred. Greseala ta a fost sa incepi sa ma iei pe mine la intrebari ca ulterior sa ma intrebi daca "ba tu esti nebun?".Scriam /mute speedyman 500 jignire staff in timp ce,ce sa vezi,tu ma intrebi in continuare "esti intreg?".

Pune-ti singur intrebarile astea.Suntem playeri amandoi,dar eu spre deosebire de tine muncesc zi de zi,sunt la o facultate cu prestigiu,am o varsta.Respecta macar asta,daca nu ma respecti pentru ceea ce fac pentru server. Daca postezi dupa mine ai si warn pe forum.Il las pe Striker sa raspunda.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
[Striker]

[Account disabled]

(since 03-12-2015 23:34)

Votes: 84

Post Posted: 13-05-2012, 22:32:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca tu consideri ca nu e jignire cand vorbesti asa cu amicii tai, asta e problema ta, dar lui nu ii convine ca unul care abia a luat buletinul sa il faca in toate felurile.
In loc sa te rage-ui pe forum mai bine discutai frumos si iti mai scadea din durata, acum depinde de el.

0 0

Back to top
Caesar

[Addicted to nothing]

(since 26-12-2013 21:42)

Votes: 13

Post Posted: 13-05-2012, 23:07:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Banul iti ramane.Si sper sa fie o lectie pentru toti "astia" care va "permiteti". Sunt prietenos dar pana ajungeti sa nu va mai vedeti lungul nasului.T/C

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Caesar, 13 May 2012 21:08

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 01-04-2025, 22:03:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password