User
Pass
2FA

Discutii Libere
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3244
VaLaNgA

[Account disabled]

Status: Offline
(since 12-06-2012 16:18)

Votes: 93

Post Posted: 12-05-2012, 01:14:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uitati-va la demo-ul cu blink , rog seriozitate si scoatere slotului si banarea lui permanenta.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
exor88

[Mentally Stable]

(since 01-02-2013 20:13)

Votes: 2

Post Posted: 12-05-2012, 07:20:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Man tu cred ca glumesti in legatura cu Blink.....este unul din jucatorii adusi de mine...si nu am adus jucatori codati ci jucatori buni de gungame.....te rog sa fii foarte atent la cum joaca el si vei vedea ca nu joaca cu cheat....pentru asta imi pun eu la bataie postura de admin.... Cius !!

0 0

Back to top
severul

[Mentally Unstable]

(since 19-04-2018 17:03)

Votes: 83

Post Posted: 12-05-2012, 10:06:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu iti face griji exor, Yippee-ki-yay a primit downgrade pentru banarea jucatorilor din staff + pentru faptul ca a banat fara dovezi concludente.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
exor88

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-05-2012, 12:09:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mi'am facut griji si nici nu imi fac..... Doar sa fie el atent si sa invete sa recunoasca tipurile de cod fata de skillul unui player....eu i'am zis ca intre prieteni ca nu am nimic cu el sau cu oricine altcineva... Eu zic, ca am oleaca de experienta in adminat si chair i'am dat niste sfaturi lui draqsor in legatura cu un player ca nu stia sigur daca e cod sau nu, si tipul avea LAMBERT, e un fel de wall care foarte greu de depistat si iti trebuie putina experienta ca sa iti dai seama de un asemenea cheat.... Valanga imi pare rau ca ai primit downgrade...Dar trebuia sa ceri parerea altor admini inainte sa dai ban.... Cius !!

0 0

Back to top
VaLaNgA

[Account disabled]

Post Posted: 12-05-2012, 12:21:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

exor88 wrote:
Nu mi'am facut griji si nici nu imi fac..... Doar sa fie el atent si sa invete sa recunoasca tipurile de cod fata de skillul unui player....eu i'am zis ca intre prieteni ca nu am nimic cu el sau cu oricine altcineva... Eu zic, ca am oleaca de experienta in adminat si chair i'am dat niste sfaturi lui draqsor in legatura cu un player ca nu stia sigur daca e cod sau nu, si tipul avea LAMBERT, e un fel de wall care foarte greu de depistat si iti trebuie putina experienta ca sa iti dai seama de un asemenea cheat.... Valanga imi pare rau ca ai primit downgrade...Dar trebuia sa ceri parerea altor admini inainte sa dai ban.... Cius !!

Nu ma intereseaza ca am primit downgrad , chiar doream sa renunt. Acel player chiar are aim , o sa dau demo la un user sa faca film pe youtube , vizualizat normal si slow motion sa vezi cum ii face tinta. Poate a fost el , poate nu a fost el dar ce este cert este ca are avea aim. Am fost admin pe 1 dintre serverele war timp de 2 ani de zile , am peste 1000 codati prinsi in comunitate , daca tu crezi ca nu am experienta te inseli amarnic.

"Lambert" este foarte simplu de detectat , mai pe scurt spus playeri se vad luminati , iar cerul nu mai este cum este harta in sine. ex: de_aztec , cerul este albastru si se transforma in negru. Intelegi tu ce vreau sa spun exor.

Cat despre acest server , imi pare rau ca mi-am pierdut timpul aiurea aici. Nu dau in drama sau in telenovele dar pur si simplu owneri nu sunt compatibili , ti-ai pus adminul la bataie , dar iti spun direct daca te uit pe slow motion 1/2 si 1/4 la fiecare player de il face cu prima arma dupa ultimile pistoale iti vei da seama ca am avut dreptate si ca te-ai inselat si tu.

Nu sunt admin de ieri , 1 saptamana , 1 luna , am cel putin 7 ani de cand adminez si imi dau imediat seama cine are si cine nu coduri , cateodata mai si gresesc si recunosc dar sa vina sa-mi zica "ai downgrade pt ca nu ai cerut parere ca ii dai ban la un alt user" , adica stai putin , intra cu speed un admin/slot si trebuie sa il las sa joace , sa goleasca serverul , apoi sa vin pe forum sa va cer parerea apoi sa astept dupa 2 owneri incompatibili un ban in care se vede clar ca avea aim. In cazul in care nu stiai sever si draqusor, exista si alte aimuri , nu neaparat acele care se vad clar cu ochiul liber , exista aim care se poate seta la piept , aim care tragi aproape de el si se duc gloantele la cap etc. Daca chiar credeti ca am gresit in administrarea serverului , atunci va doresc spor la munca si dati admine la toti codati , eu nu imi mai pierd timpul cu persoane care nu stiu sa aprecieze.

Scuzati-mi scrisul , sunt grabit si nu pot sta pe forum. Ciao

0 0

Back to top
exor88

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-05-2012, 12:54:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prietene poti sa dai cui vrei tu acel demo si poate o sa iti zica unul mai experimentat (ca mine, ca tine, sau ca noi toti ) ca nu are aim ci e skill....stiu cum joaca omul, stiu ca nu joaca cu cheaturi si multe altele...daca aduceam pe sv asta un prieten de al meu care joaca in PGL in divizia A iti spun sigur ca la ala ii dadeai din prima ban fara sa ii mai faci demo..ziceai la fel ca are aim sau nush ce....dar se pare ca degeaba ai experienta asta in adminat (daca e asa cum zici tu) ca nu stii sa deosebesti un cheat de skill...asa ca .... laso balta cu asta man....eu ti'am zis frumos ca gresesti..dar vad ca nici nu vrei sa recunosti ca ai gresit cu cu acest player...poti sa faci ce vrei tu cu acel demo dupa cum am zis....dar eu iti garantez ca nu e cheat....se numeste SKILL...asta daca stii ce e ala... Cius !!

0 0

Back to top
severul

[Mentally Unstable]

Post Posted: 12-05-2012, 12:58:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta este parerea mea si a mai multor admini/playeri despre demo-urile postate de tine, nu este vorba de doar un singur demo, ci de vreo 4 voteban-uri date pur si simplu fara dovada concludenta. Desi ai fost avertizat ca pe acest server vrem dovada clara, fara dar si poate, ai continuat sa dai ban cu un demo de 20 de secunde despre care nu pot fi sigur.
Daca consideri ca ownerii sunt "incompatibili" (cu ce nu om fi compatibili nu stiu -, poate incompetenti vroiai sa spui) ne dai un motiv in plus de a ne bucura pentru decizia de downgrade.
Din nou iti spun ca acesta este hp.freakz.ro, nu war sau alte servere administrate de supermoderatori. Din moment ce respectam regulile freakz, administram cum stim si cum consideram acest server.
O zi buna in continuare!

0 0

Back to top
draqsor
[Banned user]

Banned

(since 03-09-2012 02:25)

Votes: 8

Post Posted: 12-05-2012, 19:49:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un gust amar... tiganie degeaba... VaLaNgA te rog frumos sa te prezinti pe oricare din serverele din aceasta comunitate cu demo-urile care ti`am spus noi (staff-ul hp) ca nu sunt concludente... si ai sa te convingi si tu de "capabilitatea" ta de a prinde anumite coduri...
Recunosc... nu stim toate codurile care circula pe net... de aceea... cum zicea si exor cerem pareri pe mess si tot de aceea am facut si topicul "pareri demo"...
Nu suntem zei nu le stim pe toate... Nu suntem zei nu ne apucam sa dam banuri aiurea... cu toate ca statutul de owner iti permite multe...
Acum mi-am dat seama ca avertismentele si reputatia pe aceasta comunitate nu sunt degeaba... Cu toate ca tu nu o duci bine la aceste capitole noi te-am acceptat ca admin pe server-ul nostru si ti-am dat o sansa... Si tu vii si faci pe "desteptul" cu noi... Succes pe alte servere/comunitati.

0 0

Back to top
VaLaNgA

[Account disabled]

Post Posted: 12-05-2012, 20:22:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu de ce iti place sa scoti in evidenta reputatia mea de pe forum. In cazul in care nu stiai eu am cerut sa mi se dea -rep de la anumiti useri si nu pentru ca sunt cum crezi tu. Pur si simplu eu o tin pe a mea ca acel player a fost codat , poate am gresit la ceilalti dar la cei 2 cu siguranta nu m-am inselat. In fine nu ma mai intereseaza , doresc sa pun punct acestei conversati. Salut si bafta in continuare.

0 0

Back to top
Pato

[Rapid]

(since 30-10-2022 10:40)

Votes: 1798

Post Posted: 14-05-2012, 02:17:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
*** Admin (helper) - doar daca ai 25 ore jucate pe server + 10 demo-uri concludente in lista ta de codati

Cum sa fac demo ? ca daca stau spec. primesc kick. :/

0 0

Back to top
draqsor
[Banned user]

Banned

(since 03-09-2012 02:25)

Votes: 8

Post Posted: 14-05-2012, 05:57:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pato wrote:
Code:
*** Admin (helper) - doar daca ai 25 ore jucate pe server + 10 demo-uri concludente in lista ta de codati

Cum sa fac demo ? ca daca stau spec. primesc kick. :/

Salutare,
Nu se ia helper sau orice alt rank direct(decat in cazuri speciale). Totul incepe de la rank-ul slot pentru care iti trebuie doar ore jucate iar acest rank are imunitate la kick.
O zi buna.

0 0

Back to top
Pato

[Rapid]

(since 30-10-2022 10:40)

Votes: 1798

Post Posted: 14-05-2012, 13:12:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Okei am inteles, multumesc.
0 0

Back to top

[^SkaTeeR^ ]

(since 05-07-2015 10:17)

Votes: 7

Post Posted: 28-05-2012, 09:20:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E foarte fain serverul...Bafta cu el...

<=waR5.FreaKz.Ro=>

0 0

Back to top
severul

[Mentally Unstable]

Post Posted: 28-05-2012, 13:13:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumim, te asteptam mai des -

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 13-02-2025, 18:06:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x