User
Pass
2FA
 
 

Guild Info

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2375
Xerxerses

[Mentally Unstable]



Status: Offline
(since 04-12-2021 11:42)
Joined: 24 Apr 2011
Posts: 481, Topics: 40
Location: in the middle of nowhere

Reputation: 284.3
Votes: 20

 
Post Posted: 14-05-2012, 13:26:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)





Guild Staff



Guild Master: Cser
High Warlord: Muffinhug; Lockbreaker; Abeats;





[color=yellow]DKP System


Raid 10N -> 10 DKP/boss
Raid 10Hc -> 20 DKP/boss
Raid 25N -> 15 DKP/boss
Raid 25Hc ->30 DKP/boss
Bwd 25Hc -> 15 DKP/boss
Bwd 10Hc -> 5 DKP/boss




De acum vom creea Guild Event pentru a anunta raidurile si vom da invite la playeri care consideram noi ca trebuie sa fie la 25. Voi o sa primiti invitatie (vezi WoW In-Game Calendar) si veti avea 4 optiuni de raspuns la invitatie:
    Accept
    Decline
    Tentative
    Remove

Voi veti da ori Accept daca puteti 100% veni , decline daca nu puteti 100% sa veniti sau Tentative daca nu stiti sigur. Nu dati remove blindly sau cu speranta ca faceti vreo gluma! Desigur eventul va aparea in WoW In-Game Calendar doar pentru cei care sunt invitati!
P.S. Nu o sa se mai anunte grupele principale de 10 si cea de 25 prin GMOTD!

    Cei care dau Accept si nu vin fara sa anunte si sa aiba un motiv intemeiat vor avea -50%dkp!
    Cei care dau Decline si sunt prinsi online pe alte charuri vor avea reset la dkp!
    Cei care dau Tentative sunt rugati sa se decida intre Accept sau Decline cu 24h inainte de raid!
    Daca dati Decline dupa ce ati dat Accept sunteti rugati sa dati mail in-game la unul din cei care se ocupa de raid(apare coroane de assist) cu motivul abandonari!





Last edited by Xerxerses on 03-09-2013, 23:29:29; edited 27 times in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
devilboost

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 18-09-2015 17:29)
Joined: 15 Jul 2010
Posts: 394, Topics: 55
Location: Bucuresti

Reputation: 60.9
Votes: 12

Post Posted: 31-07-2012, 03:00:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ISOTRICUL GUILDEI


Ce vreau sã spun pentru început este cã nu numele face o guildã ci stafful împrenã cu membrii ei.

Ce am sã scriu aici o sã aibã puțin și din istoria mea nu doar a guildei.

Aceastã guilda mereu a fost una PVE

Totul a început odatã cu apariția wotlk-ului. Guilda s-a creeat pe un alt server. Nu am sã dau nume. Pe 3.0.1 trecãnd prin ogrimmar spre durotar m-a abordat Lideru. Un prieten pe care îl cunosteam dinainte. Mi-a zis ca iși face guildã și dacã vreau sã îl ajut, Am acceptat. Guilda avea numele de Malleus Maleficarium și era condusã de Lideru și Base aveau 28 de membrii. ușor ușor am ridicat guilda spre prosperitate. În 3.1.3 guilda a ajuns ce-a mai bunã de pe acel server.

Cum eram cei mai buni toți trãgeau sa ajungã la noi. Au fost invitați, si invitați. Guilda mergea încet și inevitabil spre colaps, și au mai apãrut si niște neînțelegeri între Lideru și Base pe tema modificãrii numelor rankurilor.

Înainte de introducerea patch-ului 3.2.5(parcã) Lideru a adunat cei mai buni și de încredere membrii ai guildei, printre care și pe mine, eram 40 la numãr într-un grup. Ne-a anunțat cã v-a da disband la guildã și cu cei care sunt in grup v-a forma alta. Am stat câteva ore sã alegem un nume. Într-un final au rãmas 3 nume de votat: The Betrayers, Ground Zero și Shadow. S-a ales Ground Zero pentru cã The Betrayers era folosit pe un alt server și nu doream plagierea, și Shadow suna aiurea.

Malleus Maleficarium a cãzut, s-a format Ground Zero și cei care au rãmas pe lângã s-au dus cu Base si au refãcut Mistery. Odatã cu apariția guildei Ground Zero obligat forțat am primit rank în staff.

Pânã in 3.3.5a guilda s-a ridicat pe picioare și a opus concurențã guildei de la alianțã numitã Unknown condusã de Classlider(Kassad de aici, a mai fost cunoscut ca și Juhziz). La începutul versiunii 3.3.5a m-am lãsat de wow câteva luni. Când am revenit an gãsit guilda cum am lãsat-o activã și vioaie. Atunci l-am cunoscut pe actualul guild master Xer, dacã imi aduc bine aminte îl cunosteam deja pe Desolator.

Dupã ceva timp Lideru a hotãrât sã mute guilda la alianțã ca sã echilibreze populația realmului. Am stat 3 sãptãmâni acolo și mi-am bãgat picioarele in el wow, Nu suport alianța. Câțiva dintre noi am venit aici odatã cu deschiderea realmului Evolution, dar m-am lãsat din nou, Desolator a rãmas activ aici. Dupã o vreme Lideru m-a anunțat pe mess cã reface guilda aici pe Evoluțion la hoardã, M-am reapucat și guilda încet s-a pus din nou pe picioare.

Dupã o perioadã se anunța apariția Cataclysmului pe aici, Lideru a zis cã odatã cu Cataclysmul se lasã de wow, și asa a fost. Am rãmas sã ne continuãm povestea eu cu Xer, Desolator si Aiacucoasa. Am repus guilda pe picioare, a ajuns lafel de prosperã ca și cum era Malleus Maleficarium odatã.

Timpul a trecut, evenimentele au decurs. Dupã niște incidente guilda s-a mutat pe Exodus. Unde a dus-o și mai bine. Dupã ceva timp serverul a trecut printr-o perioadã grea fiind atacat de niste "hacãri" din strãinãtate si Exodus mergea foarte greu. A venit timpul ca sã ne întoarcem pe Evolution unde suntem și acum. Și iatã cã din istorie am ajuns la prezent.

Timpul trece și istoria guildei continuã.

Dacã tot am scris istoricul acesta vreau sã reamintesc câțiva prieteni dragi din guildã care acum nu mai joacã și pe care îi cunosteam încã din Malleus:
-Digik (aka Digip, Digin, unul din tancii guildei și singuru tank de pe serverul respectiv care tanka Unholy)
-Ocha (aka Ochanissi, Brazzers, Mirel, cel mai bun dps rogue al guildei)
-Base (liderul raidurilor, el coordona toate raidurile si toate strategiile)
-Forsakened (cel mai bun membru pvp al guildei)

Prin astea fiind spuse cred ca sunt cel mai vechi membru al guildei care este incã activ.

Dacã am omis un eveniment sau s-au mai întâmplat si altele cat nu am fost eu sã mã caute pe wow, sau la discuții sã clarificãm.
Am vrut sã vã arãt și sigla pe care o aveam noi pe forum cu Ground Zero dar din pãcate pe acel forum când intru scrie....cgi-sys/suspendedpage.cgi

Va las pe cei care ati ramas sa scrieti istoria acestei guilde

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 08-05-2024, 07:40:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x