User
Pass
2FA

Problema Gustav
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2530
DjRed
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 20-03-2016 11:50)

Votes: 86

Post Posted: 13-05-2012, 20:15:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hailey wrote:
Pai vad ca Red zice de Anti-ss, daca nu i s-au facut poze nu vad pt ce o dam in anti-ss si alte aiureli. Cine l-a banat poate posteaza ca sa rezolvam odata nebunia asta si sa nu tinem omul degeaba daca i s-a dat ban pe nedrept.

Mai copii cititi clar ce a postat el! Ese nu cred ca ii cerea ID de MESS ca sa ii arate demo!

Aberezi. tocmai ce am postat interactiunea dintre admini si jucator, nu a fost vorba de poze si nu i-a cerut nimeni id-ul. Stiu ca e greu dar o sa intelegi tu cand te faci mare.

Iubesc tradarea, dar ii urasc pe tradatori, iubesc minciuna, dar ii urasc pe mincinosi, ma iubesc pe mine si totodata ma urasc pentru ca nu sunt in stare sa scap de ei!!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Dr.Tunning

[Mentally Stable]

(since 31-01-2013 18:33)

Votes: 2

Post Posted: 13-05-2012, 23:38:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu ce am apucat sa vad e ca cerea id-ul. M-am gandit ca la mine se referea, dupa care nu am mai apucat sa vad altceva. Totusi de ce mi s-a dat ***+ban? -
0 0

Back to top
DjRed
[Banned user]

Banned

(since 20-03-2016 11:50)

Votes: 86

Post Posted: 14-05-2012, 20:09:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DjRed wrote:
Hailey wrote:
Pai vad ca Red zice de Anti-ss, daca nu i s-au facut poze nu vad pt ce o dam in anti-ss si alte aiureli. Cine l-a banat poate posteaza ca sa rezolvam odata nebunia asta si sa nu tinem omul degeaba daca i s-a dat ban pe nedrept.

Mai copii cititi clar ce a postat el! Ese nu cred ca ii cerea ID de MESS ca sa ii arate demo!

Aberezi. tocmai ce am postat interactiunea dintre admini si jucator, nu a fost vorba de poze si nu i-a cerut nimeni id-ul. Stiu ca e greu dar o sa intelegi tu cand te faci mare.

Bai sile eu am dat replica la ceia ce a postat el... am vazut si eu ce ai postat tu! Eu nu am acces sa vad aceste lucruri... dar din ce a postat el ca ese i-a cerut id de mess reiesea ca i-a facut poze! Lasa cand o sa fiu mare o sa iti treaca tie supararea pe mine!

Iubesc tradarea, dar ii urasc pe tradatori, iubesc minciuna, dar ii urasc pe mincinosi, ma iubesc pe mine si totodata ma urasc pentru ca nu sunt in stare sa scap de ei!!
0 0

Back to top
Dr.Tunning

[Mentally Stable]

(since 31-01-2013 18:33)

Votes: 2

Post Posted: 16-05-2012, 16:57:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asta am vazut cand am reintrat pe servar. cerea id-ul dar nu specifica la cine, si m-am gandit ca mie mi l-a cerut. ma ajuta cineva cu rezolvarea pana la urma? - Ghem nu verifica si el ce se intampla pe forum? daca el mi-a dat ban, sa justifice... - ca vreau sa ma joc. Daca nu mi s-au facut poze de ce am luat ban? a mers pe credinta
0 0

Back to top
SiLe

[Freakazoid]

(since 07-03-2017 14:21)

Votes: 34

Post Posted: 16-05-2012, 17:01:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ti-am scos acum banul. bafta -
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SiLe, 17 May 2012 10:27

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 13-08-2025, 20:45:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x