User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 666, 667, 668  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message1207547
Crysis1303

[Madness]

Status: Offline
(since 03-01-2018 17:49)

Votes: 6

Post Posted: 18-05-2012, 22:36:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok acum poti sa te lauzi ca ai cea mai sexy iapa (e jumatate cal nu jumatate capra Raised eyebrow ) din wow

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
zamo

[Mentally Stable]

(since 31-03-2014 16:02)

Votes: 5

Post Posted: 18-05-2012, 22:54:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zyna da si tu un semn sa stim daca mai traiesti, daca mai citesti si tu forumu:D
noi te asteptam -

0 0

Back to top
Pumpkin

[Stray cat]

(since 13-05-2016 19:29)

Votes: 27

Post Posted: 18-05-2012, 22:58:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Crysis1303 wrote:
ok acum poti sa te lauzi ca ai cea mai sexy iapa (e jumatate cal nu jumatate capra Raised eyebrow ) din wow

Nu esti bine informat, cea mai sexy capra e una, Missblue. Parol :>

Posturi unite automat, 18-05-2012, 23:58:01

zamo wrote:
zyna da si tu un semn sa stim daca mai traiesti, daca mai citesti si tu forumu:D
noi te asteptam -

+1 Zamo.

Trainstations .. I hate them.

0 0

Back to top
pompilica

[Mentally Stable]

(since 06-03-2016 15:59)

Post Posted: 19-05-2012, 08:30:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

iar kick? -, tot u nero? acu ce s-a mai intamplat? iar te-a batut vreun hordac? asa te-a indemnat satana sa faci? ce explicatie de k k t mai gasesti de data asta? credeam ca te tratezi si u, imi cer scz daca nu esti u, tare mult imi place aici la voi, de cand am intrat nu am zambit macar o data, nu mai zic sa ma amuz sau sa rad, nu aud decat PROGRES, PROGRES, sunteti 30 de playeri in guilda, fiecare cu n chare, aceeasi oameni, aceleasi fete, aceleasi frustrari, in afara de u nero nici un alt player nu l-am auzit in raid sa zica script sau sa coordoneze raidul, indiferent daca se stie sau nu se stie ce e de facut, raid liderul spune ce si cum si coordoneaza, pentru cei care inca mai cred ca raid liderul tre sa zica doar cine da heal, cine da dps si cine da taunt, aud numai CINE GRESETE ARE KICK DIN RAID, DIN GUILDA, DIN VIATA DE ZI CU ZI, DE TOT DIN TOATE SI -821914814014913 DKP SI 10 MILIOANE AMENDA, de obicei vb vreo 3 si numai atunci cand se greseste, unu zice hais, altu zice cea, al treilea de obicei jigneste, stii exact ce trebuie sa mai faci in momentul respectiv, doamne, dupa care aud PROGRES, PROGRES, si cam ala a fost raidul pt mine, plin de sila si de scarba primesc kick, nu e de mine aici, jucativa voi intre voi, PROGRES, PROGRES, se pare ca provocarile nu va plac, nu tu inviteuri in guilda, nu tu oameni noi, nu tu cunostinte transmise unuia, altuia, nu tu nimic, decat monotonie si PROGRES, PROGRES, progres au juma din playeri de pe global, cel putin, cum dracu atunci cand explica si coordoneaza nero merge totul ok si cand face alt amarat raidul se alege oarba si prafu? PROGRES, PROGRES, eu cel putin cand am mers in raidurile coordonate de el, a fost totul ok, am inteles ce si cum, sau voi nu ati inteles inca, ca nu exista 2 raiduri identice? chiar daca scripturile sunt aceleasi, situatiile sunt diferite, in permanetnta trebuie explicat si coordonat, urat rau, o experienta neplacuta pt mine -, PROGRES, PROGRES tare rau faza -, incercati si putin fun, noroc si numai bine.
0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 19-05-2012, 09:54:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu stiu daca e chiar locul meu sa ma bag in discutia asta, dar pompi, acum ~3 saptamani te-am luat la un raid de 10n, in momentul in care am ajuns la valiona mi-ai dat whisper "ce tre sa fac aici ca nu stiu scriptul", am incercat sa nu te judec si sa nu te acuz de nimic fiind in necunostinta de cauza, nu stiam de ce esti in situatia respectiva, si nu era treaba mea, dar tu in momentul in care ai intrat intr-o guilda cu full pve progres facut, e responsabilitatea ta sa iti inveti scripturile la toti bossi si mai apoi sa te adaptezi la metoda celor de aici la fiecare boss in parte, raid leaderul are responsabilitatea sa explice scriptul cand faci raid cu globalu si nu stii ce oameni ai in raid, nu intr-o guilda cu pretentii, unde pe deasupra se mai si sustine interviu inainte de invite

in definitiv singurul vinovat pentru situatia asta esti tu, pentru ca nu ai avut bunul simt sa te pui la punct cu scripturile la bossi pe care vroiai sa ii pici, asta este o mare lipsa de respect in primul rand fata de oamenii care ti-au dat sansa sa intrii in guilda asta si in al doilea rand fata de ceilalti membrii ai raidului, care au fost nevoiti sa te traga dupa ei

0 0

Back to top
nero

[hectic]

(since 08-12-2022 15:26)

Votes: 71

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 19-05-2012, 10:59:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am citit sincer ce ai scris, nu ti-am dat eu kick ! Discutia mea cu cine ai fost in raid a fost de ce fac in 9 raidurile de heroic ... nam idee ce sa intamplat O_O da ma bucur cati place aici si dupa ce ne balacarim -

" you are "

0 0

Back to top
jujambo

[Mentally Stable]

(since 11-04-2015 17:20)

Votes: 15

Post Posted: 19-05-2012, 10:59:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pompilica wrote:
iar kick? -, tot u nero? acu ce s-a mai intamplat? iar te-a batut vreun hordac? asa te-a indemnat satana sa faci? ce explicatie de k k t mai gasesti de data asta? credeam ca te tratezi si u, imi cer scz daca nu esti u, tare mult imi place aici la voi, de cand am intrat nu am zambit macar o data, nu mai zic sa ma amuz sau sa rad, nu aud decat PROGRES, PROGRES, sunteti 30 de playeri in guilda, fiecare cu n chare, aceeasi oameni, aceleasi fete, aceleasi frustrari, in afara de u nero nici un alt player nu l-am auzit in raid sa zica script sau sa coordoneze raidul, indiferent daca se stie sau nu se stie ce e de facut, raid liderul spune ce si cum si coordoneaza, pentru cei care inca mai cred ca raid liderul tre sa zica doar cine da heal, cine da dps si cine da taunt, aud numai CINE GRESETE ARE KICK DIN RAID, DIN GUILDA, DIN VIATA DE ZI CU ZI, DE TOT DIN TOATE SI -821914814014913 DKP SI 10 MILIOANE AMENDA, de obicei vb vreo 3 si numai atunci cand se greseste, unu zice hais, altu zice cea, al treilea de obicei jigneste, stii exact ce trebuie sa mai faci in momentul respectiv, doamne, dupa care aud PROGRES, PROGRES, si cam ala a fost raidul pt mine, plin de sila si de scarba primesc kick, nu e de mine aici, jucativa voi intre voi, PROGRES, PROGRES, se pare ca provocarile nu va plac, nu tu inviteuri in guilda, nu tu oameni noi, nu tu cunostinte transmise unuia, altuia, nu tu nimic, decat monotonie si PROGRES, PROGRES, progres au juma din playeri de pe global, cel putin, cum dracu atunci cand explica si coordoneaza nero merge totul ok si cand face alt amarat raidul se alege oarba si prafu? PROGRES, PROGRES, eu cel putin cand am mers in raidurile coordonate de el, a fost totul ok, am inteles ce si cum, sau voi nu ati inteles inca, ca nu exista 2 raiduri identice? chiar daca scripturile sunt aceleasi, situatiile sunt diferite, in permanetnta trebuie explicat si coordonat, urat rau, o experienta neplacuta pt mine -, PROGRES, PROGRES tare rau faza -, incercati si putin fun, noroc si numai bine.

Pompi, eu Jujambo te-am dat afara din raid pentru 2 motive: 1. Ai stat de 2 ori in fumul de la toxitron, desi prima data ti s-a spus sa pleci nu ai fost atent; si 2. La electron in loc sa te stachezi in raid stateai la 20-30 yards distanta. Daca zici ca atunci cand face Nero raid totul merge ok inseamna ca ai fost la mai mult de 2 raiduri si ar trebui sa stii scriptul. Guild kick ai primit in urma discutiilor intre offiteri. Daca tu doresti sa faci cu alta guilda care iti explica mot a mot de fiecare data, la fiecare boss asa cum face globalul eu iti urez succes.

0 0

Back to top
zamo

[Mentally Stable]

(since 31-03-2014 16:02)

Post Posted: 19-05-2012, 11:12:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pompilica wrote:

cum putem noi la recrutari sa cerem oamenilor sa stie scriptul daca "raiderii" activi nu stiu ?
facem bosii astia de atata timp, am explicat scriptul de sute de ori, nu e vina nimanui ca nu vreti sa invatati
macar daca era prima data cand ai fost la un raid cu noi, a trecut timpu cand stam 4 ore la un raid de 10 ca sa explicam scripturile
ceri invite, ceri pe spinarea ta. si cand wipezi jumate de raid ca nu vrei sa fi atent sau nu stii scriptul nu e vina noastra,dar exista consecinte
ai avut destule sanse la noi si nu ai vrut sa te lipesti:)
eu iti urez succes in continuare si cauta si tu pe youtube tankspot bwd ca sa nu ai probleme si in alte guilde;)

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Post Posted: 19-05-2012, 11:40:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pompilica wrote:

Deci:)) mai bine ca ce a scris Hrn nu se putea, nu stiu din ce cauza ai luat kickul(in mare), dar sa te plangi ca nu se discuta scripturile in fata la boss....e clar ca tu nu ai dat interviul cu mine ca nu mai prindeai guilda si puteai sa faci raiduri cu o guilda unde stau si pierd vremea sa explice scriptul unuia care a mai fost la bossul ala de 100 de ori.
Repet
HrN wrote:
nu stiu daca e chiar locul meu sa ma bag in discutia asta, dar pompi, acum ~3 saptamani te-am luat la un raid de 10n, in momentul in care am ajuns la valiona mi-ai dat whisper "ce tre sa fac aici ca nu stiu scriptul", am incercat sa nu te judec si sa nu te acuz de nimic fiind in necunostinta de cauza, nu stiam de ce esti in situatia respectiva, si nu era treaba mea, dar tu in momentul in care ai intrat intr-o guilda cu full pve progres facut, e responsabilitatea ta sa iti inveti scripturile la toti bossi si mai apoi sa te adaptezi la metoda celor de aici la fiecare boss in parte, raid leaderul are responsabilitatea sa explice scriptul cand faci raid cu globalu si nu stii ce oameni ai in raid, nu intr-o guilda cu pretentii, unde pe deasupra se mai si sustine interviu inainte de invite

in definitiv singurul vinovat pentru situatia asta esti tu, pentru ca nu ai avut bunul simt sa te pui la punct cu scripturile la bossi pe care vroiai sa ii pici, asta este o mare lipsa de respect in primul rand fata de oamenii care ti-au dat sansa sa intrii in guilda asta si in al doilea rand fata de ceilalti membrii ai raidului, care au fost nevoiti sa te traga dupa ei

- corect.
Gkickul ramane, cand e vorba de progres si scripturi la bossi se pune piciorul in prag.(daca mai vrei vreodata sa raidezi cu noi, cu toate ca nu prea cred ca o sa iti para asa rau din cate vad, pune mana si invata scripturile, macar cu guilda noua sa nu astepti totul mura in gura inainte de boss).

0 0

Back to top
Snoozywozy

[Gummy]

(since 20-08-2013 18:42)

Post Posted: 19-05-2012, 14:01:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=WDu1MtpWIEU:

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Post Posted: 19-05-2012, 14:03:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da stiu stiu sunt *** *** ***, dar e prea catchy si am ascultat.o ieri toata ziua in masina:))
https://youtube.com/watch?v=mk7WMZbXN4o:

0 0

Back to top
Pumpkin

[Stray cat]

(since 13-05-2016 19:29)

Votes: 27

Post Posted: 19-05-2012, 14:24:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
Da stiu stiu sunt *** *** ***, dar e prea catchy si am ascultat.o ieri toata ziua in masina:))
https://youtube.com/watch?v=mk7WMZbXN4o:

Posturi unite automat, 19-05-2012, 15:24:33

Snoozywozy wrote:
https://youtube.com/watch?v=WDu1MtpWIEU:

/bow. Asa da.

Trainstations .. I hate them.

0 0

Back to top
Snoozywozy

[Gummy]

(since 20-08-2013 18:42)

Post Posted: 19-05-2012, 15:01:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mam putut abtine -
https://youtube.com/watch?v=oVuwpLnnCJo:

https://youtube.com/watch?v=Y9BwjlSLFFM:

https://youtube.com/watch?v=nOCIDw2zo8k:

0 0

Back to top
grigor

[Verde]

(since 09-12-2017 15:58)

Votes: 6

Post Posted: 19-05-2012, 15:15:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mountception

Last edited by grigor on 19-05-2012, 20:19:54; edited 1 time in total
0 0

Back to top
jujambo

[Mentally Stable]

(since 11-04-2015 17:20)

Votes: 15

Post Posted: 19-05-2012, 20:08:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://postimage.org/image/5mp5amg2t/
cu ce seamana asta??-

Last edited by jujambo on 19-05-2012, 20:09:54; edited 1 time in total
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 666, 667, 668  Next    

The time now is 28-06-2025, 19:08:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x