User
Pass
2FA

Pony Zone 4 - WoW Edition
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 898, 899, 900  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message957384
ghef

[Te frige las`o jos]

Status: Offline
(since 05-07-2014 05:24)

Votes: 31

Post Posted: 19-05-2012, 21:35:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

te chinui prea mult ma..

Photoshop Art Requests

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 19-05-2012, 21:42:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

epic

0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

(since 09-09-2018 07:14)

Votes: 249

Post Posted: 19-05-2012, 21:44:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand primesti SOR, primesti un mail de la blizz de genul

ionutz_boss123,

Azallin wants you to come back to World of Warcraft® and included this message:

" Where have you been? Come back to Azeroth! "

Upon your return you'll receive:

• A FREE upgrade to Cataclysm
• A single character boosted to level 80

Plus:

• An optional FREE Character Move to your friend's realm/faction (for the boosted character only).
• Seven Days of FREE Game Time.

You may need to re-install World of Warcraft, which has been made much faster with a new streamlined game client.

• Download the game client after you accept the invitation.
• See updated game guides for World of Warcraft.

For more information on the Scroll of Resurrection of please visit the FAQ.

Enjoy your adventures in Azeroth!

- The World of Warcraft Team

P.S: ala nu e id-ul meu

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0

Back to top
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 19-05-2012, 21:44:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu am primit vreo 3 mailuri de genul desi nu am cont pe blizz

sau am si nu stiu eu datele -

0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

Post Posted: 19-05-2012, 21:49:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OMG pe primul meu id ( dinainte de 2009 cred) am primit invite la MOP BETA -). pacat ca nu mai imi amintesc parola la cont -

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0

Back to top
Lapusneanu
[Banned user]

Banned

(since 10-06-2012 17:33)

Votes: 17

Post Posted: 19-05-2012, 22:03:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dau cont de battle field 3 pentru 3 luni de WOW...(mentionez ca am cont de ROMANIA si nu pot beneficia de "RECRUIT A FRIEND") mor**** mamii lor de blizz

0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

Post Posted: 19-05-2012, 22:24:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se poate da recover la cont de battle net daca nu stiu first/last name?

gandacel wrote:

0 0

Back to top
Lapusneanu
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-05-2012, 22:46:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu cred..avand in vedere ca daca nu stii e-mail sau name nu are rost.. SAU ..poti face ticket cum ca ti-au spart contul si o sa iti ceara o gramada de detalii cum ar fi CDkeyurile de pe CDuri (daca le mai ai) nume,main char+realm,intrebare secreta+raspuns etc

0 0

Back to top
CentaurulPufos
[Banned user]

Banned

(since 20-05-2012 13:25)

Votes: 2

Post Posted: 19-05-2012, 23:33:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

S-au rasculat tot felul de pulifrici de bastina ai forumului cu acuzatii de agramatism. Intr-adevar nu sunt un Pruteanu al gramaticii si o comit cam 80% din cazuri, 10% din prostie, si restul ca scriu cu substante straine in sistem.

Si acum intrerupem programul cu o povestire scurta!

Era odata o ceata de pescari adunati in jurul unui lac. Erau multi rau de tot, ca formele de viata din sperma. Si practicau acest "sport" de dimineata pana seara. La sfarsitul zilei faceau poze la prada si isi duceau agoniseala acasa, unde isi umpleau frigiderele. Si cand se strangea prea mult mergeau sa-l vanda pe nimic.

Exact asa sunteti si voi ba forumistilor!

Exista 3 tipuri de cretini SCV pe lume!

Cretinii care fac munca multa si sunt platiti prost;
Cretinii care muncesc putin si sunt platiti prost;
Cretinii care muncesc mult si nu sunt platiti deloc;

Hotarati voi ce e mai grav si unde va situati!

Si porma aud argumentul suprem - Frate noi facem totul din placere. Mda... O faceti pe zdranga mea din placere, o faceti pentru ca credeti ca cineva o sa vada rahatul insipid si o sa se mire la el si o sa va dea feedback.

Si acum cineva sigur se va gasi s-o bage repede pe asta:
Quote:
Ba sincer ma doare in cur si invata sa scrii corect romaneste

Asta arata ca-ti pasa frate! Vrei sa arati la restul ce aluzii fine faci tu. Deci cert esti un latrau de clasa medie, atat de prost incat meriti impuscat cu gloante de hartie, nu de tabla, si nu de cauciuc. Ca preludiul mortii tale sa dureze cam 3 luni sa te saturi.

Tu asta de citesti acum esti maculatura de carne. Singurul scop al existentei tale e sa ma citesti pe mine si alte rahaturi ce le scriu altii.
Felicitari ti-ai pierdut timpul intr-un mod util. Urmatoarea etapa e sa-ti scapi fierul de calcat in cada.

Hai sa vedem cum sar carcasele goale de cranii cu reply! Sa curga!
Nu, nu sunt ipocrit eu scriu dintr-un motiv necunoscut creierelor voastre netede.

"Inteligenta se naste din mirare" (fin si rafinat observator de citate)
"ironia nu prinde la prosti"
0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 19-05-2012, 23:57:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ne-am rasculat noi ba, ci se invarte in cosciug ca ventilatorul al' batran si mort de l-ai amintit. Sanchi, ti-ai tras scuza ca tulai doamne, substante straine in sistem. Ce facusi, trasesi zahar pudra pe nas si venit-ai sa te dai badass?

Intrerupi programul, auzi. Ca sa ce, sa te ascult eu pe tine cum se aude Nicolae Guta, varianta agramata pe fond instrumental ciordit? Ca fix asta esti, varianta agramata de la pitici gratis. Ne zici povesti fara sens ca sa arati ca stii sa scrii, felicitari, nici nu trebuie sa mai exersezi la bastonase ca ai tastatura acu', dumnescandura ei de tehnologie.

Ai venit si tu, ai bagat doua dume expirate si te-ai apucat sa scrii pe langa subiect, orice subiect.
Sincer ba baiatule, daca singurul scop al existentei mele era sa-ti citesc tie basinile plicticoase, o bateam pe mama ca m-a nascut.

Carcasele goale de cranii. Cu asta mi-ai demonstrat un lucru foarte important: Daca te faci doctor, emigrez, pisi.

Vii si tu ca esti prieten cu alde ala, cu alde alalalt, si bravo tie, ai relatii, esti bastan, boss si bagabont. Da' chiar trebuie sa te apuci sa folosesti cuvinte vulgare pe aici? A, stai ca simt cum vrei sa ma insulti ca-s pasarica ca nu tolerez vulgaritatea. Nu-i vorba ca n-o tolerez, e vorba ca e degeaba. Cam ca tine.

Vrei sa suferi de tine? Fa-ti tata un blog. Scrie pentru posteritate si ziaru' catavencu. Bine, ma rog, tu probabil ai ajunge la Jurnalu' lu Tetelu ca aveti acelasi stil gramatical, dar ma rog, esenta e tot aia.

Hai punct si de la capat ca am si chestii mai interesante de facut: Si agramat, si plurigramat si gramaticalist si cum vrei sa scrii, esti plicticos, repetitiv si o copie ieftina. haipupsalpa.

0 0

Back to top
CentaurulPufos
[Banned user]

Banned

Post Posted: 20-05-2012, 00:25:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Levier wrote:
Nu ne-am rasculat noi ba, ci se invarte in cosciug ca ventilatorul al' batran si mort de l-ai amintit. Sanchi, ti-ai tras scuza ca tulai doamne, substante straine in sistem. Ce facusi, trasesi zahar pudra pe nas si venit-ai sa te dai badass?

Intrerupi programul, auzi. Ca sa ce, sa te ascult eu pe tine cum se aude Nicolae Guta, varianta agramata pe fond instrumental ciordit? Ca fix asta esti, varianta agramata de la pitici gratis. Ne zici povesti fara sens ca sa arati ca stii sa scrii, felicitari, nici nu trebuie sa mai exersezi la bastonase ca ai tastatura acu', dumnescandura ei de tehnologie.

Ai venit si tu, ai bagat doua dume expirate si te-ai apucat sa scrii pe langa subiect, orice subiect.
Sincer ba baiatule, daca singurul scop al existentei mele era sa-ti citesc tie basinile plicticoase, o bateam pe mama ca m-a nascut.

Carcasele goale de cranii. Cu asta mi-ai demonstrat un lucru foarte important: Daca te faci doctor, emigrez, pisi.

Vii si tu ca esti prieten cu alde ala, cu alde alalalt, si bravo tie, ai relatii, esti bastan, boss si bagabont. Da' chiar trebuie sa te apuci sa folosesti cuvinte vulgare pe aici? A, stai ca simt cum vrei sa ma insulti ca-s pasarica ca nu tolerez vulgaritatea. Nu-i vorba ca n-o tolerez, e vorba ca e degeaba. Cam ca tine.

Vrei sa suferi de tine? Fa-ti tata un blog. Scrie pentru posteritate si ziaru' catavencu. Bine, ma rog, tu probabil ai ajunge la Jurnalu' lu Tetelu ca aveti acelasi stil gramatical, dar ma rog, esenta e tot aia.

Hai punct si de la capat ca am si chestii mai interesante de facut: Si agramat, si plurigramat si gramaticalist si cum vrei sa scrii, esti plicticos, repetitiv si o copie ieftina. haipupsalpa.

Esti atat de istet incat nu ti-ai dat seama ca am chef sa enervez prosti ca tine, care se umfla ca drojdia.
Mintea ta functioneaza ca si ritmul verbal de unde provii. Extrem de incet.
Ai o lada de bere de la restul ca ai incasat glontul pentru ei -)

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 20-05-2012, 00:36:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

esti atat de inteligent incat o sa iei multe warnuri curand si o sa zbori de aici ca gugustucul

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
CentaurulPufos
[Banned user]

Banned

Post Posted: 20-05-2012, 00:41:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
gandacel wrote:
esti atat de inteligent incat o sa iei multe warnuri curand si o sa zbori de aici ca gugustucul

Respiri asa mult si degeaba incat te-ai prins tu repede ca imi pasa.

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 20-05-2012, 00:55:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

esti super cool ...
un anonim aparut de nicaieri sta cu nasul in dex...se ia de oricine...
ai 2 variante:
-ori esti un tanar de pana in 20 de ani cu probreme grave ale personalitatii
-ori esti un tanar intre 20 si 30 de ani cu grave probleme in copilarie(abuzuri in familie, batjocorit la scoala)
altfel nu imi explic de ce vii si faci aici pe desteptul intr-un mod agresiv...
iti versi frustrarea din viata reala pe un forum unde oamenii isi bat joc de cei ca tine ?
crezi ca daca folosesti un limbaj putin sofisticat esti mai presus de un fail trol care azi vine pe forum si maine pleaca?
nu , nu esti . esti doar un om trist fara prieteni care cauta atentie pe internet...si ai primit dar din pacate nu atentia de care ai nevoie tu...
schimba comportamentul...ne irosesti timpul degeaba ca oricum pana la urma tot dispari de pe forum...
bafta in continuare din momentul asta nu o sa mai primesti atentie din partea mea

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Lapusneanu
[Banned user]

Banned

Post Posted: 20-05-2012, 00:59:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CentaurulPufos wrote:
Quote:
gandacel wrote:

Respiri asa mult si degeaba incat te-ai prins tu repede ca imi pasa.

uneori ma gandesc ca unii ati terminat facultatea degeaba..

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by blader, 24 September 2012 20:04

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 898, 899, 900  Next    

The time now is 04-08-2025, 22:23:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password