User
Pass
2FA

Realm PvP
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message7091
infernous

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-12-2022 15:37)

Votes: 16

Post Posted: 28-05-2012, 16:26:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

skyreaker tu zici ca dispare pvp de pe main realms. Eu nu vad nici un pvp pe main realm din moment ce stai in que 50 de minute la 3v3 si tot nu da nimeni join.Sa fie clar pt toti 90% din server este pve asa ca nu o dati pe aia cu dispare pvp, pt ca nu este bro.

+1 pt idee

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
k0s

[Freakz Admin | Dev]

(since 24-09-2022 11:04)

Votes: 222

Post Posted: 28-05-2012, 16:51:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu are rost un pvp realm daca nu o sa fie premii. Si asta inseamna premii substantiale ingame sau, ceva in real life. De exemplu bani
0 0

Back to top
trilulilu

[最好 ]

(since 04-07-2016 09:54)

Votes: 39

Post Posted: 28-05-2012, 17:00:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

k0s wrote:
Nu are rost un pvp realm daca nu o sa fie premii. Si asta inseamna premii substantiale ingame sau, ceva in real life. De exemplu bani

Cum tu faci pve de placere asa si cei care fac pvp tot din cauza asta fac ,nu trebuie neaparat sa le dai bani sa joace sau altceva. Totodata asa am putea elimina wintraderii care pur si simplu au dat peste cap eventul care a fost de curand si vad k ink nu s-au potolit. Oricum dak se va face parerea mea ar fi sa se faca knd se vor repara toate clasele pt k acum unele clase sunt prea de tot.
+1 pt idee.

You know the legend . You dont know the story

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 28-05-2012, 17:03:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

trilulilu wrote:
k0s wrote:

Cum tu faci pve de placere asa si cei care fac pvp tot din cauza asta fac ,nu trebuie neaparat sa le dai bani sa joace sau altceva. Totodata asa am putea elimina wintraderii care pur si simplu au dat peste cap eventul care a fost de curand si vad k ink nu s-au potolit. Oricum dak se va face parerea mea ar fi sa se faca knd se vor repara toate clasele pt k acum unele clase sunt prea de tot.
+1 pt idee.

Ce event au dat peste cam wintraderii ma? Ca au luat toti ban, nu a luat nimeni premiu pe nedrept, cobrel se asigura de asta.

0 0

Back to top
Nerfz
[Banned user]

Banned

(since 02-04-2013 15:38)

Votes: 24

Post Posted: 28-05-2012, 17:04:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ideea in general este buna dar cu o singura conditie. Arena Frames.

0 0

Back to top
calmdowns0n
[Banned user]

Banned

(since 28-05-2012 19:09)

Votes: 4

Post Posted: 28-05-2012, 17:06:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
trilulilu wrote:
k0s wrote:

+1 pt idee.

Ce event au dat peste cam wintraderii ma? Ca au luat toti ban, nu a luat nimeni premiu pe nedrept, cobrel se asigura de asta.

Eu cred ca el se refera la faptul ca sezonul trecut teamul de r1 ( sp / dk / rshaman) a dat de un team de arena wintraderi si ca au luat ceva rating de pe ei Thinking..cred.

0 0

Back to top
Turbokill1337

[NoFriendsNoParty]

(since 11-07-2021 15:46)

Votes: 63

Post Posted: 28-05-2012, 17:08:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

k0s wrote:

atunci faceti cu bani daca nu credeti ca jucam de placere?

sunt de acord cu ideea, sa vedem un raspuns de la shocker.

drthbe5rt6jertjerthergvtbbreterr55byrtbyrt
0 0

Back to top
trilulilu

[最好 ]

(since 04-07-2016 09:54)

Votes: 39

Post Posted: 28-05-2012, 17:16:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
trilulilu wrote:
k0s wrote:

+1 pt idee.

Hai sa iti zic cum a fost . Cei care au fost rank 1 au luat vreo 120 rating pe aia care faceau wintrade (intentionat sau nu acum numai conteaza ) apoi nu au mai dat que sau knd a dat i-a batut unii de vre 2x si au luat bataie . Probabil daca se juca pana la capat intre cele 4 team-uri care au jucat pana in ultima zi ar fi fost alta ierarhie . Nu am dc sa mint k pe mine ma batea (datorita combo-ului) dar la randul lor si ei puteau sa ia bataie de la celelalte 2 team-uri care vroiau titlu.Nu vreau sa spun k nu au meritat doar ca nu a fost frumos fata de ceilalti care au participat.

You know the legend . You dont know the story

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
PaladinTrainer
[Banned user]

Banned

(since 07-06-2012 07:41)

Votes: 9

Post Posted: 28-05-2012, 17:25:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

exista arena logs, acolo se vede exact ce si cum.

si pana nu se repara pvp-ul, nu are rost sa faca realm pvp. pt ce? sa vina warru si druidu sa dea macro de instant kill? win pew pew luat locu 1.

si el e vai steaua lui si habarnare sa joace cu warr sau druidu, doar macro ala de el.

e valabil si pt alte clase nu numai warr si druid.

+1 pentru idee, sa se faca un at realm cu premii in game cat si ceva simbolic din partea comunitatii freakz, de exemplu, un set de tricouri personalizate pt acel castigator, sau nu ceva de genul asta. ( ofc, faza cu tricoul a fost doar un EXEMPLU) poate fi orice altceva simbolic din partea comunitatii.

0 0

Back to top
muthambals

[Mingonos]

(since 02-10-2023 13:03)

Votes: 88

Post Posted: 28-05-2012, 17:42:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi place ideea, parca s-a mai propus acum ceva vreme cand era Freakz pe WotLK dar nu a zis nimeni nimic. Asta m-ar face sa fac pauza de Blizz pentru o luna- doua si sa revin pe Freakz - Jk, ideea e ca multi prefera servere de genul, aici ma refer la prieteni de-ai mei care stiu ca erau in cautare de server de genul.
Deci, ca urmare, ai un +1 de la mine. -

0 0

Back to top
Cyad

[Nebun de alb]

(since 16-05-2023 19:26)

Votes: 808

Post Posted: 28-05-2012, 17:48:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

trilulilu wrote:
Zohlomg wrote:
trilulilu wrote:
k0s wrote:

+1 pt idee.

Hai sa iti zic cum a fost . Cei care au fost rank 1 au luat vreo 120 rating pe aia care faceau wintrade (intentionat sau nu acum numai conteaza ) apoi nu au mai dat que sau knd a dat i-a batut unii de vre 2x si au luat bataie . Probabil daca se juca pana la capat intre cele 4 team-uri care au jucat pana in ultima zi ar fi fost alta ierarhie . Nu am dc sa mint k pe mine ma batea (datorita combo-ului) dar la randul lor si ei puteau sa ia bataie de la celelalte 2 team-uri care vroiau titlu.Nu vreau sa spun k nu au meritat doar ca nu a fost frumos fata de ceilalti care au participat.

Scuze daca acest comentariu se considera un off-topic.

Din moment ce unii cred ca echipele care au fost pe primele locuri la ultimul event si ca au primit reward-urile pe nedrept as vrea sa propun: la sfarsitu eventului (sezonului) primele 5/10 echipe de pe fiecare realm sa participe la un event organizat in oricare zona cu pvpon(nagrand la arena sau altele locati) si castigatorii sa primeasca reward-urile.

My B&W content ( click )

I don’t read the newspaper because they all have… ugly prints.

0 0

Back to top
Nerdst0mper
[Banned user]

Banned

(since 27-07-2012 00:13)

Votes: 7

Post Posted: 28-05-2012, 17:54:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

andy10 wrote:

Din moment ce unii cred ca echipele care au fost pe primele locuri la ultimul event si ca au primit reward-urile pe nedrept as vrea sa propun: la sfarsitu eventului (sezonului) primele 5/10 echipe de pe fiecare realm sa participe la un event organizat in oricare zona cu pvpon(nagrand la arena sau altele locati) si castigatorii sa primeasca reward-urile.

Buna idee. NOT. Ramaneti la ce am propus eu.

0 0

Back to top
Marvelousz
[Banned user]

Banned

(since 22-06-2012 12:02)

Votes: 4

Post Posted: 28-05-2012, 18:11:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cea mai buna idee + 1 honour traitiar familia ta, mai multi oameni de farmat Love Struck

0 0

Back to top
Blequ

[Mentally Stable]

(since 15-09-2013 18:20)

Votes: 2

Post Posted: 28-05-2012, 18:18:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

k0s wrote:

de ce sa fie premii ? toti cei care sunt interesati de pvp vor veni si fara .( oricum daca ar fi fost tricksz le lua pe toate.)

0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 28-05-2012, 18:21:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ideea e ca nu am cum sa opresc toti wintraderii, nu am cum sa stau 24/7 online sa urmaresc 2500 de playeri la arene. Logurile nu au fost concludente, deci nu am cum sa le dau ban. Nu? Faptul ca tu, trilu, sau altii au pierdut eventul de 3v3 vi s-a parut voua ca unii au facut wintrade nu ne ajuta cu nimic.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Froster, 30 May 2012 18:47

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 13-01-2025, 05:03:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x