Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
RECLAMATIE HAMSTERU
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
Qaa
[Banned user]
Status: Offline
(since 16-09-2012 20:02)
,
Topics: 2
Votes
: 2
Posted: 31-05-2012, 10:43:39
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nick-ul tau :Qa' a
Nick-ul adminului pe care il reclami :Hamsteru
Concluzii si consecintele care le astepti :Invatati si voi acesti admini sa nu isi mai bata joc de playeri(destroy,***..etc).
Motiv/dovada/argument : [ ex: print screen/demo asupra adminului reclamat ] Jucam si eu linistit pe o harta gen de_dust(remake),jucam cu
awp
si l-am omorat pe acest hamster de vreo 2 ori apoi a injurat ceva gen "fitar awp-ul..." apoi dupa inca un frag asupra lui am primit o comanda(100%) din partea lui si ma scos de pe server,scria ceva gen "tome out" si eu aveam numele schimbat in vest.freakz.ro..numele asta apare doar de la o astfel de comanda(am compilat si eu destule pluginuri si cunosc acest gen),nu sa facut demo sau ss....destroyul nu ma deranjeaza,ci simplul fapt de ce adminezi asa,de ce iti bati joc de playeri(mine) cu astfel de comenzi si cu un astfel de adminat,de copil frustrat de 14 ani,credeai ca gata ai scapat de acel player?..e uite ca asta ma determinat sa intru pe forum..si daca
awp
e in meniul cdsm de ce nu iti convine cand un player joaca cu aceasta arma,fiecare joaca cu ce vrea atata vreme cat e in acel meniu si stie sa joace cu ea...
PS: Scuze daca am deranjat pe cineva,prin limbajul poate neadecvat,rog un admin,moderator,sau cine are acces sa sa uite in log in jurul orei 11:20-11:30
Multumesc.
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
The time now is 02-02-2025, 12:49:55
Copyright info
Based on phpBB