User
Pass
2FA

A 2-a reclamatie HAMSTERU

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message332
Qaa
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 16-09-2012 20:02)

Votes: 2

Post Posted: 31-05-2012, 11:38:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau :Qa' a
Nick-ul adminului pe care il reclami :Hamsteru
Concluzii si consecintele care le astepti :Nu merita rankul pe care il are,pentru ca triseaza,admineaza necinstit
Motiv/dovada/argument : [ ex: print screen/demo asupra adminului reclamat ]

Motivul e simplu: am luat destroy fara motiv.
De ce ? ...de ciuda ca nu facea frag sau ii stricam socotelile jucand cu awp
Comanda sa dat intre orele 11:20-11:30,fara a se face demo sau ss.si nu are dreptul nimeni sa isi bata joc de playerii care joaca pe server,asta e lipsa de respect fata de cel care baga bani in server...nu are rost sa scriu mai multe ca nu stiu cat va rezista acest topic -

PS: REPET,ASTA E CEL DE-AL 2-LEA TOPIC DESCHIS,PRIMUL A FOST STERS DE ACEST HAMSTER,PACAT CA NU SE POATE VEDEA CA A MAI FOST FACUT UNUL ( LA ORA 11:50)...HAMSTARE LASATE DE ASTFEL DE COPILARII,CU TOPICURI STERSE SI DESTROY PE NEDREPT...ETC..NU ARE ROST CA E "ACOPERIT",are spate -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
vest2Ihamsteru

[Detinator Vest]

(since 15-05-2023 22:09)

Votes: 156

Post Posted: 31-05-2012, 12:18:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Colega .....eu nu prea fac poze sau demo pentru ca stiu cum arata un cod sau alt ceva....Te rog fain sa ne scutesti de romane pentru ca nimeni nu este dator sa te suporte pe tine pe server si nici sa ma streseze playeri spunandumi ca Qa'a este codat sau altele.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Qaa
[Banned user]

Banned

(since 16-09-2012 20:02)

Votes: 2

Post Posted: 31-05-2012, 12:29:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prietene foarte rau faci ca nu procedezi asa cum trebuie,nu poti face asa ceva fara sa dovedesti ca sunt codat,trebuie sa scrieti mare cand intrii pe server ca doar botii au voie sa joace,playerii mai "buni" sa caute alte servere,ca doar sunt destule...nu stiu cum ai ajuns tu moderator dar e o greseala,avand in vedere ca nu stii ce sa faci cu el,nu are rost sa mai continui sa iti dau tie explicatii,ca nu am la cine..pacat de cel care baga banii in server si altii isi bat joc,admineaza in continuare cum vrei tu,cu muschii tai unflati si plin de tine..in spatele calculatorului esti gol..hai bafta..-
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
vest2Ihamsteru

[Detinator Vest]

(since 15-05-2023 22:09)

Votes: 156

Post Posted: 31-05-2012, 12:42:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pa

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by vest2Ihamsteru, 31 May 2012 10:42

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-02-2025, 13:04:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x