User
Pass
2FA

mentalitate...
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message6534
Pepsi

[Liverpool F.C FaN :X]

Status: Offline
(since 08-05-2021 22:22)

Votes: 9

Post Posted: 03-12-2007, 11:22:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba incetati!
Ky tre sa intelegi ca a fost vina ta..
Faceti atata tam tam pentru un scor....Fragarule sa sti ca scoru iti ramane la rank....aoleu frate!!!
E vina ta ca lai facut inapt.
Si eu procedam Exact La fel....nu mai comenta aiurea.....Si daca il faceai pe playerul "x" inapt care nu e admin tot luai kick.
Gata..

In2 In2: Your username is: in2itiona
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Gh0sT

[Legend]

(online 3 days ago)

Votes: 967

Post Posted: 03-12-2007, 11:35:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din ce vad eu si voi dati kick prea repede. Incercati mai intai o avertizare verbala. Mai scap si eu un flash, 2... le arunc gresit dar am grija sa imi cer scuze. Totusi...n-as fi dat kick... cred ca nici llama. Nici mie nu-mi convine sa-mi iau flash in fata. Asta nu inseamna k trebuie sa jignesc. Atat, n-o lungesc si eu. Va certati degeaba.

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ky...
[Banned user]

Banned

(since 11-02-2008 21:04)

Votes: 4

Post Posted: 03-12-2007, 19:41:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"slay/kick/ban dak e ceva ce nu ai inteles o sa iti desenez o schita"

deseneaza-i lu adi ca nu pare sa stie ordinea pedepselor , mai rau , kicku si banu is facute pentru aia care insista la injurat dupa ce is pedepsiti , de unde ar fii stiut el ca as fii continuat ? nu stia , ca nu aveam de gand ...

deseneaza-mi bah , ca vad ca-ti dai aere ,poti formula asta in desen dak tot ai adus vorba de ea?

[btw tot in regulament scrie ca dak esti admin NU esti zeu , ala nici macar nu si-a recunoscut greseala , s-a da zeu dandu-mi kick , dupa ce i-am spart orgoliu lui de zeu indiscutabil , ]

legat de ce a zis celalalt :

bine ma nu conteaza fragurile , dati la server off sa inregistreze fragurile , sa jucam oricate fraguri ai avea sa scrie 0 , ca doar nu conteaza nu?

0 0

Back to top
7even^ady

[Maniac]

(since 02-03-2020 07:58)

Post Posted: 03-12-2007, 20:17:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ky dak vrei sa sti nu accept sa ma jigneasca nimeni.
Dak nu ma faceai inapt nu primeai kick si puteai sa imi zici ady ai grija si tu cu fleshu.
Si poate nu vreau sa ma uit pe radar , dak nu iti convine dute si joaca meciurii .
App dak vrei sa sti Twister ia dat lu unu ban pt ca ma facut prost.
Dak vrei sa sti nu ma cred zeu cum crezi tu si ai grija de acum in colo.

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 03-12-2007, 20:25:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ky puteai f frumos sa ii zici "ady vezi cum dai cu flashurile"..decat sa il jignesti...eu dak vedeam iti dadeam ban .....nu cred k faci tu regulile pe server -..
0 0

Back to top
TeApA

[Mentally Stable]

(since 01-11-2009 10:33)

Post Posted: 03-12-2007, 20:42:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asa din cate am citit eu pe aici ky... pot sa zic ca am patit si eu o data ca tine cam de curand si nu mi-a convenit sa ma rog de admin sa dea llama (i-am zis de cateva ori dar degeaba si tot ady m-a ajutat intr-un sfarsit) si tine minte ca am slot si tot nu m-a bagat in seama adminu deci consider foarte corecta faza ca ti-a dat kick atata timp cat omu putea pur si simplu sa joace la caterinca ( servaru e free game din cate stiu eu asta daca nu s-a schimbat asta inainte sa postez) IN CONCLUZIE AI POSTAT DEGEABA ATATA TIMP CAT AI JIGNIT SI AI SI RECUNOSCUT (esti pe jumatate iertat - cel putin asa se zice) oricum spor la impuscat in continuare - aaa si app don't *** whit admins cred ca am scris bine -
0 0

Back to top
Ky...
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-12-2007, 01:15:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vai ady, nu accepti sa fii jignit , dar cum draga ?! tu la tine-n colectiv esti bossu este? [ sau asta vrei sa crezi] si de aici incepe viata ta personala si modu in care ai fost crescut de care sincer nu-mi pasa ,

da ,o fata inteleapta de pe forumu asta mi-a justificat actiunile altcuiva spunandu-mi " este asa cum este pentru ca dak era bun era luat de prost , si nebagat in seama"

citez " nebagat in seama" este ca dak te rugam ma ignorai? e pur reflex romanesc , ba mai rau , ma luai de lingau ca esti admin , lucru care nu-s , in fata mea esti om , si dupa aia admin , dak imi aduc aminte de asta , sincer habar n-aveam ca esti admin , asa de mare a fost impactu si autoritatea ta in fata mea ...deloc ....nush cine esti sincer ... iti sugerez 10 ore de somn

twister am justificat motivul pt care am dat caps si jignirea , m-a luat in seama dandu-mi kick , deci a citit , cel putin pt 5 min a fost atent la cum da fleshurile vazant ca deranjeaza lumea ,

nu mi-l da ca exemplu pe twister ca el s-a impus cu totu altfel , eu dak l-as fii injurat pe twister stiamc e ma asteapta , dar stiam si ca a mesaju meu a ajuns la el , cam asta conta ...

sa va zic faza , cam unde voiam sa ajung ?

atatia ratoni au impins regulile spre o schimbare in mai strict incat ...astia [ ma consider frate ca judec ] care ocazional au ceva de zis , primesc o reactie sa zicem neadecvata , in sec in care ti-am zis nu aveam nik cu tine , da tineam la scor in secunda aia ca eram in competitie cu cativa , si muream in alb si scria ca tu ai dat grenada des , deci strica chefu , simti nevoia sa zici ceva , si esti pedepsit la fel cum e pedepsit unu care inaintea ta asupra aceluiasi admin a exectitat o presiune de flood si nervi , toti tratati la fel , datorita merelor stricate din coshi' ...

ce voiam sa zic e ca , mentalitatea asta... strica...rau de tot , be more open minded , cand stii ca omu nu are tendinte dastea de neoprire , da-i frate slay , si macar dak te jigneam aiurea , da aicia am avut o cauza , nu aveam cum sa apas mai mult pe fapt , aveam de gand sa nu mai zic nica , si tot nu inteleg de ce ai ras inainte de kick?

etcetera...

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 04-12-2007, 08:42:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Reguli jucatori

1. Limbajul indecent/vulgar/obscen este pedepsit cu llama/gag/ban 30-120 minute, sau chiar permanent
   2. In cazul in care ati fost supus comenzii de gag sau llama, nu aveti voie sa va reconectati la server pentru a scapa de efectele acestora, pedeapsa: 30-100 minute ban.
   3. Nu faceti spam; Nu vorbiti la microfon sau sa scrieti aiurea propozitii fara sens
   4. Folosirea orcariu tip de cod este pedepsita cu ban permanent
   5. Reclama la alte servere / site-uri care nu sunt afiliate FREAKZ.RO este pedepsita cu ban permanent
   6. Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine kick/ban pe o perioada stabilita de adminul in cauza
   7. Incercati sa faceti in asa fel incat prin felul in care va purtati/jucati pe server, sa nu lezati dispozitia celorlalti playeri

Uite asta e regulamentu ! Scrie mare la punctul 6 "Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine kick/ban pe o perioada stabilita de adminul in cauza! deci nu mai o face u pe deshteptu aici k eu stiu ce vb .. se pare k u ai citit regulamentul pentru admini dar nu si cel pentru playeri ...

0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(online 3 days ago)

Post Posted: 04-12-2007, 09:45:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma... sa deranjezi adminul prin a nu il lasa sa-si faca treaba. Ori asa l-a jignit ca pe un simplu player. Eu raman la ceea ce am spus. O avertizare verbala era de ajuns. Daca omu continua atunci puteai sa dai si ban.
Dar oricum se poate da si direct kick... Dar nu e vb de asta aici. E kestia de mentalitate... ii dau dreptate lui Ky. De multe ori adminii sunt putin cam prea exigenti cu persoane vechi pe serv.
Nu o mai lungiti cu cearta, s-a spus ce era de spus. Fiecare intelege ce vrea.

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 04-12-2007, 09:49:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gh0sT asha zici acuma dar dak te face unu inapt pe serv si esti putin nervos .. ii dai ban mai mult k sigur .. eu nu inteleg de ce trebuie sa insulte si sa injure playerii pe server .. sa isi vada de jucatul lor iar noi admini ne vedem de treaba noastra .. daca ar fii asha ne-am intelege de minune . Doar k unii nu se pot abtine ei -
si oricum regula 7 zice asa :
Code:
 7. Incercati sa faceti in asa fel incat prin felul in care va purtati/jucati pe server, sa nu lezati dispozitia celorlalti playeri
deci chiar dak insulta alt player adminul avea dreptu sa ii dea kick/slay din moment ce acel admin nu avea acces de llama -

0 0

Back to top
Pepsi

[Liverpool F.C FaN :X]

(since 08-05-2021 22:22)

Post Posted: 04-12-2007, 09:57:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ghost tu zici ca o avertizare era de ajuns.
Te-ai gandit ca si o avertizare din partea lui ky era de ajuns?

In2 In2: Your username is: in2itiona
0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(online 3 days ago)

Post Posted: 04-12-2007, 10:03:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am spus si repet:
- Gh0sT - wrote:
Dar oricum se poate da si direct kick... Dar nu e vb de asta aici. E kestia de mentalitate... ii dau dreptate lui Ky. De multe ori adminii sunt putin cam prea exigenti cu persoane vechi pe serv.

Ky a gresit, n-am spus niciodata ca nu a facut-o. E vorba de cat de exigenti sunt adminii in anumite cazuri. Nu eram nici pe server, nu stiu daca s-a mai injurat inainte.

0 0

Back to top
TeApA

[Mentally Stable]

(since 01-11-2009 10:33)

Post Posted: 04-12-2007, 10:31:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ky... sa iti zic un lucru nu ai nici un drept sa insulti daca omu avea chef de caterinca sau de ce avea el chef de facut pentru ca este FREE GAME si oricum ady nu e asa cum ai scris tu. El chiar daca mai greseste crede-ma ca nu stie multe si poate nu avea chef sa se certe cu tine deci mai taci cu mentalitatea ca din cate stiu eu poti sa fi un pusti care de abea a invatat sa scrie ORICUM DACA NU ITI CONVINE CUM STA TREABA PE AICI DRUM BUN SI LA REPAPA CA NU TE TINE NIMENI SA STAI PE AICI CU FORTA SI SFATUIESC PE CEILALTI SA NU MAI POSTEZE CA DEJA ESTE PREA DETOT LA CE SA AJUNS PUNCT
0 0

Back to top
Ky...
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-12-2007, 10:57:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wise man once sayd " oamenii prosti vin cu solutii proaste si superficiale " aicia mai bine taceai ...

nah uite ca mi-a adus la cunostinta extrem de "7. Incercati sa faceti in asa fel incat prin felul in care va purtati/jucati pe server, sa nu lezati dispozitia celorlalti playeri " el a incalcat asta , mi-a afectat dispozitia cu jucarea lui "in caterinca" care stai , nu a zis el asa ceva , ii bagat voi chestii pe gat ...

da , adevarat e ca stiu regulamentu pt admini si nu ala pt jucatori , de ce? pai deobicei adminii imi afectaza jocu pe server in mod negativ , si comportamentu meu pe server mi-l bazez pe ratiune , lucru care a fost la baza cand au fost gandite regulile...

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 04-12-2007, 11:33:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oh da .. si voi nu afectati jocu adminilor ? nu deloc ! man nu vb dak nu stii cum sta treaba pe serv .. eu unu de ex knd intru pe serv trebe sa dau ban la aia kre au ip dinamic si ii stiu drept codati .. trebe sa stau sa va dau voua llama k injurati .. si multe altele .. eu de ce sa nu ma joc cs .. si voi sa injurati si sa insultati ? credema meritati acest comportanent ! exista o vorba .. "Daca Respecti esti respectat" eu cred k daca tu ii ziceai lu ady .. ady ai si u grija cu flashu .. pun pariu k isi cerea scuze dar u ai inceput sa il faci inapt si astea .. si e si normal sa ti se raspunda cu aceeasi moneda .. nu o mai fa pe victima pt k nu esti dak nu ai fii insultat adminu si iai fii explicat frumos nu primeai kick . & end of story !

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 06-08-2025, 05:54:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password