User
Pass
2FA

Condoleante

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message794
Reloaded.
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 03-06-2012 21:41)

Votes: 19

Post Posted: 02-06-2012, 14:24:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va salut pe toti, n-am venit aici sa ma dau mare sau sa-mi bat joc de voi.
Am venit doar sa confirm ce am spus acu' cateva luni, cand incercam sa schimb ceva la voi.
Quote:
Poate daca m-ati fi lasat sa termin ce aveam de zis acolo n-ar fi fost nevoie sa fac 1001 de topicuri.

1.Poate ca nu sunt si nici n-am fost un player exemplar vrodata,poate ca am folosit multe buguri/moduri si alte rahaturi dar nu cred ca am refuzat sa va spun cum le fac sau sa recunosc ca foloseam ( nici un mod nu ma avantaja in dueluri, DM si alte bullshieturi pentru cei care o sa sara:"CODATU CODATU")erau doar pentru fun, asta pentru cei care ma considera un mare abuzator de buguri. Nu nene is niste rahaturi de moduri pe care le gasesti la primu search pe google.

2.Am respectat pe cine am vrut si pe cine a meritat, nu cred ca as respecta vrodata pe cineva doar pentru simplul fapt ca face parte din staff si nici nu cred ca nu mai puteti voi dupa respectul altoracu toate ca, cand nu vi-l arata va iritati.
Astea de mai sus pentru aia care ziceau ca sunt un zero si ca "cum de so trezit exact astia cu antecedente"...a da era sa uit de faza cu glumele de clasa a4-a pe care le fac in legatura cu Uaild aka "pupama-n fund sa ma simt bine", sti ca in perioada in care eram amn2 in aceeasi factiune faceai magarii ( editai pozele si schimbai propozitiile pe care le ziceam si le dadeai unei anumite persoane) stiu, un gest marunt dar indeajuns sa imi dau seama ca esti un J E G.

Acuma la faza cu Diablo si noul staff. Nu am cum sa influentez deciziile lui Striker in a alege stafful, e serverul lui , munca lui deci face ce vrea... dar il rog sa tina cont ca sunt playeri care au jucat si au promovat serverul fara sa ceara vre-un biscuite ( nu ma refer la mine sa nu vi se scoale) si au facut asta din placerea de a vedea serverul populat nu pentru un rahat de helper pe care multi il folosesc ca sa-si repare masina cand intra ca gheorghe cu masina in stalp sau alte fite ( /mute sa moara dusmanii).
Hai ca deja simt ca ma strofoc prea mult... v-ati ridicat dar realizati ca nu v-ati ridicat singuri si acum luati multa apa la bord...si cand luati prea mult la un moment dat vasul de scufunda incet incet.Hai bafta si incercati macar din punct de vedere al deciziilor sa nu fiti romani: Pupincuristi promovati,jucatori adevarati inlaturati.
*inca o data tin sa precizez pentru cei care au erectie des ca ce am scris nu are referire la mine

Va salut.( Diablo macar acuma incearca sanu le spui "Poti sa pleci" la playeri, sau poti ca tie nu-ti pasa - )

Staff message ([Striker]):

Warn pentru offtopic, zi multam ca nu ti-am dat ban pana acum pentru multicont.

"Daca drumul vietii e atat de scurt,nu-l parcurge tinere cu pasi mari,fiindca o sa ajungi prea repede la capat."(Musatescu Tudor)
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
CbR*
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 02-06-2012, 15:18:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scapa de cosuri.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by CbR*, 02 June 2012 13:18

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-12-2024, 11:14:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x