User
Pass
2FA

[rezolvat]Reclamatie twt si cerere unban

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message616
GalacticuL

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-06-2012 23:00)

Votes: 2

Post Posted: 03-06-2012, 16:52:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele tau : addytsu
- Numele adminului reclamat : twt
- Harta, ora si data faptei reclamate : 17:52 data : 03.06.2012
- Motivul / Regula incalcata : cica il deranjez ,cand eu ii arat ca a gresit eu il deranjez:-j
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola : nu-mi da voie sa arat ce e scris in consola ,nu merge tasta pt consola posibil de la ban.

o sa explic in mare : twt da *** fara dovada , si i-am zis ca e un pr de al meu si ca nu are nimic ,dar el ca imi scoate adminu si am zis scoate-l ca nu-mi pasa ala nu are nimic si l-am pus sa-i faca reclamatie ca merita. si cand i-a dat unban am vrut sa vb cu twt ca a gresit si fata de el si fata de mine . daca el face asa ce asteptari sa mai ai de la alti admini? penalizat nu poate sa fie ca na eu sunt nimic si el e twt si nu pot sa ii arat ca el greseste el e perfect. va rog sa rezolvati ,eu nu cred ca am gresit cu nimic ,ca il deranjez Dosent Matter altii isi baga si isi scoate si le da unban ca e xrubby ,eu inca nu am ajuns la acel nivel. o zi placuta!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Status: Offline
(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 03-06-2012, 16:54:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu sunt twister si tu esti suspendat pana spun eu.Ai inteles?
Vrei sa imi cer scuze?Foarte bine ,imi cer mare scuze!
Altceva?
Ai 0 ore jucate in ultima luna si tot tu comentezi la mine nu?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 03 June 2012 14:56

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 06-08-2025, 18:48:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password