Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Reclamatie General Stanculescu
Freakz Forum Index
->
hidden stuff
->
war3.freakz.ro
->
Archive 2006-2016
Author
Sagona
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 24-07-2012 16:21)
,
Topics: 1
Votes
: 2
Posted: 05-06-2012, 02:12:12
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nume:
Sagona
Admin reclamat:
General Stanculescu
Data/Ora:
5 Iunie 2012 - 3:00 AM
Motiv:
l-am atentionat in nenumarate randuri prin U@ ca 2 jucatori folosesc coduri (aim iar celalalt norecoil) iar el m-a luat cu faze de gen "are scor prea prost sa fie codat" sau "nu iau in considerare ce spun toti noobi de 3 dimineata". A finalizat dandu-mi gag 5 minute. Totul a fost surprins in 2 demouri diferite. Nu mai spun ca pe harta precedenta a stat spectator permanent, mai exact afk iar codatii au jucat liber si lejer.
Dovezi:
http://dl.transfer.ro/transfer_ro-05jun-ff29a5a12eef25ac.zip
Sper ca se va lua in considerare aceasta reclamatie, nu cer sa fie sanctionat nimeni, dar mi se pare corect ca daca aveti admin si tot intrati la ore tarzii sa va faceti treaba asa cum trebuie.
Multumesc anticipat
0
0
Back to top
General Stanculescu
[Mentally Stable]
(since 22-06-2014 20:28)
,
Topics: 2
Votes
: 3
Posted: 05-06-2012, 03:34:23
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Legat de demo:
1.in primu demo nu vad absolut nimic,ti-ai facut tie demo jucand sau ceva de genu',n-am inteles,nu ai facut demo unui jucator cu aim ,ti-ai facut demo tie i dunno,esti ciudat nu stau sa-mi bat capul
2.ma strezezi inutil ca albanezu are norecoil si ala e atat de praf incat moare singur cazand de pe scandura aia
)
Legat de prezenta si activitatea mea pe server:
1.pfff ce sa-ti raspund,pe snow (unde zici ca eram spec si afk) eram away imi faceam de mancare (djred poate sa confirme ,ca a intrat in jurul acelei ore) asa ca n-am putut sa observ daca avea cineva sau nu aim
2.asta cu adminii care stau noaptea si nu baga playerii in seama si stau spec sau alte dume de genu' ,ia-le si du-te cu ele
Adminii nu sunt roboti sa stea non-stop la dispozitia ta,(au mai fost n discutii pe forum pe tema asta)
P.S asa ,pentru tine,ca o informatie
Am mai avut flameri d'astia pe aici pe server care faceau n reclamatii pe n motive si se luau ei la tranta si se contrau cu toata lumea si nu a fost prea bine pt ei ,daca vrei sa ramai printre noi mai mult ,ia-o mai usor,mai cu calm,cu rabdare,ca aici nu castigi respectul si atentia unui admin instant ,crezi ca daca apari pe server de 2 zile si pe forum cu 1 post si faci ciocu mare pe aici rezolvi ceva?
0
0
Back to top
Sagona
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 05-06-2012, 04:34:37
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu te roaga nimeni pe tine sa-ti bati capul. Daca nu intelegi este problema ta, eu nu am facut DEMO la jocul meu ca nu intereseaza pe nimeni asta, ci la textele prin care raspundeai.
Pe de alta parte, am tinut sa fac aceasta reclamatie, pentru ca si eu am aceleasi pretentii in comunitatea in care adminez de 2 ani. Pe serverul vostru vin noaptea dupa 12. Si nu de 2 zile.
In ultimul rand, cred ca cine ti-a dat admin, ti-a dat sa ai grija de server (mai ales cand ramai singur) si nu ca sa figurezi mai smecher in amx_who + 1 vot.
Reclamatia asta oricum nu ti se adreseaza, ca am vazut de ce esti in stare. Vreau opinii din partea adminilor capabili sa judece situatia.
Nu dezbat mai mult problema, oricum nu am nimic de castigat.
PS - ca sa o dam pe informari: unde adminez eu, daca nu raspunzi la U@ (ca sa nu mai zic ca tratezi playerii cu harfe "ca te streseaza") primesti lejer remove.
Gradul de admin iti da responsabilitati NU imagine.
0
0
Back to top
General Stanculescu
[Mentally Stable]
(since 22-06-2014 20:28)
,
Topics: 2
Votes
: 3
Posted: 05-06-2012, 06:26:34
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
tu vorbesti de responsabilitati si de remove si de "harfe" uitand cel mai important lucru:
faptul ca esti pe
war3
nu e un drept ,e un privilegiu,fa diferenta dintre cele doua si vezi ce iti "ofera" fiecare statut in parte.
pe mine nu ma intereseaza pe ce server adminezi tu (care se goleste la 23:00),ce experienta ai tu ,etc.Ca nu mi-am propus sa te iau de nevasta.
"Reclamatia asta oricum nu ti se adreseaza, ca am vazut de ce esti in stare"
i-auzi ,ne cunoastem? ,m-ai remarcat pe aici pe server? , cred ca iei cam prea in serios treburile...
"Vreau opinii din partea adminilor capabili sa judece situatia.
"Nu cer sa fie sanctionat nimeni"
"Reclamatia asta oricum nu ti se adreseaza" [numele post-ului este Reclamatie General Stanculescu]
Pai ia hotaraste-te de fapt ce vrei,ori se judeca ori nu vrei sa fie cu sanctiune,ori e o reclamatie ori nu e o reclamatie,sau e o reclamatie care nu mi se adreseaza
TU ori nu observi ca ai tastat ceva de-a dreptul halucinant ?
.Nici tu nu ai habar exact ce incerci sa faci pe aici,ceea ce denota ca am ajuns exact in ce iti spuneam in PS la postul meu anterior ...
0
0
Back to top
CmB<3Dee
[Creep]
(since 19-10-2020 11:46)
,
Topics: 64
Votes
: 12
Posted: 05-06-2012, 13:24:42
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Generale cauta-ti un avocat..omu este dur vrea dreptate dar nici el nu prea cred ca stie la ce vrea sa ajunga..o dai din una in alta..
0
0
Back to top
TwisTer
[GOOGLE SEARCHER]
(since 12-11-2024 09:55)
,
Topics: 147
Votes
: 231
Posted: 05-06-2012, 15:54:01
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Inainte sa critici ,mai bine ai invata ce inseamna respectul si cum trebuie sa procedezi in asemenea cazuri.
In loc sa te plangi ca un admin nu isi face treaba dovedeste ca tu o poti face mai bine ca el si abia atunci poti sa scrii lucrurile de mai sus.
Cum nu ai dovedit mai nimic,consider ca lucrurile pe care tu le-ai scris mai sus sunt fara rost.
Nu poti dovedi nimic decat prin propriul exemplu,pe sistemul daca vrei respect trebuie sa il si meriti,atat am de zis.
Cum am spus de atatea ori,faptele conteaza mult mai mult decat niste vorbe aruncate pe forum la nervi.
Oricine poate venii si face o reclamatie dar nu oricine isi poate dovedi reclamatia pe care o face prin fapte.
0
0
Back to top
Sagona
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 05-06-2012, 18:51:35
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
TwisTer wrote:
Inainte sa critici ,mai bine ai invata ce inseamna respectul si cum trebuie sa procedezi in asemenea cazuri.
In loc sa te plangi ca un admin nu isi face treaba dovedeste ca tu o poti face mai bine ca el si abia atunci poti sa scrii lucrurile de mai sus.
Cum nu ai dovedit mai nimic,consider ca lucrurile pe care tu le-ai scris mai sus sunt fara rost.
Nu poti dovedi nimic decat prin propriul exemplu,pe sistemul daca vrei respect trebuie sa il si meriti,atat am de zis.
Cum am spus de atatea ori,faptele conteaza mult mai mult decat niste vorbe aruncate pe forum la nervi.
Oricine poate venii si face o reclamatie dar nu oricine isi poate dovedi reclamatia pe care o face prin fapte.
Ti se pare ca am vreun grad ca sa dovedesc ca pot mai bine?
Te invit in comunitatea mea si te las sa intrebi pe cine vrei ce vrei despre mine si vei afla ca DA pot.
In fine, daca va luati apararea asa nu are rost sa mai zic nimic.
Succes
0
0
Back to top
amazing # player
[Mentally Stable]
(since 09-08-2012 09:42)
,
Votes