User
Pass
2FA

Rogue - Shadowstep
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2257
bunk

[Sake!]

Status: Offline
(since 26-03-2019 15:09)

Votes: 31

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-06-2012, 13:09:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=36554&&name=shadowstep
Descrierea bugului / Bug description: de cele mai multe ori in arene nu merge sa folosesc shadowstepul... imi da doar speed increase dar nu imi da bufful de dmg+ nu ma trimite in spatele targetului
Dovada / Proof: verificati buffele mele si o sa vedeti

https://youtube.com/watch?v=ZH3uKZ-lRgA:

.be

https://youtube.com/watch?v=CejdlYA5GUw:

.be

PS : fara offtopic sau flame va rog

“Everything has been figured out, except how to live”

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
FaithOfDarkness

[Shade of death]

(since 03-06-2018 15:03)

Votes: 15

Post Posted: 06-06-2012, 13:14:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vezi ca sau mai facut posturi legate de shadowstep ca nu te trimite in spatele adversarului ia vezi prin addons ca sar putea sa fie de la unul din addons deobicei astea sunt cauzele sau poti sa incerci sa stergi folderul cache si sa vezi dupa daca mai ai problema asta zici ca se intampla doar in arene?
0 0

Back to top
totala

[Mentally Stable]

(since 01-08-2020 10:00)

Votes: 45

Post Posted: 06-06-2012, 16:21:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FaithOfDarkness wrote:
vezi ca sau mai facut posturi legate de shadowstep ca nu te trimite in spatele adversarului ia vezi prin addons ca sar putea sa fie de la unul din addons deobicei astea sunt cauzele sau poti sa incerci sa stergi folderul cache si sa vezi dupa daca mai ai problema asta zici ca se intampla doar in arene?

Mai pune si cratima ''-'' virgula '','' punct ''.'' si alte semne de punctuatie cand te exprimi in scris.
Iar apropo de shadowstep,... merge corect, iar daca nu apuci tu sa dai damage cu backstab sau nu vezi buful e pentru ca nu acorzi destula atentie.
Ori tii tu apasat continuu pe ''w'' si treci cu speed-ul de la shadowstep in fata targetului ori stie adeversarul sa-si controleze caracterul si sa se fereasca de asa ceva.

0 0

Back to top
mazoku23

[Mentally Stable]

(since 24-06-2012 11:26)

Votes: 2

Post Posted: 06-06-2012, 19:55:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Singurul bug care prezent al shadowstep e faptul ca nu merge dat pe focus.
dai shadowstep pe tinta pe care o ai chiar dc ai focus macro..
folosesc acelasi macro ca si pe retail, dar nu merge deloc..
imi merge focus kick, focus blind (dar nu merge sa imi arate iconita spellului respectiv desi folosesc #showtooltip).
singuru macro de pe rogue care nu merge pana acum e cel de shadowstep, se da shadowstep dar nu pe cine trebuie, ci intotdeauna doar pe cine am in target...
mi-ar placea sa il repare sa poti intrerupe un healer/dps cand mai putin se asteapta ( shs + kick ftw - )

0 0

Back to top
vyrz0r
[Banned user]

Banned

(since 02-06-2015 12:46)

Votes: 24

Post Posted: 06-06-2012, 20:49:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sincer nam patit niciodata sa mi se puna buffu da sa nu dea shadowstep...probabil de la vreun addons, chiar nu stiu ce sa zic

pt shadowstep pe focus incearca :
#showtooltip Shadowstep
/target focus
/cast Shadowstep
/targetlasttarget

0 0

Back to top
bunk

[Sake!]

Post Posted: 06-06-2012, 21:16:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

totala wrote:
FaithOfDarkness wrote:

Mai pune si cratima ''-'' virgula '','' punct ''.'' si alte semne de punctuatie cand te exprimi in scris.
Iar apropo de shadowstep,... merge corect, iar daca nu apuci tu sa dai damage cu backstab sau nu vezi buful e pentru ca nu acorzi destula atentie.
Ori tii tu apasat continuu pe ''w'' si treci cu speed-ul de la shadowstep in fata targetului ori stie adeversarul sa-si controleze caracterul si sa se fereasca de asa ceva.

Nu erau pro playeri ca sa zici ca stiu sa se fereasca...

Dupa cum vezi in videoul 1 stau in cerc , dau shadowstep, si raman in cerc... din aceasta cauza am facut video... ca sa nu ma zica persoane ca merge si ca dau eu aiurea... deci lasati offtopicul...

Cat despre addons nu prea vad ce sa imi strice shadowstepul (postati daca stiti un addon care influenteaza).. iar chachele il sterg in fiecare zi.

0 0

Back to top
totala

[Mentally Stable]

(since 01-08-2020 10:00)

Votes: 45

Post Posted: 06-06-2012, 22:49:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bunk wrote:
totala wrote:
FaithOfDarkness wrote:

Nu erau pro playeri ca sa zici ca stiu sa se fereasca...

Dupa cum vezi in videoul 1 stau in cerc , dau shadowstep, si raman in cerc... din aceasta cauza am facut video... ca sa nu ma zica persoane ca merge si ca dau eu aiurea... deci lasati offtopicul...

Cat despre addons nu prea vad ce sa imi strice shadowstepul (postati daca stiti un addon care influenteaza).. iar chachele il sterg in fiecare zi.

Vorbesti aiurea. Si eu am facut azi rbg pe subtlety si mi se activa corect. Mai incearca.

0 0

Back to top
Roguehunter

[Mentally Stable]

(since 09-06-2012 15:33)

Post Posted: 07-06-2012, 00:09:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I too have encountered this bug
0 0

Back to top
boscodeala

[MEGA Gras ]

(since 10-12-2016 07:57)

Votes: 35

Post Posted: 07-06-2012, 07:55:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

totala wrote:
FaithOfDarkness wrote:

Dupa ce ca esti mai putin dotat cu intelect decat unii mai si semnalizezi. Pro playerule acesta e un bug vechi de cand lumea si pamantul sute de rogues de pe server il au numai tu nu-l ai.Daca imi explici si mie cum se poate feri un adversar de ajungerea ta in spatele lui atunci iti dau premiul pentru cel mai bun rogue ever.Nu mai veniti cu texte de genu "scrie corect te rog" si "merge da nu stiti voi juca" fiindca 1 nici tu nu excelezi la capitolul limba romana si 2 ti-am dat vreo 10-0 prin arene tie si magului tau trist deci te cam bate si pvp-ul.

On topic: Din ce vad eu in filmuletele tale ai recount, incearca sa-l dezactivezi si dezactiveaza si alte addons precum Power Auras daca ai deoarece cauza este de la un addon care iti face ceva probleme 100% (bugul exista in 4.0.6 si pe blizz si se datora fie ms-urilor tale fie addons-urilor cu probleme). Cat despre Shadowstep@focus merge si asta dar macroul ramane secret -.

LE: poate fi si de la DoomCooldownPurse.

Rogue PVE All Spec Guide For 5.4.8

0 0

Back to top
FaithOfDarkness

[Shade of death]

(since 03-06-2018 15:03)

Votes: 15

Post Posted: 07-06-2012, 14:45:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

totala wrote:
FaithOfDarkness wrote:

O yea i'm sorry "pro" daca tot esti tu asa priceput fa tu un topic despre cum ar putea sa se fereasca de shadowstep fara sa fi tu prost si sa te duci in fata lui dupa shadowstep si cum a zis si boscodeala bugul il are toata lumea ... ma rog toata lumea care foloseste addons deobicei daca nu ai addons nu prea ai probleme.

0 0

Back to top
mazoku23

[Mentally Stable]

(since 24-06-2012 11:26)

Post Posted: 07-06-2012, 15:58:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shadowstep merge perfect, dar macrou lde focus nu.
ai pus macrou-ul pt shadowstep da
dar pune focus un enemy si dupa ia alt enemy in target si da macroul de shadowstep
o sa vezi ca macroul va da shadowstep pe targetul tau actual si nu pe focus target...

0 0

Back to top
Mahiko
[Banned user]

Banned

(since 26-03-2013 10:19)

Votes: 14

Post Posted: 07-06-2012, 16:22:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu folosesc recount si nu mi s-a intamplat vreodata. deci nu e de la el
bugul nu cred ca poate fi fixat sau daca se merita sa se puna fix pe el pentru ca in mare parte e din cauza playerului ca foloseste prea multe addons pe un pc/internet care nu le suporta bine(din punctul meu de vedere)

in loc de chestia asta mai bine repara bug-ul la deadly poison si mastery-ul la assa care sunt de prima mana, apoi blade flurry si apoi random shit

0 0

Back to top
boscodeala

[MEGA Gras ]

Post Posted: 07-06-2012, 18:03:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mazoku23 wrote:
Shadowstep merge perfect, dar macrou lde focus nu.
ai pus macrou-ul pt shadowstep da
dar pune focus un enemy si dupa ia alt enemy in target si da macroul de shadowstep
o sa vezi ca macroul va da shadowstep pe targetul tau actual si nu pe focus target...

#showtooltip Shadowstep
/target focus
/cast Shadowstep
/targetlasttarget

#showtooltip Shadowstep
/target focus
/cast Shadowstep
/cast Gouge
/targetlasttarget

#showtooltip Shadowstep
/target focus
/cast Shadowstep
/cast kick
/targetlasttarget

Merg toate extrem de bine prin arene nu stiu ce probleme intampina unii dar I can vouch for these macros.

0 0

Back to top
bunk

[Sake!]

Post Posted: 07-06-2012, 18:24:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deja o dati in offtopicuri cu macro de focus si etc... daca stie cineva care addon este sa posteze... restu aveti PM nu mai umpleti forumu cu posturi inutile.

0 0

Back to top
boscodeala

[MEGA Gras ]

Post Posted: 07-06-2012, 19:01:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bunk wrote:
deja o dati in offtopicuri cu macro de focus si etc... daca stie cineva care addon este sa posteze... restu aveti PM nu mai umpleti forumu cu posturi inutile.

Topicul era despre Shadowstep si cum acesta nu merge. In caz de ai o deficienta la nivelul vazului iti recomand cu caldura un control oftalmologic deoarece am zis ca s-ar putea sa fie de la Recount, Powa, Doomcooldonpurse solutia ar fi sa le scoti pe acestea trei si daca problema persista sa mai scoti tu addons care nu sunt relevante din filmuletele tale de 3-4 secunde (deci nu ne-am putut da seama care sunt acestea). Cat despre off topic, din moment ce vorbeam despre shadowstep si unii au zis ca nu merge nici pe target nici pe focus le-am oferit niste macrouri care sa ii ajute sa treaca si ei de 1500 rating. Pe viitor iti recomand sa citesti toate raspunsurile si sa le urmezi inainte sa plangi ca nu ai primit raspunsul.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 12-01-2025, 10:12:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x