Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Reclamatie + unban
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
VaLaNgA
[Account disabled]
Status: Offline
(since 12-06-2012 16:18)
,
Topics: 121
Votes
: 93
Posted: 08-06-2012, 12:47:40
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nick :javrix
IP : 86.124.222.104
Harta : de_dust_2009
Ora : 13:44
Motivul : (daca il cunoasteti) : Spune ca l-am injurat dar din cate imi aminte i-a dat lu fratemeo ban pentru ca l-a dracuit pentru ca nu sa uitat pe un codat si el nervos la drakuit injurat etc.
Adminul care a dat ban : (daca il cunoasteti) : Urazion
RECLAMATIE :
1. Harta :de_dust2_2009
2. Ora :13:44
3. Motivul reclamatiei: Ban dat aiurea
4. Numele adminului :Urazion
5. Dovada (printscreen sau condump): Mi-a dat ***+ban pe steam deci n-am.
Te inteleg sa imi dai ban pe moment cand te injur eu sau cine foloseste steamul la momentul acela dar nu imi dai *** si ban pentru ca porti ranchiuna pentru ce ti-a zis de acum 3 zile.
Stiu ca fusesem banat si nu am venit sa fac reclamatie pentru ca a fost dat corect atunci dar acum mi se pare pateti sa vi cu asemnea porcarii sa le spui:
"daca mai intri iti dau f2" sau hai sa-mi fac de cap ca oricum pe server mai sunt doar cativa admini si nu au cum sa ma avertizeze in mintea ta. Mi se pare patetic si jalnic din partea unui om sa scoata asemenea parabole din gura.
Te inteleg ca te-a dracuit dar sa te injure stiu sigur ca nu te-a injurat mai ales ca stie ca sunt client fidel serverului si nu stau sa instalez de 10 ori steamu pentru tine sau pentru alti admini care n-au treaba cu jocul in sine. Daca te simti marginalizat imi cer scuze. Nu se reactioneaza asa in postura de admin, multi injura si primesc 100-1000 de minute si nu le dai *** si ban deci prietene , aici gresesti.
Mentionez ca o data cu banul cred ca am ban si pe steam id.
0
0
Back to top
Urazion
[Wicked Sick]
(since 31-12-2020 17:59)
,
Topics: 657
Votes
: 300
Posted: 08-06-2012, 13:21:06
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
NU ma inveti tu cum sa folosesc adminul . NU ma intereseaza daca a fost sau nu fratet-o in seara respectiva , avea acelasi nick si steam .
Motivul de a-ti da kick a fost sa nu primesti f2 fara '' o anumita averizare '', iar dupa momentul in care m-am hotarat sa te las pe server ai inceput sa faci pe prostul , ca nu cunosti nimic de o injuratura ... dar observ ca in 2 min ti-ai adus adminte .
Esti atat de mic si fara caracter incat sa nu recunosti ce ai facut , scrii o poveste cu un anumit frate .
Cat despre marginalizat , nu sunt sau nu ma simt , iar tu esti unul dintre acei baieti care isi cauta anturaj pe server.
0
0
Back to top
VaLaNgA
[Account disabled]
(since 12-06-2012 16:18)
,
Topics: 121
Votes
: 93
Posted: 08-06-2012, 15:12:52
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Urazion wrote:
NU ma inveti tu cum sa folosesc adminul . NU ma intereseaza daca a fost sau nu fratet-o in seara respectiva , avea acelasi nick si steam .
Motivul de a-ti da kick a fost sa nu primesti f2 fara '' o anumita averizare '', iar dupa momentul in care m-am hotarat sa te las pe server ai inceput sa faci pe prostul , ca nu cunosti nimic de o injuratura ... dar observ ca in 2 min ti-ai adus adminte .
Esti atat de mic si fara caracter incat sa nu recunosti ce ai facut , scrii o poveste cu un anumit frate .
Cat despre marginalizat , nu sunt sau nu ma simt , iar tu esti unul dintre acei baieti care isi cauta anturaj pe server.
Prietene drag din cate stiu eu nu te-a injurat de mama cum ai mintit pe majoritatea colegilor tai, eu nu stau sa imi pun mintea cu tine si sa-mi caut anturaj cu tine. Nu am facut liceul impreuna sa ne permitem anturaje si cu atat mai putin nu faceam pe prostul cand am spus ca nu te-a injurat. Majoritatea adminilor ma cunosc si nu cred ca am primit vreodata gag-uri ca am injurat sau insultat vreo persoana si mai ales sa primesc ban. Ce este cert banul pe care ii l-ai dat cand te-a "dracuit" era de ajuns dar tu vrei sa faci o drama din asta pacat ca nu iti iese.
Quote:
NU ma intereseaza daca a fost sau nu fratet-o in seara respectiva , avea acelasi nick si steam .
Daca vine un prieten de-al tau la tine si se joaca CS, nu o face de la Pc-ul tau , de pe steam-ul tau ?
Incerci sa pari inteligent dar nu esti dupa cum se pare. Nu fac pe victima pentru ca nu pot sa spun ca nu sunt vinovat pentru ca in mod indirect sunt vinovat pentru ca am lasat steamul logat. Dar sa vi sa imi spui tu ca fac pe prostul asta mi se pare prostesc si impertinent.
Quote:
iar tu esti unul dintre acei baieti care isi cauta anturaj pe server
Nu ma cunosti personal incat sa spui ca nu am caracter. Daca stateam sa imi caut anturaj cu tine o faceam intr-un fel pozitiv si nu negativ dar din cate observi nu ma intereseaza persoana ta si nici nu caut tangente cu tine.
Quote:
Cat despre marginalizat , nu sunt sau nu ma simt
Nici nu trebuie sa te simti, tu insuti dai dovada de penibilism absolut. Daca tu ti ranchiuna pe toti jucatori care te-au dracuit , inseamna ca daca unu te plezneste il urmaresti sa ii dai in cap?
Hai prietene fi serios esti destul de mare, nu cred ca te afecteaza asa mare o dracuitura incat sa faci o asa drama si telenovela din asta. Si eu la randul meu in postura de admin am fost injurat , dracuit , blestemat si tot asa. Dar tu incerci sa faci din tantar , armasar.
Poate nu o sa primesc unban , poate da , macar stiu ca nu te-a injurat despre ce palavrajesti tu acolo. Il cunosc pe fratemeo si nu injura pe un joc si nici in realitate. Nu cred ca a stat el sa te injure de familie si ce mai povestesti tu colegilor si daca se poate as dori sa pui acel print pe care ai spus ca il ai, sa ma conving si eu nu de alta. Macar daca este cum spui tu sa nu mai cer unban si sa raman banat ca oricum nu prea imi dedicam timp-ul asa tare pe server.
Cred ca stiu majoritatea ca tu esti oaia neagra a serverului si nu prin faptul ca nu esti un bun admin , dar cateodata dai dovada de o suprematie de inimaginat. Poate inca nu sti dar ca oameni toti suntem egali. Ca un sfat , incerca sa fi cat mai pozitiv, nu incerca sa te impui posesiv pentru ca tot ce o sa atragi este doar reactie negativa.
Multumes si astept un raspuns de la colegi tai si printul in sine daca doresti sa postezi si ai buna placere sa imi dai peste bot si sa vedem cu toti ca tu ai dreptate si eu sunt un prost.

Staff message
(
Rizwan
):
Ia-o mai usor ca explodezi.
0
0
Back to top
Urazion
[Wicked Sick]
(since 31-12-2020 17:59)
,
Topics: 657
Votes
: 300
Posted: 08-06-2012, 15:58:28
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Vorbesti de caracter , iar tu imi aduci jigniri in 2 posturi fara sa ma cunosti , fara sa te jignesc ..
Sa iti raspund la fiecare post nu are rost , e ultimul ; Tu sau fratele tau a-ti fost in stres continuu in acea seara ; Puteam sa-ti dau f2 cum ai intrat , dar n-am facut-o .
Iar chestia cu suprematia e haioasa , probabil ai aflat-o de la cei care au facut o ''revolutie '' , daca cauti pe forum o sa obs ca am cateva relcamatii pt niste greseli de interpretare a codului ; daca cineva are ceva sa spuna poate face reclamatii , iar dupa cum vezi NU AM .
0
0
Back to top
klesk
[7sins]
(since 25-03-2015 10:05)
,
Topics: 101
Votes
: 107
Posted: 08-06-2012, 17:33:58
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
VaLaNgA wrote:
printul in sine daca doresti sa postezi si ai buna placere sa imi dai peste bot si sa vedem cu toti ca tu ai dreptate si
eu sunt un prost.
L 06/06/2012 - 19:46:19: [adminchat.amxx] Chat: "javrix<17590><STEAM_0:1:33732767><>" chat " imi dai gag dar pe el nu te uiti"
L 06/06/2012 - 19:46:22: [adminchat.amxx] Chat: "javrix<17590><STEAM_0:1:33732767><>" chat " destept"
L 06/06/2012 - 19:46:38: [adminchat.amxx] Chat: "javrix<17590><STEAM_0:1:33732767><>" chat "
Bine mars si tu si banu tau
"
La o faza d-asta eu ti-as da *** direct. Urazion ti-a dat ban pe 100 de minute.
VaLaNgA wrote:
closer wrote:
Contra,comportament de CAP
Stiu ca nu ar trebui sa mai raspund la cerere dar e absolut ridicol , imi dai contra pentru ca am facut o gluma si ti-am suparat sora sau iubita?
Te inteleg ca esti owner si investesti bani si timp acestui server dar sa dai un vot total aiurea cu un argument atat de penibil imi provoaca sila.
Revenind la subiect , cererea este de 1 saptamana deschisa si owneri inca "delibereaza cererea" , desi nu mai am timp pentru a astepta un raspuns de la voi , stiind ca o sa ma apuce Craciunul am hotarat sa va rog sa inchideti cererea si sa nu va mai sacai cu "cereri" . Serverul nu mai are acelasi farmec ca inainte, nu mai atrage jucatori si nu mai are averange ca inainte. Si cu asta am spus totul , va urez sarbatori fericite si multa bafta.
Asta e din cererea ta de admin facuta la misto atunci ca vezi doamne au plecat aia ca admini.
Nu stiu ce mai cauti pe server daca nu mai are "averange-ul" ala preferat de tine, mare asa.
Iti place si tie doar sa faci drame pe forum aiurea. (vezi si atacurile catre Urazion de mai sus)
Minciuna cu fratele si varul din Spania am auzit-o cu totii, du-te pe alt server si lasa-ne, mersi.
sin.freakz.ro
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
klesk
, 08 June 2012 15:34
Freakz Forum Index
->
Trash Bin