User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 372, 373, 374  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message611155
IamLegend

[Creep]

Status: Offline
(since 01-12-2012 11:53)

Votes: 11

Post Posted: 19-06-2012, 15:20:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nevermind, mie unul sincer mi s-a luat de tot de WoW, freakz si tot ce tine de el.
A fost o discutie in spirit de gluma ieri, lucrurile au degenerat si una sau doua persoane mi-au sarit in cap si au facut 3-4 posturi de caciula sustinand aceeasi lucru, care chiar nu isi avea rostul.
Nu am cerut niciodata poze IRL cu lumea din WoW pentru ca eu nu am cautat sa ma dau cocos in fata unei fete intr-un "univers online" asa cum incearca altii sa faca, cu predilectie pe forum. Asa cum am amintit un pic mai sus, totul a fost nimic mai mult decat o gluma, dar care, a dat diverselor persoane care iubesc cearta, pretexte sa se bage in seama.

@Rere :Din cate vad in ultimul post al tau, ai recunoscut singura ca te-ai bagat in seama, intrucat ai oferit o informatie, pe care nimeni nu ti-a cerut-o si despre care, nimanui nu ii pasa. Ca e moderator sau gm, asta e irelevant.
Apoi am explicat cat se poate de clar motivul pentru care am luat warnul acela, anume ca am scris cateva stelute, repet, nu a fost vorba de scriptul forumului care cenzura un cuvant obscen, ci stelute scrise cu mana mea. Era clar o neintelegere, in loc sa fie lamurita, mi s-a dat warn cum semneaza primarul actele. - Legat de GM, am motivele mele sa fiu deranjat de unii din ei.
E dreptul meu civil sa am o opinie si sa mi-o exprim liber, sau ce, daca te duci la Cotroceni si il faci "incompetent" pe Basescu, te amendeaza sau te aresteaza cineva?
Incompent - nu este un cuvant considerat insultator, in nici un context posibil in limba romana. In cazul de fata,este relatarea propriei pareri despre capacitatea redusa,limitata sau inexistenta a cuiva de a se ocupa cu succes de o anumita problema.
Legat de raidurile la care au inceput sa mearga prost lucrurile, ce sa m-ai zic.. Tu nu ai fost la nici un raid cu noi "astia nou veniti", dar totusi ai concluzionat ca lucrurile merg prost. Mda, daca tu zici..

Legat de WoW si restul povestilor, ce va pot spune e ca, in ciuda parerii excelente pe care mi-au facut-o anumiti membri ai guildei, mai ales cei care conduc guilda cu maturitate, corectitudine si dedicare, am decis ca nu are sens sa imi stric eu nervii cu un joc/forum si drept urmare, renunt la freakz si la tot ce inseamna el. E o pierdere de vreme. Imi fac destui nervi la serviciu ca sa imi mai pierd vremea luptand cu morile de varf incercand sa schimb ceva, in bine, la generatia "messenger" (15-23 ani).
Va salut pe toti si numai bine.

Gabi has left the building. -

Quinwaz wrote:
Trebuie sa ma prezint si eu?
Nume: Marian
Nume in Game: Quinwaz
Despre Mine: Am Nasu Mare -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
gad

[Mentally Stable]

(since 10-12-2013 01:49)

Votes: 2

Post Posted: 19-06-2012, 15:30:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si asa sa intamplat copii !!!

the end

0 0

Back to top
Zalinda

[Mentally Stable]

(since 15-08-2012 22:03)

Votes: 4

Post Posted: 19-06-2012, 15:43:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IamLegend wrote:
Nevermind, mie unul sincer mi s-a luat de tot de WoW, freakz si tot ce tine de el.
A fost o discutie in spirit de gluma ieri, lucrurile au degenerat si una sau doua persoane mi-au sarit in cap si au facut 3-4 posturi de caciula sustinand aceeasi lucru, care chiar nu isi avea rostul.
Nu am cerut niciodata poze IRL cu lumea din WoW pentru ca eu nu am cautat sa ma dau cocos in fata unei fete intr-un "univers online" asa cum incearca altii sa faca, cu predilectie pe forum. Asa cum am amintit un pic mai sus, totul a fost nimic mai mult decat o gluma, dar care, a dat diverselor persoane care iubesc cearta, pretexte sa se bage in seama.

@Rere :Din cate vad in ultimul post al tau, ai recunoscut singura ca te-ai bagat in seama, intrucat ai oferit o informatie, pe care nimeni nu ti-a cerut-o si despre care, nimanui nu ii pasa. Ca e moderator sau gm, asta e irelevant.
Apoi am explicat cat se poate de clar motivul pentru care am luat warnul acela, anume ca am scris cateva stelute, repet, nu a fost vorba de scriptul forumului care cenzura un cuvant obscen, ci stelute scrise cu mana mea. Era clar o neintelegere, in loc sa fie lamurita, mi s-a dat warn cum semneaza primarul actele. - Legat de GM, am motivele mele sa fiu deranjat de unii din ei.
E dreptul meu civil sa am o opinie si sa mi-o exprim liber, sau ce, daca te duci la Cotroceni si il faci "incompetent" pe Basescu, te amendeaza sau te aresteaza cineva?
Incompent - nu este un cuvant considerat insultator, in nici un context posibil in limba romana. In cazul de fata,este relatarea propriei pareri despre capacitatea redusa,limitata sau inexistenta a cuiva de a se ocupa cu succes de o anumita problema.
Legat de raidurile la care au inceput sa mearga prost lucrurile, ce sa m-ai zic.. Tu nu ai fost la nici un raid cu noi "astia nou veniti", dar totusi ai concluzionat ca lucrurile merg prost. Mda, daca tu zici..

Legat de WoW si restul povestilor, ce va pot spune e ca, in ciuda parerii excelente pe care mi-au facut-o anumiti membri ai guildei, mai ales cei care conduc guilda cu maturitate, corectitudine si dedicare, am decis ca nu are sens sa imi stric eu nervii cu un joc/forum si drept urmare, renunt la freakz si la tot ce inseamna el. E o pierdere de vreme. Imi fac destui nervi la serviciu ca sa imi mai pierd vremea luptand cu morile de varf incercand sa schimb ceva, in bine, la generatia "messenger" (15-23 ani).
Va salut pe toti si numai bine.

Gabi has left the building. -

Si-a plecat Dumitru, si-a plecat in baie...

Sincer, am citit pe sarite postul tau. Nu e vorba ca e prea lung, e chestia ca ma plictisesti. Nu trebuie sa fiu la nici un raid cu noi veniti, ca sa vad asta. E suficient sa stai pe TS, si sa asculti, si sa asculti, si sa asculti...
Da, fac parte din generatia Messenger, si? Pentru asta nu am dreptu' la o opinie? Pentru asta trebuie sa stau sa ascult toate bazaconiile scrise de catre inapti? E a 10-a oara cand ti se spune, NU AI VOIE SA FOLOSESTI CENZURA. Tu acum vei raspunde "nu am cenzurat, am pus eu ***"...ei bine, ***=cenzura, in caz ca nu stiai.
Referitor la generatia Messenger...daca noi, astia 15-23 facem parte din generatia Messenger, tu faci parte din generatia "Scrisori cu Bufnita" ? Nu vad releventa varstei, cat timp e clar ca unii dintre noi, astia prostii, de 15-23, intrecem la modul de a gandi, pe cei mai "old school".

Repet, probabil ti-as da un raspuns pertinent la toate aberatiile din postul tau, dar imi e prea lene. Mult prea lene, desi m-as amuza pe seama ideilor tale comuniste.

Curiozitate, pana la urma mai vrei poza cu Rere?
Hai salut.

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 19-06-2012, 16:21:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@IamLegend, pacat de varsta pe care o ai ca mentalitatea lasa de dorit, data viitoare pune punct discutiei imediat dupa ce iti explica MODERATORUL o regula pe care refuzi sa o respecti si nu o sa mai primesti warnuri in plus.

P.S: Nu mai cersi rep ca si aia e interzis.

0 0

Back to top
gad

[Mentally Stable]

(since 10-12-2013 01:49)

Votes: 2

Post Posted: 19-06-2012, 16:37:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aceasta sectiune a sub-forumului este destinata exclusiv discutiilor intre membriiguilde The Betrayers
Citat:
Comentariile celor din afara guildei sunt considerate flame sau instigare la flame ºi se pedepsesc cu warn.

Enjoy -

Cei care nu sunt The Betrayers nu mai postati.

0 0

Back to top
HarDer123

[The Addict]

(since 27-10-2023 10:49)

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  BarbuBaws 
Post Posted: 19-06-2012, 21:49:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hmm... vãd cã ați populat sub-forumul ãsta. Printre altele,vreau și eu sã știu cine joacã pe contul meu? aºtept un rãspuns dãștept Surprise
0 0

Back to top
The FuZZy

[Account disabled]

(since 06-02-2013 15:28)

Votes: 17

Post Posted: 19-06-2012, 22:00:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drudiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Ceeeee ffffaaaaaaacccccciiiiiii?!?!?! Si nu joaca nimeni pe contu` tau din cate stiu eu :-s WE WANT YOU BACK BIATCH!!

0 0

Back to top
HarDer123

[The Addict]

Post Posted: 19-06-2012, 22:16:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
19-06-2012 22:28:13
(acum 46 min)

joacã cineva sau cel puțin intrã pe cont. Dacã spui cã nu știi nimic,o sã schimb pw-ul. Mersi de informație . Cius.Ca sã-ți rãspund la întrebare,fac chiar bine,dacã nu mi se fura telefonul de cãtre țigani,acum eram foarte bine.

0 0

Back to top
The FuZZy

[Account disabled]

Post Posted: 19-06-2012, 22:29:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cine ti l`a furat ca ma duc dupa ei!!!! Orice pentru Drudistein!!!

Btw Drud cand mergem la o bere?

0 0

Back to top
lucif

[No Lifer]

(since 15-11-2018 22:12)

Votes: 79

Post Posted: 20-06-2012, 10:06:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sall drud. CF? mai traiesti? in legatura cu contu tau nu joaca nimeni.. poate ai lasat la altcineva contu si intra sa isi reseteze timpul de offline.

P.S: Te reapuci?

0 0

Back to top
HarDer123

[The Addict]

Post Posted: 20-06-2012, 18:37:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

În legãturã cu berea,trimite-mi PM cu numãrul tãu și ,poate ieșim în week-endul ãsta. Totuși ,la cât de cald e afarã,nu o sã ies din casã decât dupã ora 20:30 . Dacã mã reapuc? Sigur nu. Vacanța e vacanțã și nu vreau sã o petrec ca și cum ar fi un simplu week-end din timpul școlii.
0 0

Back to top
SwAp2188

[Mentally Stable]

(since 24-06-2014 01:44)

Votes: 9

Post Posted: 22-06-2012, 21:57:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=o2-6MyDjWyc:

.be

0 0

Back to top
The FuZZy

[Account disabled]

Post Posted: 23-06-2012, 05:08:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu vara nu dorm...e 6 dimineata si nu am nici un pic de somn in mine...FML...si sunt singurel, bing bang. Cineva pe aici sa ma sustina?

0 0

Back to top
SwAp2188

[Mentally Stable]

(since 24-06-2014 01:44)

Votes: 9

Post Posted: 23-06-2012, 08:34:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

The FuZZy wrote:
Eu vara nu dorm...e 6 dimineata si nu am nici un pic de somn in mine...FML...si sunt singurel, bing bang. Cineva pe aici sa ma sustina?

Eu te sustin, cu o intarziere de 3 ore

0 0

Back to top
BitzaZaOne

[Hardc0R3 Raider]

(since 04-06-2018 16:05)

Votes: 21

Post Posted: 27-06-2012, 12:59:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

marrow, vezi ca nu pot veni azi la 2:30 pt atramedes , s'a ars placa de baza - (zalinda)

[quote="Hujin"]Totul se va rezolva la ora 10:00 am.

Edit: Disclamer: cuvintele de mai sus nu trebuie interpretate in mod absolut. Este doar o estimare personala bazata pe calcule statistice la care am adaugat 60 de minute marja de eroare.[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 372, 373, 374  Next    

The time now is 05-11-2024, 08:58:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x