User
Pass
2FA

Furt de cont !!

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Technical Problems
Author Message837
Al3xxandru

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-09-2012 21:53)

Votes: 4

Post Posted: 20-06-2012, 17:05:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cineva nusti cine a intrat pe contu meu si are si contu rezervat.Nu stiu ce ne credeti pe doti cretini care se dau drept alcineva de unde iau e acuma contu cu lvl si creditele.Cand am bagat ind zm_freakz_ro si era on am zis ca vreau si eu sa imi rezerv nicu a iesit.....Si cand am intrat vad ca imi scrie ca acest cont este rezervat si cand mai incerc intru si cand vad pe cineva cu nicku meu.Cand am dat pm si lui s c i p i o a si am dat mesaje la id de mess scris mai sus.Eu cred ca este acel *omulet* pentru ca Tony E la mai prins odata pe contu meu puteti sa il intrebati.Deci va rog sa rezolvati aceasta prob si sa imi dati contu inapoi.
Si casa demonstrez ca eu sunt adevaratul [TG]SPAICK intrebatil pe anakonda el are ip meu sa vedem cine e adevaratul.

PS:VREAU SA SE FACA DREPTATE SI SA NU INCHIDETI TOPICU VA ROG

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
*salam*

[MosT WanteD]

Status: Offline
(since 03-02-2017 15:24)

Votes: 73

Post Posted: 20-06-2012, 20:05:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca numele tau a fost rezervat numai exista cale de intoarcere,poti incepe cu alt cont bye.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by *salam*, 20 June 2012 18:05

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Technical Problems  

The time now is 22-04-2025, 20:36:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password