User
Pass
2FA

Cerere Plugin

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Resources
Author Message2264
spiridusu

[graffer]

Status: Offline
(since 12-05-2020 12:15)

Votes: 50

Post Posted: 11-12-2007, 23:48:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sper ca am postat bine.Am vazut pe un server ( doar unu e foarte rar ) un mod in care scriai in consola bind "tasta" sentry_build si puteai sa pui niste mitraliere care le upgradai si trageau singure in adversari.Inca un mod este unul care o runda te face nivizibil la fiecare 1 secuna, o runda iti da +5 HP pe secunda, o runda iti da viteza, o runda teleport etc ... fara sa faci xp sau sa cumperi ceva asa iti da serverul putearea.M-ar interesa si pe mine axeste 2 moduri va rog mult cine le are sa posteze aici.

Shocker sper ca ma vei ajuta.

edit: mi-am facut server dfe cs si are doar adminmod pe el.Are cineva un addons cu adminmod si AmxmodX va roog mult fara pluginuri cat mai gol dar sa aibe amxmodx

si mai zicetimi cum bag un mode/plugin ?

am 2 fisiere numele.amxx si o arhiva cu sunete.Spunetimi unde le bag pe fiecare si ce trebuie sa mai fac plsss

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
S1dur

[Maniac]

(since 10-12-2020 18:05)

Votes: 10

Post Posted: 12-12-2007, 14:21:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pluginurile pentru AdminMod se gasesc in forma .sma, iar u unde ai install_admin ai un folder numit scripting. Intrii in el si apoi in myscripts. Acolo copiezi .sma-urile pentru adminmod si dai compile sau compile_all. Apoi in iesi din myscripts si intrii in mybinaries unde gasesti pluginuri gata facute. Le copiezi in D:\Half-Life\cstrike\addons\adminmod\scripts si apoi intrii in D:\Half-Life\cstrike\addons\adminmod\config si apoi in plugin.ini unde vei pune addons/adminmod/scripts/<numele_pluginului>.amx -

Cat despre pluginul acela cu sentry nu stiu ce sa iti zic. Pentru mai multe pluginuri pentru amxmod intra aicea

0 0

Back to top
spiridusu

[graffer]

(since 12-05-2020 12:15)

Votes: 50

Post Posted: 12-12-2007, 20:19:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am gasit dar habar nu am sunt noob am urmarit tutorialele si nu merge - Vrea cineva sa imi faca si mie un addons cu amxmodx si adminmod (restu nu ma intereseaza) cu niste pluginuri nu sunt multe ...
Daca vrea sa imi faca cineva pun aici pluginurile va roog muuult

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Resources  

The time now is 28-02-2025, 12:29:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x