User
Pass
2FA

o lupta de purtat cu adminii figuranti
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3229
trag de pe enteR

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-08-2012 16:59)

Votes: 4

Post Posted: 24-06-2012, 14:20:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele tau : K E N T 8
Numele reclamat: Snuke[Snk] Cm.Punk
data/ora: 24/iunie/2012 15:00
Motiv: sa arata ca stiu sa fie "admini"
dovada: slay si ban pentru ca miam batut joc de ei si nu suporta ca cineva e mai figurant ca ei -
http://img841.imageshack.us/img841/8533/asdasdaso.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/221/asdasdasjpgasdas.jpg/

mai era in care se vedea banu si injuraturile da nam mai facut-o
hai salut sa vad replica puilor

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Cm.PuNky

[370HSSV 0773H]

(online 1 week ago)

Votes: 729

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 24-06-2012, 14:35:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Impotriva mea ce dovada ai?-

in primul rand tu neai provocat si neai facut ratati(poate are snuke screen)

tu ai tot zis ca nu are cine sa iti faca nimic ca nu au putut protect si francezu si recunoaste ca neai facut 2 parliti,eu team lasat in pace dar snuke nu tea mai putut suporta,nesimtirea are limite dar tu le intreci,si tiam dovedit ca poti fi oprit,si lasa ultima parte cu banu si injuraturile ca nu team injurat,ban tia dat dar nu tea injurat nimeni

~Iert dar nu uit~
Life is movement. Once you stop moving, you're dead. Choose life.
- Eugen Sandow
0 0

Back to top
Snuke

[Mentally Stable]

(since 15-10-2012 08:35)

Votes: 6

Post Posted: 24-06-2012, 14:55:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci ma tu esti un cocalar facut pt alocatie,sau degeaba tu ai pus screen numa cad ti-am dat gag si slay dar dc nu pui tot si aratai cand neai facut ratati ,cocalari etc..?Bai copile mai dute lamumata si vezi ce mai zice...si zii sa te bage inapoi pe unde ai iesit ca esti facut degeaba

Uitati o dovada in care asta ii face ratati pe francezu;[rprotectman si puniser http://imageshack.us/g/12/zmalarmassault20000.bmp/

Tu cu gura ta ai zis ca nici una dmin u au ce sa iti faca -)GRESTI

Cand te vad pe server imi bat *** de tn.-=))Slay Kick ban gag pana nu mai intri

+ CA ESTI UN RATAT CODAT CARE HABAR NU ARE CEI CU EL...BA COPILE MAI INTRI SI CU COD SI II FACI RATATI SI PE ADMINI SIMAI AI TUPEU SA VII SI SA FACI RECLAMATIE=))

SIA KUMA POWER DACA VEZI ASTA SI VEZI CA AM INJURAT AIICI SORRY

Am si eu examenele mele....si is stresat peste cap de maine panamiercuri is bagat in examene peste examene....i copilu asta ffacut sa stea degeaba vine si face reclamatie dupa ce joaca cu cod;face admini ratati si power daca te gandesti logic si uh esti admin nu?Asa ca ratatu asta mitititel este un jeg ratat e tactu ba jegosule;)

A SI POWER IMI CER SCUZE CA AM INJURAT;AM ZIS CA MA LAS DE ASA CEVA DAR NESIMTIREA ARE LIMITE;)
ESTE PRIMA DATA CAND AM INJURAT AKUM PE FORUM DE CAND AM LUAT ADMIN CRED:|PE SERVER NU -

0 0

Back to top
trag de pe enteR

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-06-2012, 15:45:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pe mine nu mai convins cu nimic:))
apropo cu toate banurile date yo tot is pe server
si mai injurat la motiv cand miai dat ban pe ip
si nu mai scrie poezii ca nu le citeste nimeni

edit: - fugi repede si zici ca iam facut retarzi pe aia crezi ca primesti bonusuri sau ce? -
hai ca nuti mai zic nimic te injosesti pt admin atat de mult incat iti cauti apararea in spatele altora nu esti in stare sa facem solo
hai ca mai molipsit cu poeziile tale dute si invata ca ai examen copilas nai timp sa te pui in genunchi aku
vrei sfat? nu te injosi pentru nimic in lume principiile-s capitale

edit2 - si in dovada mea se vede ca iam facut pe aia retarzi papagal...

Last edited by trag de pe enteR on 24-06-2012, 15:49:38; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Snuke

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-06-2012, 15:49:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca de obicei...eu nu iti voi mai da ban;)Dar slay si kickuri la greu;)=))Poate si un mic ban:)) Sau daca numai vrei sa iei ban si slay iti sugerez sa iticeri scuze... ca eu sunt dispus sa iert ... nu sunt un tiiran;)Doar un mic scuze ar schimba situatia;)

VOTEAZA SERVERUL
0 0

Back to top
trag de pe enteR

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-06-2012, 15:52:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snuke wrote:
Ca de obicei...eu nu iti voi mai da ban;)Dar slay si kickuri la greu;)=))Poate si un mic ban:)) Sau daca numai vrei sa iei ban si slay iti sugerez sa iticeri scuze... ca eu sunt dispus sa iert ... nu sunt un tiiran;)Doar un mic scuze ar schimba situatia;)

serios scuze? -
nici daca mai plati am si yo principiile mele nu am las calcat in picioare de altii
si apropo NU O SA DAI TU NICI UN KICK SLAY BAN sau ce zici fara motiv ca aici ajunge si nu cred ca vrei sa plangi dupa asta ca dc nu mai ai admin
nu ca teas ameninta cas satul de amenintari primite asa te salut

0 0

Back to top
Snuke

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-06-2012, 15:57:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba tu crezi ca power o sami scoata adminu:)) din cauza ta:)ba te inseli muult nu o sa planga nimeni dupa tn;)Si in + tu nu ai ajutat svu deloc ba butule ai mai jucat si cu codl;) il al 2lea rand eu am 5 vpsuri pline cu redircete cat duce masteru + am o idee care o sa o pun in alicare de saptamana viitoare;)+ ca vreau sa ma apuc de un video pt server deci am idei [e care le aplic nu numa dau din gura;)

VOTEAZA SERVERUL
0 0

Back to top
trag de pe enteR

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-06-2012, 15:59:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snuke wrote:
Ba tu crezi ca power o sami scoata adminu:)) din cauza ta:)ba te inseli muult nu o sa planga nimeni dupa tn;)Si in + tu nu ai ajutat svu deloc ba butule ai mai jucat si cu codl;) il al 2lea rand eu am 5 vpsuri pline cu redircete cat duce masteru + am o idee care o sa o pun in alicare de saptamana viitoare;)+ ca vreau sa ma apuc de un video pt server deci am idei [e care le aplic nu numa dau din gura;)

prin ce ai zis esti obsedat de sv IA O PAUZa
mai iesi de al pc FA O BAIE
sal lasam pe power sa decida ca asa facem ca in trib nU MAI REZOLVAM NIMIC

0 0

Back to top
Snuke

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-06-2012, 16:01:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pt ce sa iau o pauza ma?Eu vreau sa fie full svu ... Ma comport cu el de park ar fi al meu;)Si aduc de toate vpsuri redirecte etc..-

VOTEAZA SERVERUL
0 0

Back to top
trag de pe enteR

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-06-2012, 16:06:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snuke wrote:
Pt ce sa iau o pauza ma?Eu vreau sa fie full svu ... Ma comport cu el de park ar fi al meu;)Si aduc de toate vpsuri redirecte etc..-

nush cred ca esti ALB mai stii cum arata soarele? hai pe sv aku sa vezi ca nu ma poti chiar nu ma poti opri

0 0

Back to top
Snuke

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-06-2012, 16:08:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bahai gata - ca ma plictiesti ai si tu 12 anisori akolo:))Nu ma pun la mintea copiilor:-)SALUTSi nu te priveste bronzul meu;)

VOTEAZA SERVERUL
0 0

Back to top
trag de pe enteR

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-06-2012, 16:23:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca esti negru dupa cum se vede in poza http://imageshack.us/photo/my-images/14/aaaaaaaaaaaaaaai.jpg/ poate
astai dovada ca esti prost chiar tu ai scriso la motiv
cica 12 anisori - tu ai vrei 14 asa daca zici ca dai examen ca bacu e prin iulie da nu asta e important te crezi vreu mare smcher:)) bine mai bronzatule macar lasa oamenii sa joace ce te oftici aku ca nu poti scapa de mine - ai de cenzura ta
si ma tii numa in kick
http://imageshack.us/photo/my-images/14/aaaaaaaaaaaaaaai.jpg/
dovada da nu mai are rost so arata bronzatule ca in fond am 12 anisori si imi bat bulanu de tine de te apuci de urlat pe scaun si cand ma vezi pe sv iti mai creste inimioara ca virgula crezi ca ma articulezi cu ceva sau ca ma doaren c*r
sa fim seriosi chiar crezi ca ma afecteaza?
si cica nu te pui la mintea copillor pai atuncea nuti mai vorbi ba

hai dati replica virgula ca daca nu raspunzi nimic inapoi nu suntem in romania sau nu facem parte din romana crezi ca daca zici ceva esti in advantaj daca ai ultimu cuvant?
yo nuti mai dau replica pwoer o va da la amandoi si.

0 0

Back to top
MonTagHiu

[It's ya boi]

(since 14-08-2019 09:08)

Votes: 15

Post Posted: 24-06-2012, 17:01:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu tin partea nimanui dar "trag de pe enteR" tu i-ai provocat , si ADMINI nu va mai bateti capul cu ei , gag si gata

P.s Frumoase fetele din poza:))

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
PROTECT MAN

[Protected]

(since 02-11-2019 12:48)

Votes: 17

Post Posted: 24-06-2012, 17:06:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cica nu lam putut oprii....pana la urma pentru asta ai facut tu reclamatie...da si sa nu uitam ca avem o comanda pentru ip dinamik ...-

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Cm.PuNky

[370HSSV 0773H]

(online 1 week ago)

Votes: 729

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 24-06-2012, 18:15:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma undei dovada pentru care ma reclami pe mine?-

deci te rog frumos sa termini si daca esti destept joaca acolo si lasa adminii in pace,ca eu is in stare sa fac mai mult de cat a te opri din jucat cs,tine minte de acum ca eu nu vb degeaba

~Iert dar nu uit~
Life is movement. Once you stop moving, you're dead. Choose life.
- Eugen Sandow
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by zeuscs, 02 July 2012 08:30

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 19-07-2025, 07:19:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password