User
Pass
2FA

Danezu ?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message342
AddikT

[Music Freakz Me OuT!]

Status: Offline
(since 14-01-2015 09:42)

Votes: 34

Post Posted: 25-06-2012, 13:54:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vreau sa vad si parea voastra cu referire la acest om, oare chiar departe poate ajunge nesimtirea ?

Topic: http://forum.wow-freakz.com/Rezolvat-CeReRe-Slot-t160904.html !

Raspunsul meu:
AddikT wrote:
-=weed*effEcTs-> wrote:
AddikT wrote:
Nu incepe sa ma cauti, PM / Mesaje si etc ca doar stii ca nu are rost

Ce va mai place sa va dati aere in fata monitorului . stai chill ca nu te cautam . Dosent Matter Mare "VIP" ce te vezi si tu -

Sa dati T/C la lista mea de codati .

Am avut discutii pe tema asta, privind accesul tau pe server? Eu zic ca am avut destule.
De fiecare data ai zis ca vei fi baiat de gasca, dar NU a fost asa, s-au ivit foarte multe discutii, certuri admin-admin.. nu poti spune ca nu e asa?
Chiar trebuie de fiecare data sa tin teorie in ceea ce priveste persoana ta?
Stiam ca imi vei spune prin PM / SteaM ca bla si bla.. nu poti sa spui ca nu era asa?
NU imi dau AERE asa cum consideri TU, asa cum TU ai serverul tau, EU imi selectez adminii, aia praf de care zici TU.. lasa-i ma asa nu toti s-au nascut invatati !
NU vreau sa inceapa nu stiu ce discutii pe o chestiune veche, pe care vad ca TU inca nu ai inteles-o.
"VIP" asta era cuvantul pe care il cautam, dar uite ca mi l-ai amintit, mersi.. pacat ca numai este gradul asta pe server ca ti-l puneam tie - "posibil" sa ti se potriveasca mai bine.

Eu nu vorbesc numai in numele meu in ceea ce te priveste, prietene, am discutat si cu LAPD, padrino, D3agl3 si wh1sp3r pe cand era coleg de ownerat.

Revin, poate mai am ceva sa iti zic.

In afara de ce s-a discutat in trecut despre el, mai aveti ceva de adaugat?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
padrino

[My life,my rulles!! ]

Status: Offline
(since 08-05-2014 19:42)

Votes: 7

Post Posted: 26-06-2012, 19:52:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu unu nu, asta e daca e praf asa sa ramana!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AddikT, 13 February 2013 09:17

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-08-2025, 10:21:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password