User
Pass
2FA

Cred ca este destul de important !!!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message737
nocivel

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 11-07-2017 15:34)

Votes: 3

Post Posted: 28-06-2012, 00:46:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna seara,

Dupa ultimele evenimente petrecute pe server si pe forum, toti jucatorii buni si adminii care stiau ce fac au disparut. Acum pe server sunt numai pusti care joaca cu coduri si admini care sunt incompetenti. Nu am prea avut timp sa intru pe server in ultima perioada, insa am urmarit forumul zi de zi. Pacat, sincer mare pacat ca s-a ajuns aici. Lasand la o parte clinciurile dintre admini care, nettcafe puteai sa le rezolvi foarte usor, in schimb pur si simplu ai stat si nu ai facut nimic, problema cea mai mare este ca jucatorii buni au disparut. Asta e marea problema. Inainte intra lumea pe server pentru ca erau jucatori buni cu care puteai sa te joci si sa te intreci. Tot jucatorii au creat si comunitatea si atmosfera placuta de pe server, nu adminii, revin asupra acestei chestii, pentru ca voi ati pus accent pe asta si nu pe ceea ce era important, in fond si la urma urmei, JUCATORII. Toti devenisem prieteni si eram uniti, sau cel putin asa parea, insa era mult mai bine ca acum.

Sincer, nu prea stiu motivele pentru care Prophet, CrZ sau Alehandro s-au retras, unu cate unul, insa eu consider ca trebuia ca serverul sa fie dat cuiva care sa stie ce sa faca cu el. Asta e acum, tragem ponoasele.

Eu ma ofer sa suport toate cheltuielule lunare ale serverului, pot sa administrez forumul ( finnd mai toata ziua online), insa am nevoie de un om care sa stie sa il administreze si sa il faca sa mearga ok. Prophet, Crz, Alehandro sau s4rp3, dati-mi un semn daca doriti sa facem ceva din serverul asta. Eu chiar daca nu intru prea des pe server, fiind ocupat cu munca destul de mult, pot sa fac macar asta. Cred ca vor fi mai multi jucatori care vor fi de acord cu mine si care ma vor sustine in ceea ce am scris aici. Daca este necesar, precum zicea si Coddy intr-un post si el poate ajuta si poate facem ceva impreuna . Trebuie facut ceva pentru ca in stilul asta se duce totul de rapa.

Astept un raspuns din partea voastra, inclusiv a celor care vor sa ajute intr-un fel sau altul.

Va multumesc si va doresc o seara placuta in continuare !

"Mama prostilor este mereu gravida !!!"
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Coddy4all

[Mentally Stable]

(since 06-07-2013 18:49)

Votes: 6

Post Posted: 28-06-2012, 06:46:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

la administrat nu ma bag ca nu stiu si nu am timp..cel putin acum cand am casa in constructii.mai dureaza in jur de 2 saptamani...dar imi pot face timp zilnic sa intru pe sv si forum 30min -1 h pe zi..seara cand termin .in ultimile 2 zile nu am mai putut deoarece mi-a murit si o ruda si seara dupa lucrare faceam 130 km cu masina sa merg cu lumanare......dar nu asta va intereseaza...eu pot ajuta sv cu bani ..pot plati o suma de..cat era 50 ron..nu`i problema..in fiecare luna dar trebuie sa fie cineva sa administreze sv...k deja e jale..au aparut admini noi..care unii isi fac treaba cat de cat dar unii.doamne ajuta ca nici eu nu eram asa cand am inceput acum 1 an si ceva sa invat ce e ala un ADMIN...asteptam sugestii.pareri cat mai multe dar concrete si buna..nu idei de nu are rost sa le citim..c`ya am plecat ca am treaba
0 0

Back to top
pAniC#

[hater]

(since 23-02-2013 14:02)

Votes: 2

Post Posted: 28-06-2012, 07:17:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sincer nocivel, ai pus punctul pe i . Eu personal am preferat in ultimul timp sa intru pe alt server , din simplul motiv ca ma chinui sa joc pe respawn. De ce ? merge absolut oribil - poate de la netul meu , dar zic eu ca nu e asta, inainte sa fie inchis mergea perfect.
Din pacate , administrare server habar nu am , financiar pot ajuta

0 0

Back to top
nettcafe

[Mentally Stable]

(since 11-10-2018 13:32)

Votes: 6

Post Posted: 28-06-2012, 07:50:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CLOSED

daca v-ati fi facut treaba si nu a-ti fi jucat pe alte sv. poate nu se ajungea aici , oricum de la 1 se face curat la admine. Vad ca incepe o discutie aiurea si nu mai imi place.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by nettcafe, 28 June 2012 05:50

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-02-2025, 10:04:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x