User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 531, 532, 533  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message714719
DesstroY-gm

[Creep]

Status: Offline
(since 31-10-2019 22:17)

Votes: 21

Post Posted: 03-07-2012, 15:19:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rizwan wrote:
bezea wrote:
ce sa le mai ceri frate daca in viata de zi cu zi nu reusesc sa fie o persoana adevarata macar intr-un joc sa aiba sansa si ei sa fie v.i.p-uri.

Sa stau sa iti insir cati dintre cei din HKP duc o viata decenta? Cati dintre noi au terminat o facultate, au un loc de munca, familie sau cati dintre noi sunt medici sau alte meserii la care tu poti doar sa visezi?

Ti'am cerut noi parerea ?nici nu ne intereseaza ce fac cei din hkp,la fel cum pe ei nu ii intereseaza ce facem noi.

Posturi unite automat, 03-07-2012, 16:19:06

Negrunegru01 wrote:
Destroy ! din cate am auzit eu singura diferenta dintre HKP si Deathwish e o secunda - si o 20 posturi de drama -)

Daca aveam raidul care ar fi trebuit sa fie,eram la fel sau mai bine ca ei:)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Soulshard

[Creep]

(since 08-05-2015 19:56)

Votes: 17

Post Posted: 03-07-2012, 15:32:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rizwan wrote:
bezea wrote:
ce sa le mai ceri frate daca in viata de zi cu zi nu reusesc sa fie o persoana adevarata macar intr-un joc sa aiba sansa si ei sa fie v.i.p-uri.

Sa stau sa iti insir cati dintre cei din HKP duc o viata decenta? Cati dintre noi au terminat o facultate, au un loc de munca, familie sau cati dintre noi sunt medici sau alte meserii la care tu poti doar sa visezi?

Putin offtopic ca nu ma intereseaza sa intru in aceeasi discutie. Am cateva reporturi facute si asa cum altii le au rezolvate, vreau si eu macar sa te uiti peste ele. Se poate? Merci.

In alta ordine de idei, e teribil de cald afara, iar...

Keep friends close, and enemies guessing.

0 0

Back to top
Rizwan

[Retired Moderator]

(since 17-04-2022 04:52)

Votes: 71

Post Posted: 03-07-2012, 15:35:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ma bag la dramele de genul pentru ca dupa sunt acuzat de favoritisme, ca tie ti-am dat warn si lu <insert HKP member name here> nu i-am dat. Las alt moderator sa se ocupe.

0 0

Back to top
Soulshard

[Creep]

Post Posted: 03-07-2012, 15:43:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma intereseaza sa analizezi ce si cum s-a vorbit. Pana sa spun eu ceva ofensator (if i did that) am facut offtopic pentru care am fost sanctionat. N-am stiut ca pot lua warn daca-i raspund unui coleg de guilda de-al vostru. Eu fiind cel citat si invitat la raspuns. Daca tu nu te bagi, o sa se bage Zohl daca nu sunt rezolvate in cateva zile. NU amenint, sunt chiar vorbele lui. In caz ca nu-mi rezolva alea cineva sa-l caut pe el.

Posturi unite automat, 03-07-2012, 16:43:49

DesstroY-gm wrote:

Daca aveam raidul care ar fi trebuit sa fie,eram la fel sau mai bine ca ei:)

Cum i-am zis si lui Arcade (te invit fara warnuri sa discutam frumos), daca guildele astea clasate pe primele locuri, ar fi avut conditiile normale de raid cum le-am avea de obicei, mai mult ca sigur ne-ar fi iesit la toti, alti timpi. Toti am suferit din cauza lagului si a delay-ului. Mie mi-au dat fail boots-urile spre Maloriak si a trebuit sa ma astepti ca sa va tankez adurile -)...La Magmaw ati inceput voi encounterul ca mie abia mi se incarcase si eram la intrare...cate si mai cate. Anyway, sunt sigur ca ar fi fost niste timpi mai la limita si o intrecere mai apriga daca nu ne lovea lagu -.
Totusi, daca vor liderii sa demonstreze ca pot fiecare sa faca mai bine, o pot face oricand fara GM. Asa scapam de lag intr-un fel...ca nu se inghesuie 100+ people la BWD 25hc...nu?

0 0

Back to top
DesstroY-gm

[Creep]

Post Posted: 03-07-2012, 16:23:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ms Erai! asa e cand te pui cu cei din hkp pe sv:))))

0 0

Back to top
Soulshard

[Creep]

Post Posted: 03-07-2012, 16:25:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scoate photoshop'u din pod si pune-te pe treaba -. Ai ceva sa demonstrezi, nu? Sau cu ocazia asta inveti linistit pentru bac?

0 0

Back to top
DesstroY-gm

[Creep]

Post Posted: 03-07-2012, 16:28:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce plm....nu oi fi primul de'si i-a ban.....o sa vb si cu shockeru sa vad ce zice:)

0 0

Back to top
Rizwan

[Retired Moderator]

(since 17-04-2022 04:52)

Votes: 71

Post Posted: 03-07-2012, 16:28:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumesc de acuzatiile de favoritisme, desi nu iti dai seama ca ai calcat stramb si mi-am facut datoria.

Ca sa stii pentru ce ai luat banul, ai incalcat regula

Code:
Sa aduci replici injurioase/persiflatoare la adresa serverului si a tot ce tine de el (rollbacks, restarts, scripts, site, forum, etc) (ban permanent)

si

Code:
Gamemasterii sunt mai presus decat playerii din punct de vedere ierarhic, astfel orice tentativa de jignire/nerespectare a spuselor lor se pedepseste dupa cum considera GM-ul in cauza (de la mute de cateva minute pana la ban permanent)

Astfel, trebuia sa-ti dau de doua ori ban permanent dar cum s-au mai redus din pedepse ai luat doar 7d.

Andreyutzuu a incalcat regula

Code:
Sa faci un caracter cu nume vulgar/obscen/indecent sau sa adopti un astfel de limbaj, indiferent ca e adresat unui player sau nu si indiferent de canalul de chat (mute 10+ minute pana la ban permanent)

A primit 300 de minute mute.

Cat despre falsificarea screenshoturilor, te rog sa imi dovedesti contrariul, cum ca Andreyutzuu a falsificat screenshoturile si desigur vor fi luate actiuni impotriva lui, deoarece a incercat sa minta Stafful ceea ce se pedepseste la fel de grav ca si pedeapsa care ai luat-o tu.
Pana una alta, ca sa revenim la intrebarea "daca falsific si eu, o sa ia si el ban?". Iti raspund ca, daca nu puneai astfel de intrebare, da, lua si el ban, dar acum m-ai pus pe ganduri si stiu ca vei incerca sa faci asta astfel nu pot lua o decizie in privinta ta.

0 0

Back to top
Soulshard

[Creep]

Post Posted: 03-07-2012, 16:30:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu cred ca voi de fapt doar muriti de cald si asta e singura cale sa va razbunati -. Recunoasteti, vreti o inghetata si nu aveti.
Doar EU am -) muhahaha

0 0

Back to top
DesstroY-gm

[Creep]

Post Posted: 03-07-2012, 16:32:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rizwan wrote:
Multumesc de acuzatiile de favoritisme, desi nu iti dai seama ca ai calcat stramb si mi-am facut datoria.

Code:
Sa aduci replici injurioase/persiflatoare la adresa serverului si a tot ce tine de el (rollbacks, restarts, scripts, site, forum, etc) (ban permanent)

si

Code:
Gamemasterii sunt mai presus decat playerii din punct de vedere ierarhic, astfel orice tentativa de jignire/nerespectare a spuselor lor se pedepseste dupa cum considera GM-ul in cauza (de la mute de cateva minute pana la ban permanent)

Astfel, trebuia sa-ti dau de doua ori ban permanent dar cum s-au mai redus din pedepse ai luat doar 7d.

Code:
Sa faci un caracter cu nume vulgar/obscen/indecent sau sa adopti un astfel de limbaj, indiferent ca e adresat unui player sau nu si indiferent de canalul de chat (mute 10+ minute pana la ban permanent)

Cat despre falsificarea screenshoturilor, te rog sa imi dovedesti contrariul, cum ca Andreyutzuu a falsificat screenshoturile si desigur vor fi luate actiuni impotriva lui, deoarece a incercat sa minta Stafful ceea ce se pedepseste la fel de grav ca si pedeapsa care ai luat-o tu.
Pana una alta, ca sa revenim la intrebarea "daca falsific si eu, o sa ia si el ban?". Iti raspund ca, daca nu puneai astfel de intrebare, da, lua si el ban, dar acum m-ai pus pe ganduri si stiu ca vei incerca sa faci asta astfel nu pot lua o decizie in privinta ta.

Bine,era un mod de'a spune doar,eu nu ma pricep la programele acestea,asta e si nici nu as face asa ceva doar ca sa ma simt bine pt ca'si i-a cineva ban:) cu tine Erai nu am nimic,poate si eu daca eram gm,reactionam la fel

0 0

Back to top
Sharkyman

[Maniac]

(since 01-09-2018 14:25)

Votes: 35

Post Posted: 03-07-2012, 16:41:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rizwan wrote:

sunteti cu totul impartiali nu stiu cum sa zic...cand qiu l-a facut pe kos in tot felu cu eventu ala nu s-a mai aplicat regula asta a? dar pt un print scos asa la buleala se rezolva imediat mai ales daca aveti si un pic de pica pe ei -

nu e problema...pot scoate si eu un print falsificat in photoshop si sunt curios cum o sa dovedeasca respectivul ca este fals...cum ai cerut u sa dovedeasca desstroy k e printu fals...chiar sunt curios...si atunci sa va prind ca nu aplicati aceeasi regula

SUNTETI PENIBILI !

Staff message (Rizwan):

+1 Insulte aduse unui smod. Verifica-ti atitudinea. Nu "suntem" penibili. Ne facem treaba. Nu esti de acord cu regulamentul? Esti rugat sa parasesti comunitatea.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 03-07-2012, 17:23:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rizwan wrote:
bezea wrote:

Ce treaba ai tu aici?

Rizwan wrote:
Nu ma bag la dramele de genul pentru ca dupa sunt acuzat de favoritisme, ca tie ti-am dat warn si lu <insert HKP member name here> nu i-am dat. Las alt moderator sa se ocupe.

Nu te bagi dar...te bagi, nu inteleg.

Rizwan wrote:

Code:

si

Code:

Code:

Chestia asta o faci la Reclamatii GM, nu la I need a Life.

@INL, am impartit warn-uri fiecarui in topicul ala. Cat despre top, Deathwish nu vrea, intrebati-l pe Qiu daca vrea 1v1 cu voi.

0 0

Back to top
Classic

[Mentally Stable]

(since 24-01-2013 14:26)

Votes: 2

Post Posted: 03-07-2012, 17:24:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

WoW, ce se intampla aici?

Retribution Paladin 4.0.6 Addons

0 0

Back to top
bezea

[Guma Turbo]

(since 07-10-2014 12:23)

Votes: 12

Post Posted: 03-07-2012, 17:25:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rizwan wrote:
bezea wrote:

1 la mana prietene nu stii sa recunosti sarcasmul .Logic ca au familie traieste cu masa si tacsu ca este romania viata este grea.Ideea in sine era urmatoare : unii sunt prea narcisisti si aroganti pentru un handel de joc si le-o ia gura pe dinainte.
2 la mana "mananci ***** cu 2 maini" in textul spus mai sus ( nu m-am referit la dansii ca sunt saraci sau au o viata amara Doamne fereste nu sunt dus cu pluta sa ma iau aiurea de lume intr-un mod serios si sa fac glume pe seama unei situatii financiare slabe; cuvintele spuse de mine mai sus au fost prost interpretate de tine),pur si simplu sunt "tari in gura" in spatele calculatorului si nu stiu sa piarda cu capul sus.Ca si la eventul de custom boss cand sa luat de kos ;daca ieseau primii tacea din gura si latraul ala de qiu nu il mai injura si nu-l mai insulta pe kos si pe fata aceea (rocs daca nu ma insel).

3 la mana
Quote:

Felicitari lor daca sunt medici.Aia visam si eu sa ajung dar am ajuns altceva.Ca sa nu se ajunga la alte discutii pe seama asta sunt pregatitor-vopsitor auto nu este o meserie deloc rea in caz ca vrea careva sa faca flame ...te poti informa -

Daca incearca careva ,cumva sa arunce warn-uri pe aici va rog abtineti-va este subforumul nostru se permite asa ceva.
Daca va simtiti insultati este vina voastra ca ati atacat diferite persoane.Repet este subforumul guildei noastre si ne permitem ,DOAR voi va simtiti atacati pe noi nu prea ne deranjeaza daca se injura aici.

0 0

Back to top
geanu

[Not a Creep]

(since 12-01-2018 18:10)

Votes: 31

Post Posted: 03-07-2012, 17:28:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sharkyz, ai reputatie cam cat a` lui Zohl,GG,doar ca a ta e pe minus.Sfatul meu este sa nu va mai bagati in seama cu ei,nu stiu ce ati cautat pe forum la ei,nu ca le iau apararea dar....au dreptate.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rageless, 08 March 2016 12:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 531, 532, 533  Next    

The time now is 02-02-2025, 00:10:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x