User
Pass
2FA

CHeita codat
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message13620
Levier
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 20-12-2007, 02:21:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cheita, tu sa nu spui cine se baga si nu se baga, asta eu zic, eu sunt...adminul forumului.

cate dovezi ai ma impotriva mea?
un ban gresit scos la mai putin de 20 de minute? cu care slow nu a avut nici o problema, si din cate retin eu, nu au fost resentimente referitoare la acest incident.
mai ai o comanda data CU ACORDUL OWNERULUI (daca nu stiti cine e, e doar autoritatea suprema in materia serverului acesta)

si mai ce? ca ma port urat cu tine?
asta-i din cauza faptului ca esti un slot mic si crezi ca esti pur si neprihanit si toti cei din jurul tau sunt pacatosi si iuda.

AAAAAAAAAH, SI ERA SA UIT : nu-ti pasa de war3? chiar daca nu iei ban acum, nu patesti nimic, voi avea grija sa-ti pun acest rank la nume, cand faci vreo cerere -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
klesk

[7sins]

(since 25-03-2015 10:05)

Votes: 107

Post Posted: 20-12-2007, 03:04:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier wrote:
7even, ray a bagat de capu lui, eu am bagat de mai multe ori, dar niciodata fara acordul lui shocker, andreea, ghost sau twister.

cheita, fiindca esti codat iti dau ban.
https://www.freakz.ro/shocker/screenshots/cheie2.bmp
https://www.freakz.ro/shocker/screenshots/cheie.bmp
https://www.freakz.ro/shocker/screenshots/cheie3.bmp
https://www.freakz.ro/shocker/screenshots/cheie4.bmp

sunt poze facute cu wall in timpul demoului, tu in orice moment, oricate ziduri erau, stateai cu tinta pe ei -

interesant nu?

daca nu ma credeti, remarcati poza cand stau doua cutii in raza lui cheita? voi ca oameni, cand jucati cs, va uitati in perete sau sa nu vina vreunu sa vi-o dea?

cheita, tu esti the_master, ai avut interzis pe acest server, si reafirm interzicerea ta.

slow, aseara la ce ora?

Sunt egale cu ZERO pozele astea. M-am uitat pe demo, nu are wall.
Pe orice demo daca stai sa cauti poti sa gasesti momente cand are tinta prin 10 ziduri pe altu. Daca vroiai sa demonstrezi ceva trebuia sa dai un record cu fraps avand wall-ul activat.

In plus, cand ai wall ai tendinta sa stai cu tinta mai mereu pe player sau pe langa el si nu prea te surprinde niciodata cand iese printr-o parte sau alta, pe cand la el nu e asa.

Nu e cod si nu merita ban pe server.

PS:
Muad Dib stiu ca ai mai gresit la codati, astept sa vad ce vroiai sa zici prin asta:

Quote:
Levier , Owneri inainte de a inchide acest topic mai incolo vreau sa am eu ultimul cuvat. Asa amical.

Ms

Respekte

sin.freakz.ro
0 0

Back to top
Himera

[Ga!a]

(since 11-12-2020 21:02)

Votes: 42

Post Posted: 20-12-2007, 05:24:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
Am ascultat si eu la un sistem 5.1 anumite faze, e una spre sfarsit cand se vede clar cum sare repede cu tinta sa il astepte pe unu cum vine de dupa cutie, chiar la inceput de runda, desi nu avea cum sa auda pasii adversarului. In primul rand, venea pe walk, in al doilea rand, era si coechipierul lui langa el, am ascultat foarte atent la boxele rear right si front right, nu avea cum sa isi dea seama ca mai e si un adversar acolo.

In al doilea rand, mai e o faza, cand erau 2-2. Adversarii erau: unu in stanga pe undeva dupa cutii, altu in dreapta dupa cutie (exact la mijloc, amandoi, in margini), cel din dreapta nu si-a facut cunoscuta prezenta, statea ascuns. Cheita il vede pe coechipier ca incepe sa traga acolo in partea stanga, desi refuza sa inainteze, se duce putin pe mijloc sa ia un HE apoi se trage repede inapoi, stie ca cel din dreapta il va omori daca se duce in fata sau se intoarce cu spatele la cel din dreapta sa il atace pe cel din stanga unde era coechipierul lui.
Apoi se duce frumos tragand dupa cutia din dreapta si il omoara.

A, si sa nu mai zic de fazele cand se duce kamikaze sau fara vreo tactica in fata (cand, din intamplare, adversarii sunt in fata de tot pe dupa cutii), iar atunci cand sunt pe margini pe dupa cutii, se duce atent, se uita in stanga si in dreapta, chiar si in spatele cutiilor sa vada, si bingo, da peste adversari.

Cam multe faze de wall

Plus ca si atitudinea lui il cam tradeaza, se vede ca e speriat / incearca sa evite subiectul / sa incheie discutiile incriminatoare:
CHeita wrote:

mE..™ (12/19/2007 5:01:53 AM): uitete sa vezi in ce stare joc eu cs
mE..™ (12/19/2007 5:02:03 AM): 12 loss 30 d fps`uri maxim
mE..™ (12/19/2007 5:02:16 AM): pai daca as mai avea si wall..
mE..™ (12/19/2007 5:02:23 AM): in fine nu stau sa duc munca de lamurire cu tine

mE..™ (12/19/2007 4:55:45 AM): deci am avut wall nu
mE..™ (12/19/2007 4:55:46 AM): ?
mE..™ (12/19/2007 4:55:48 AM): ok bafta

e destul de tarziu ma trezesc la 9 , trebuie sa merg la scola ... roger?

Tu ar trebui sa accepti toate discutiile si punctele de vedere posibile ca sa demonstrezi ca nu esti codat, nu sa faci pe ocupatul/obositul cand vine vorba sa dovedesti ca nu esti codat

Aicea este raspunsul vostru , plus ca eu vin doar cu niste poze ca sa sustin ce a zis Shocker.

Aici imaginile vb toata seria de screenshot-uri facute cu wall in care se vede clar ca el stie unde sunt playeri in totdeauna:

tot.rar - 5.45MB

Iar aici pozele , argumentul la ce a zis Shocker :

v Il vezi pe cel din stanga.

v Si pe cel din dreapta si nu te uiti in fata deoarece deja i-ai vazut cu wallul unde sunt.

v Mergi sa iei grenada

v Iei grenada fara sa treci de mijlok pt ca ti-e frika sa nu o furii.

v Te uit si te pregatesti sa arunci grenada

v O arunci desi ala sta pitit nu ai cum sa sti ca e acolo si nici nu l-ai vazut

v Te indrepti spre celalat stiind ca un coechipier de al tau deja merge la cel din stanga , IAR pe cel din dreapta nu aveai de unde sa sti ca e acolo pt ca ala nu si-a fact auzita prezenta si nici nu a tras. !!!!!!!!!

v Mergi dupa cum spuneam la cel din dreapta si te asiguri daca celalat e mort sau nu.

Deci u practic nu aveai de unde sa sti de cel din dreapta deloc. Si nici coechipierul tau nu stia de ala din dreapta.
Se vede clar ca nici macar nu te sinchisesti sa te uit in fata.

Iar daca va uitati si dld ce-a ce am pus eu acolo in folderul numarul 5 o sa vedeti ca el stie unde este un player ii da o grenada pe care o musca din plin si apoi iasa exact cu tinta pe el si ii da un HS.

v Ii dai o grenada de dupa cutie

v Esti tot cu tinta pe el si in final sti unde iasa si dai HS , se vede cum te uiti la el.

I must not Fear ...
Fear is the mind killer ...
I will face my Fear ...
I will let pass through me ...
When the Fear is gone ...
Then will be nothing ...
Only i will remain !!!

0 0

Back to top
slow_panarama

[Creep]

(since 09-04-2015 20:50)

Votes: 8

Post Posted: 20-12-2007, 11:41:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Muad eram si eu pe server chair cu el in echipa pe harta aia si iti garantez ca nu e codat , 1 m-am uitat la demo , 2 pozele alea cum a spus si kelsk nu dovedesc nimik , si in plus si eu ii luam pe jhon chena si cine mai era , era un mare avantaj , noi aveam arme si grenade si eram 2 si ei erau 2 si aveau deagl si cutit , asa ca nu inteleg ce era asa greu sa ii faci cand tu ai arma cu 30 de gl in incarcator si ei au dgl cu 7 gl in incarcator , ca numai daca apasam cutia dupa care se aflau le dadeam damage , cred ca vi sa pus pata pe Cheita , nu va suparati! , si im plus muad ai vzt ca daca joci o harta mai multe runde , sti exact unde ii dau pe ceilalti playeri inamici ,dupa pozitia in care te afli tu , valabil si la snow , daia o apas prin pereti , asa ca fazele cu grenadele aruncate la fix cade zic eu , si eu le aruncam exact la fix desi nu ii vedeam , dar stiam unde sunt deoarece jokul ii da in anumite poziitii cand eu sunt intr-o anumita pozitie!

Pe umarul stang am un drac iar pe umarul drept nici un inger -
0 0

Back to top
raZna

[SiNNERS]

(since 26-05-2022 08:04)

Votes: 40

Post Posted: 20-12-2007, 12:05:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PRO

S1dur wrote:
Parerea mea ... Nu are cod -

Pepsi wrote:
Nu cred ca are cod

Ast3rics wrote:
scz ca ma bag ...
deci...nu mi se pare cod eu pe plansha aia trag prin toate cutiile alea sa vad dak ia la viata cuiva si daca e trag aqlo pana il omoara....
no cod!-

Twister_woohoo wrote:
NU ARE COD , VA GARANTEZ.

eu am casti de 30 lei , si se aude perfect.

levier , io i-am auzit pe toti pe care i-a omorat el , fara sa ii vada.

GG cheita -

colea wrote:
in opinia mea, nu`i codat ... lasati caterinca cu sistemele si castile voastre ultraperformante, ca in harta asta facuta din 5-10 cutii n-ai nevoie de sunet, bulletdamage`ul e suficient -

FireLord wrote:
Nu e codat

^BerserKer wrote:
nu e codat ma .. aceleasi faze fac si eu .. ma astept unde e , si nu joc la sunet

7even^ady wrote:
Nu e CODAT . -

Florinnn wrote:
Aja Este NU e CODAT

Ray wrote:
Va zic eu nu e codat - cel putin nu akolo pote gasiti alte dovezi Hf

slow_panarama wrote:
Haideti fratilor ca daca si cheita are walll , inseamna ca ......
Eu zic ca nu are

klesk wrote:
Nu e cod si nu merita ban pe server.

Jucatori ca joaca in fiecare zi counter

CONTRA

Muad'Dib
Levier
Shocker
dudette

si din cate inteleg cheita a avut o altercatie cu dudette...deci mesajele tale Levier nu sunt tocmai obiective

Professional Gamer

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
S1dur

[Maniac]

(since 10-12-2020 18:05)

Votes: 10

Post Posted: 20-12-2007, 12:49:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asadar si prin urmare nu are cod -
0 0

Back to top
SheHatesMe

[Creep]

(since 12-09-2009 16:47)

Votes: 9

Post Posted: 20-12-2007, 13:02:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci cheita ....1:pakt k n-am arhiva da mai tii minte de cate ori m-ai intrebat :u chiar crezi k yo as juca codat?
hmm.....un codat in mod normal ar face asta si believe me am prins si yo codatzi si tocmai asta mi-au zis ....in cazul lu slow dak s-ar fi certat cu slow k e codat si dak nu i-ar fi zis k are unban at ar fi meritat scaderea deh ....btw oare dc si shock a zis k sunt prea multe faze de wall si nah nuj ce sa zic da parca si yo knd ma uitam pe tn erai suspect k nu degeaba ti-am facut ss si pt faza cu jignitul sincer de at meritai ban aja kum exista o regula pe war3 pe care o foloseste lev si toti:respecta sa fi respectat .....oare de cate ori puteam yo sa-i jignesc pe ceilalti k deh sunt mai mare in rank da n-am facuto ..hmm....si apropo yo dc n-am jukat niciodata cu coduri?hmmm....it's called "respect" pt srv si pt ceilalti ....yo sunt de acord cu levier momentan ...stii cum puteai sa demonstrezi k nu ejti codat?explicai toata fazele in loc sa incerci sa-i intimidezi pe toti si sa cercetezi in trecutul lu levier sa-i gasesti fiecare greseala k sa le demonstrezi celorlalti ca lev admineaza "prost" si k n-are dreptul sa te faca codat ....ceea ce nu e adevarat ....yo zic atata gaseste alt server .....k dja dupa cate ai spus nu meriti sa mai joci pe srv asta ...ai avut 2 sanse pe ambele le-ai strikt ...a treia sansa nu mai exista -

Gh0sT: only soft things can kill me
kitty: a boob can kill you?
Gh0sT: one. no
Gh0sT: but two...
0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 20-12-2007, 13:55:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier wrote:
liquidzor, nu am zis ca-ti dau ban -
da nici altceva nu-ti dau...vreodata...in aceasta...viata... -

Tu ai ceva cu mine si nujt ce *** ai, in fine i don't give a shit .

EDIT :

Acum am citit pagina asta -

Deci suntem multi care spunem ca nu are coduri, si doar 4 insi care ziceti ca are, sincer acei 4 nu cred ca au experienta celor ce au spus ca nu e codat, no offence, dar asta e adevarul .

lev : warn, vorbeste frumos

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 20-12-2007, 14:09:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate eu nu stiu daca e .. unele faze sunt explicabile unele nu .. - liq .. te rog frumos .. cenzureaza nu de alta dar poti vb cu levier pe mess si acolo poti vb cum vrei .. aicea stii k iei warnuri la greu .. si nu are rost -

0 0

Back to top
CHeita
[Banned user]

Banned

(since 04-03-2008 03:35)

Votes: 6

Post Posted: 20-12-2007, 15:19:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma voi chiar nu vedeti cu cine va certati ? cu 2 cretini (dosarele X 3< levier ZeUl) si cu 1 care pupa in fund pe toata lumea pt 1 admin....
Terminati va sunt recunoscatori ca m`ati sustinut dar nu te poti pune cu zeii=))) -)

levier zice : insulte, un warn.

REvin In FORta -!!!!
0 0

Back to top
De4thzone

[KillerBee]

(since 03-08-2019 08:25)

Votes: 31

Post Posted: 20-12-2007, 15:24:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

io atat zic ca de cand esti pe server io nu cred ca ai jucat vreodata codat - nush - o sa vedem

"If you love her, then do something to get her"
0 0

Back to top
eT | Bobby

[Lord of War3]

(since 07-12-2019 14:42)

Votes: 14

Post Posted: 20-12-2007, 15:38:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

liquidlove18 wrote:
Levier wrote:
liquidzor, nu am zis ca-ti dau ban -
da nici altceva nu-ti dau...vreodata...in aceasta...viata... -

Tu ai ceva cu mine si nujt ce plm ai, in fine i don't give a shit .

EDIT :

Acum am citit pagina asta -

Deci suntem multi care spunem ca nu are coduri, si doar 4 insi care ziceti ca are, sincer acei 4 nu cred ca au experienta celor ce au spus ca nu e codat, no offence, dar asta e adevarul .

Adik Shock si Ghost sunt Boti ???!!! Si vb si u mai frumos k nu de alta da se vede latura ta tzaraneasca - !!

Ajuta serverele WAR cu un vot: http://www.csservers.ro/evidenta/war3.freakz.ro
LorD*Bobby
0 0

Back to top
Himera

[Ga!a]

(since 11-12-2020 21:02)

Votes: 42

Post Posted: 20-12-2007, 15:57:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CHeita wrote:
ma voi chiar nu vedeti cu cine va certati ? cu 2 cretini (dosarele X 3< levier ZeUl) si cu 1 care pupa in fund pe toata lumea pt 1 admin....
Terminati va sunt recunoscatori ca m`ati sustinut dar nu te poti pune cu zeii=))) -)

Ma tarane atentie la vocabular.

Cred ca u esti ala care pupa in P**A un sef mai mare ca sa ajunga un sef mai mic , doar ca ai ajuns atat de mic incat esti sub tocul celor care nu demult ii aveai subalternii -

Momentan nu asi admina aici deoarece e coruptia prea mare si multi admini care se lauda ca ei au experienta. Da aveti.... -

Da ce sa mai zic liquid , Shocker si Ghost sunt boti nu ?

CHeita o intrebare am pt u ca ai zis ca ai casti :

Daca stai drept pe harta fy_snow cu fata la perete adica spre baza la tero in ce parte auzi ??? [ adica in fata , spate, stanga sau dreapta cu castile care le ai u ??? ]

Hai ca nu mai am chef de polemici

I must not Fear ...
Fear is the mind killer ...
I will face my Fear ...
I will let pass through me ...
When the Fear is gone ...
Then will be nothing ...
Only i will remain !!!

0 0

Back to top
colea

[Creep]

(since 30-01-2008 18:16)

Votes: 6

Post Posted: 20-12-2007, 16:26:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scuze ca ma repet, dar nu conteaza mai deloc sunetul in harta respectiva

0 0

Back to top
raZna

[SiNNERS]

(since 26-05-2022 08:04)

Votes: 40

Post Posted: 20-12-2007, 16:29:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

conteaza...se aude de unde trage adversarul

Professional Gamer

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Levier, 20 December 2007 18:56

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next    

The time now is 11-08-2025, 15:38:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password