User
Pass
2FA

I was such a noob when I started
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 19, 20, 21  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message77705
Mahiko
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 26-03-2013 10:19)

Votes: 14

Post Posted: 06-07-2012, 20:21:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma jucam yu-gi-oh cu vecinul meu intr-o zi dupa care m-a chemat sa-mi arate un joc care se juca si mi-a aratat WoW.
el avea night elf si era undeva in teldrassil si era totul asa colorat asa viu si harta era totul asa epic, parca tocmai inflorisem de fericire dar stiam ca nu puteam sa-mi permit un asemenea joc si dupa am vorbit cu el si mi-a spus ca pot sa joc si pe gratis dar nu este exact lafel si eu am acceptat. a venit la mine, mi-a instalat wow si am inceput sa ma joc cu fratimiu(el fiind mai mare s-a prins de joc foarte rapid) si asa mi-am facut si eu un night elf warrior pentru ca nu stiam sa-mi aleg clasele si cred ca niciodata nu o sa am aceasi senzatia de epic adventure. si eu am distrus piatra si am facut ticket si am vorbit pe global si ma plangeam si nu stiam ce sa fac pana mi-a dat un gm raspuns la ticket si mi-a spus ca pot sa o cumpar de la orice inkeeper si eram asa fericit lol. in fiecare zi fratimiu venea la mine si imi arata chestii noi si alte *****, mi-a aratat ca pot sa fiu si altceva decat warrior si asa am incercat paladin, apoi rogue(dupa atata copilarie cu spider-man si toti astia care stau ascunsi si sunt agili mi se parea ca rogue imi vine cel mai bine) backpedal + keyboard turn to lvl 70 and beyond! si asa mi-am dezvoltat cunostintele despre wow.
cand eu invatam ce trebuie sa fac in mare parte fratimiu era deja in cea mai buna guilda de pe sv si tot asa cel mai bun de la clasa lui si inca este( Yuu - shaman)

tin minte ca am intalnit pe unu in primele mele zile care mi-a spus ca daca vreau sa traversez continentul si sa ajung in alta parte trebuie sa-l platesc pentru ca mi-a spus ca are relatii cu gryphon master. si asa am strans am vandut mate de porc si ciocuri de owl cateva zile intregi pana am facut 100g doar ca sa merg in auberdine. -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
gazi

[-Like a baws-]

(since 09-01-2019 02:28)

Votes: 38

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-07-2012, 20:46:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prim umeu char,belf mage,eram atat de noob incat credeam ca daca stateam in apa din zona de start a belfilor mi se va regenera mana mai repede;/.
0 0

Back to top
kenny87

[Mentally Stable]

(since 25-08-2012 11:07)

Votes: 2

Post Posted: 11-07-2012, 20:54:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

faza cea mai tare din perioada mea de noob a fost cand intrebam pe global cum se salveaza jocul (adica chestii gen singleplayer, nu stiam cei ala MMO)... va imaginati cate rasete si injuraturi am primit pentru chestia asta.

0 0

Back to top
Lauraa

[Mentally Stable]

(since 24-02-2018 00:46)

Votes: 28

Post Posted: 11-07-2012, 23:26:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Primul lucru pe care l-am facut cand am inceput sa joc wow a fost sa incerc cheat-urile de la warcraft3 , gen "whosyourdaddy" pt god mode si "thereisnospoon" pt mana infinita :">.
M-am chinuit sa-mi cresc un nelf hunter si facusem toate questurile ce se puteau face in zona de start, dar pentru ca nu stiam cum sa plec de acolo am dat delete la char si-am facut un belf hunter. Nu mai stiu ce facusem ca ajunsesem in orasul undeazilor si m-am chinuit o ora sa ies de-acolo, iar cand am ajuns in camera unde l-a ucis Arthas pe taica-su eram gen "LOL!! OMFGOMFGOMFGOMFG!!!" ... am facut o gramada de ss-uri si mi-era frica sa plec de acolo pentru ca n-as mai fi stiut s-o gasesc :-s.
Cand imi luam iteme, le luam pentru ca aratau bine, nu stiam ce-s alea stats si la ce folosesc. Prima data cand am dat "tame beast" a fost pe un liliac care ma ataca, si mi l-am facut pet din greseala. M-am speriat ca se tinea dupa mine si nu stiam cum sa-l fac sa plece. Intr-o zi m-am trezit fara el, probabil fiindca n-am stiut sa-l hranesc :">.
Pe la lvl 60 l-am abandonat si mi-am facut dk, ca arata super fain si credeam ca e invulnerabil ("un mort ambulant! LOL!"). Visele mele au fost spulberate cand am coborat din ebon hold si plimbandu-ma pe acolo am luat aggro de la un npc si mi-a dat ala una de m-am trezit in graveyard. M-am chinuit de-am scos lvl 70 si m-a dus un prieten in Northrend. Nu mai zic c-am frecat menta pe-acolo ca sa admir peisaju'. Aici am vazut pentru prima data pe cineva zburand: era un mage (parca), aveam cam acelasi lvl, si totusi el zbura si eu nu. Am tipat la el sa se dea jos si el s-a panicat si-a fugit.
Am facut intr-un final lvl 80 si ma intrebau colegii daca merg cu ei la raid icc & stuff si pentru ca nu stiam ce-s alea nu stiam ce sa le raspund.
PvE pe wotlk am invatat de la profu' de desen din generala, care la fiecare ora ne explica cate un script + tactici :d.

0 0

Back to top
FlutterGuy

[Mentally Stable]

(since 17-06-2020 10:00)

Votes: 14

Post Posted: 12-07-2012, 10:25:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lauraa wrote:

PvE pe wotlk am invatat de la profu' de desen din generala, care la fiecare ora ne explica cate un script + tactici :d.

That's bad *** -

0 0

Back to top
katy_naritza

[Creep]

(since 02-01-2022 12:01)

Votes: 59

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-07-2012, 15:55:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La inceput puneam orice item pe mine...cu toate ca's plater:))...am fost prima data la un trash in bot...am luat legs mail...i'am pus direct pe mine...sa vezi cum arata warrioru' cu fusta=)))

Fixed!

0 0

Back to top
Jo-Aevisa
[Banned user]

Banned

(since 11-10-2012 09:11)

Votes: 3

Post Posted: 16-07-2012, 13:26:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hahhaha,misto topicul.
pai am inceput cu warrior orc cu un prieten pe tbc pe un sv 20x si mia luat cam 1 luna sa fac lvl 70
la inceput nici nu stiam ce sunt alea questuri si ma miram cum altii ma omorau imediat
pe lk am jucat pe un sv fun si ma duceam in icc ziceau aia la lady "fara aoe damage" si eu eram ceva de genul "dafuq is that ? "
ma reinviam mereu la spirit
si ca majoritatea de aici cred ,cand aveam stamina eram extra mega ultra boss !!! FULL STAMINA FTW.

trolololol.
0 0

Back to top
Jo-Aevisa
[Banned user]

Banned

(since 11-10-2012 09:11)

Post Posted: 16-07-2012, 13:26:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hahhaha,misto topicul.
pai am inceput cu warrior orc cu un prieten pe tbc pe un sv 20x si mia luat cam 1 luna sa fac lvl 70
la inceput nici nu stiam ce sunt alea questuri si ma miram cum altii ma omorau imediat
pe lk am jucat pe un sv fun si ma duceam in icc ziceau aia la lady "fara aoe damage" si eu eram ceva de genul "dafuq is that ? "
ma reinviam mereu la spirit
si ca majoritatea de aici cred ,cand aveam stamina eram extra mega ultra boss !!! FULL STAMINA FTW.

trolololol.
0 0

Back to top
LightPaladin

[.: -Light Inside- :.]

(since 25-01-2022 20:01)

Votes: 17

Post Posted: 17-07-2012, 10:10:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prima oara am jucat WoW cam cand a aparut. Tocmai aparuse o versiune dubioasa de WoW, cu un emulator "personal". Stiu ca facusem un Dwarf Hunter si tot incercam sa ma prind cum atac. Am jucat un pic da' m-am plictisit si nu i-am mai dat atentie o vreme.

La un moment dat, la cateva luni dupa, au inceput sa apara servere relativ stabile private. Imi facusem Human Paladin si, la fel ca unii de p-aici, credeam ca la max level (60 pe vremea aia) se termina jocul. Dupaia, a aparut TBC, am trecut la Horde si am inceput sa ma mai prind care-i treaba cu WoWul. (ce-i drept, eram si destul de mic p-atunci, n-aveam luciditatea de acum in a intelege un joc)

"Oh, you think darkness is your ally. But you merely adopted the dark;
I was born in it, molded by it." - Bane (The Dark Knight Rises)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
sentryx94

[Twisting Nether]

(since 17-09-2019 11:15)

Votes: 8

Post Posted: 17-07-2012, 14:56:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
Eu stiu ca am jucat acum vreo 6 ani sau cat a trecut ca nu mai stiu, pe 1.x.. cu human warrior... singurul lucru pe care mi-l amintesc e cum ma farma un warlock in tanaris cu hack (casta shadow bolt din mers)

Si de atunci Shoker joaca warlock ^^

Eu am inceput pe 2.4.3 acum 5 ani ca gnome mage, am facut drumul din starter zone pana in Desolace pe jos, mare aventura. Cand ma omorau elitii le promiteam ca ma intorc la ei cu level mai mare, si asa am facut, dulce razbunare.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
underlinE

[Maniac]

(since 12-10-2022 08:10)

Votes: 20

Post Posted: 17-07-2012, 18:23:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eram la o sala de net din orasu meu natal (acea sala de net a ajuns a 2a mea casa mai pe la mijlocul povestei) sii un amic juca wow . El imi zice : "Hai ma apucate si tu o sa jucam impreuna ca toti de la sala joaca wow" Eu: "Ce-s cu desenele alea animate ." . La care intr-o zi mort de plictiseala la acea sala de net bineinteles .. l-am rugat pe acel amic sa imi arate unde sa-mi fac cont si alte alea .. ma rog chestiile de inceput . Sii am inceput sa joc, first char Belf Paladin aveam coemnzile din tastura delpfault : Atack pe litera "T" . E ma duceam laa toti monstri aia mici din start zone si spamam aura de protection + butonu T credeam ca dau mai bine -.Dupa un timp am vazut ca nu merge treaba pe paladin .. i-am dat delete si mi-a dat amicu de care am pomenit mai la inceput un cont cu un char de lvl 55 @ genesis . Primu lucru mi-am facut un dk (in my mind i was soo bad ***) mia luat 3 saptamani sa ies din starting zone @ dk -.Bun am iesit de acolo sii cu greu dupa am facut lvl 80 ca am inceput sa joc pe Wotlk cu mult ajuto de la prieteni, cum am facut 80 1111 gs intru in bg unde toti ma`njurau si imi ziceau sa fac reputatie. Eram ceva de genu :... .Credeam ca daca dau /salute la fiecare soldat din sw fac repp - si asa am stat 2 zile sa dau salute la toti soldatei din sw. La cei din mers imi era greu ca pana tastam ei plecau -
Cam asta a fost inceputu meu in wow. Si care pana acuma 6 luni a fost my precious.Am pierdut 5634 de ore din viata doar la acea sala de net ca sa joc wow + ce jucam acasa ,pe la prieteni , etc. Daca nu ma apucam de wow si economiseam bani de pe orele de la net acuma aveam masina -

then and then . The end.
0 0

Back to top
Velaurius

[Herald of the Titans]

(since 14-08-2021 12:54)

Votes: 10

Post Posted: 17-07-2012, 22:52:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca sa ajung din Ironforge in Stormwind o luam cu dwarfu meu lvl 11 prin badlands
0 0

Back to top
andreirad

[Mentally Stable]

(since 18-09-2016 11:00)

Votes: 6

Post Posted: 20-07-2012, 09:21:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am jucat paladin prima data in T.B.C
M-am dus la lvl 10 cu portal in Shattrath si ma bateam cu mobi de lvl 60-70 , am apasat pe Hearthstone din greseala si am scapat . Mi-am aruncat itemele pentru ca erau rosii - , faceam lvl din mobi , imi dadeam bufuri intr-una - , la LVL 70 : nu stiam ce sunt instantele , reputatiile etc .

0 0

Back to top
bestvlead

[Mentally Stable]

(since 27-07-2012 10:41)

Post Posted: 27-07-2012, 09:39:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu din prima am facut quest'uri pana la 70. Dupa mi'am luat iteme pe reputatie , si am dat 2s. 50-1 am facut. rank 1.
0 0

Back to top
lOl ^_*

[123]

(since 06-12-2021 09:45)

Votes: 1772

Post Posted: 27-07-2012, 11:09:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prima data cand am jucat wow, 2004 dec parca, stateam fff prost cu engleza, il sunam pe unu sa imi traduca mereu -)....aveam orc warrior si cred ca am stat in locul unde te da vreo 2 zile ca nu stiam ce trebuie sa fac, omoram mobi non stop -....primu meu duel a fost cand aveam lvl 5 cu unu de lvl 13 in rachet a dat ala thunder clap si l au atacat gardienii si a murit dupa care ma dadeam mare ca eu am folosit un spell special -) ca sa castig
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 19, 20, 21  Next    

The time now is 19-01-2025, 12:22:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x