User
Pass
2FA

PROPUNERE !
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)

Ce zici ?
Sunt de acord.
66%
 66%  [ 8 ]
Nu sunt de acord.
25%
 25%  [ 3 ]
Nu sunt curios.
8%
 8%  [ 1 ]
Total Votes : 12

Author Message535
Paragon

[The Chosen One]

Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 13-07-2012, 06:23:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

S-a dat rr=tzeapa.
Redirecte=tzeapa,ca nu au mers alea ultimele,iar twister a zis ca se ocupa de alte redirecte,asteptam de cateva luni,nu imi mai fac sperante.
Sa se dea lvl=nu vei rezolva nimic in mare parte.
Srv-ul a murit in mare parte din cauza ca tot pica de cel putin 6-7 ori/zi,si statea inchis cateva zile.
Aici Sile si shaggy ar trebui sa se implice si eu,ca doar ei au cea mai mare experienta in uwc3,si ei ar putea avea idei cum sa repopulam srv-ul.Sa faca asa cum au facut cu vechiul cs.freakz.ro de acum 5-6 ani.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
OneRiddim

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-04-2013 13:55)

Votes: 2

Post Posted: 13-07-2012, 09:32:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ShQ, Marjoritatea stiu cu ce se mananca acest mod.. deci marjoritatea conteaza. Serveru e de mult. playerii stiu deja ce si cum.. Si eu dau vina pe redirecte:) Intradevar redirectele rezolva aproape tot.

@Paragon, Ba sa stii ca se poate rezolva ceva cu datu lvl-ului. ti-am zis, eu jucam pe server in perioada cand era gol.. erau 8 playeri din care 6 aveau sub lvl 10 iar restu 20+ Fiind si putini pe server, nu stateau mult playerii si ieseau pentru ca nu faceau fata acelor 2-3 jucatori de lvl mare. ei erau pusi acolo doar sa fie ucisi de aia cu lvl mare - cam asa iesea... Deci dupa cum ziceam, e altfel entuziasmu de-a te juca cand totusi ai un lvl cat de cat...
Si stiu si eu faza cu picatu serverului.. chiar am zis de vre-o cateva ori ca o sa se ajunga aici daca nu se rezolva problema.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 08-02-2025, 06:53:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x