User
Pass
2FA

Faerie Fire (feral-3x) vs. Dispel
Go to page Previous  1, 2, 3, 4    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message9093
Naturezftw

[zonic]

Status: Offline
(since 19-08-2018 21:47)

Votes: 27

Post Posted: 15-07-2012, 22:09:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

paulikk wrote:
@redred mai usor cu insultele,ca eu nu te-am insultat,ci doar ti-am adus la cunostinta de nivelul tau de gandire, pe care il ai:) adica iq 20:)

on topic: cum se face ca la asta cand da dispel,se duce la la 3 la 2?
https://youtube.com/watch?v=WcS9gFfmKF8:

@7:05,undeva pe acolo....ce'i drept primul dispel scoate una,iar al 2 lea le scoate pe aman2(adica 2 stackuri.posibil sa fie sansa....- )

Dap corect...in continuare continui sa cred ca Dispelu merge cum trebuie:), ca altfel n-ar avea sens 3 stacks.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

(since 26-10-2018 19:46)

Votes: 53

Post Posted: 15-07-2012, 22:46:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am reusit sa gasesc nimic in patchnotes cum ca s-a modificat dispel mechanic la spellurile in stacks precum faerie fire.

This could count as proof. Oricum, daca e nevoie filmez pe blizz un dispel la faerie fire x3.

cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click
0 0

Back to top
gandhi

[Mentally Stable]

(since 15-01-2015 06:25)

Votes: 6

Post Posted: 16-07-2012, 07:10:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Naturezftw wrote:

Eu mi-am spus punctu de vedere...Crezi ca pot sa retin toate lucrurile de pe blizz maia les pe cele care nu prea ies in evidenta?!

pai daca nu stii, de ce vii si faci pe viteazu in ABSOLUT fiecare thread? vezi-ti, prietene, de treaba ta si lasa polemicile de genul persoanelor care stiu despre ce vorbesc.

ar trebui dat warn persoanelor care influenteaza threadurile de bug reporting cu afirmatii false si argumente nefondate.

Kockflex/Braintumor

0 0

Back to top
Naturezftw

[zonic]

(since 19-08-2018 21:47)

Votes: 27

Post Posted: 16-07-2012, 09:48:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gandhi wrote:
Naturezftw wrote:

Eu mi-am spus punctu de vedere...Crezi ca pot sa retin toate lucrurile de pe blizz maia les pe cele care nu prea ies in evidenta?!

pai daca nu stii, de ce vii si faci pe viteazu in ABSOLUT fiecare thread? vezi-ti, prietene, de treaba ta si lasa polemicile de genul persoanelor care stiu despre ce vorbesc.

ar trebui dat warn persoanelor care influenteaza threadurile de bug reporting cu afirmatii false si argumente nefondate.

Aici ai dreptate...ar trebui sa nu te bagi ca vad ca habar n-ai. Tu chiar crezi ca-mi apar clasa? am si eu avantaje si dezaavntaje in chestia asta ce crezi ca pt mn nu este o problema ca parteneru nu-mi scoate roots/hibernate la timp din cauza la ff? Numai ca topicul asta are anumite "goluri". Ala zice ca numai la spells care se pun taote cele 3 stacks dintr-un singur gcd se poate da dispel la tot stackul, dar eu vin si zic asa: Daca eu pun cate un singur ff pe rand pana ajung la 3 stacks atunci nu ar mai trebui sa poti da dispel la tot stacku...corect?

0 0

Back to top
gandhi

[Mentally Stable]

(since 15-01-2015 06:25)

Votes: 6

Post Posted: 16-07-2012, 12:11:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Naturezftw wrote:
gandhi wrote:
Naturezftw wrote:

Aici ai dreptate...ar trebui sa nu te bagi ca vad ca habar n-ai. Tu chiar crezi ca-mi apar clasa? am si eu avantaje si dezaavntaje in chestia asta ce crezi ca pt mn nu este o problema ca parteneru nu-mi scoate roots/hibernate la timp din cauza la ff? Numai ca topicul asta are anumite "goluri". Ala zice ca numai la spells care se pun taote cele 3 stacks dintr-un singur gcd se poate da dispel la tot stackul, dar eu vin si zic asa: Daca eu pun cate un singur ff pe rand pana ajung la 3 stacks atunci nu ar mai trebui sa poti da dispel la tot stacku...corect?

cu goluri sau nu, atata vreme cat contributia ta se rezuma la gaz pe foc, ar trebui sa ocolesti threadul. daca n-ai cum sa aduci dovezi concludente si/sau nu detii volumul de cunostinte necesar rezolvarii problemei, de ce sa umpli un thread intreg cu posturi ofensive, inutile si mult prea subiective ca sa conteze?

n-o sa ma apuc sa-ti contrazic teoriile pentru simplul fapt ca nu sunt sigur ca n-ai dreptate. recomand calduros sa-mi urmezi exemplul -

numai bine.

Kockflex/Braintumor

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4    

The time now is 10-02-2025, 21:52:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password