User
Pass
2FA

YaZmat

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1510
zanmato

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-10-2015 00:56)

Votes: 5

Post Posted: 17-07-2012, 00:56:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu v-a venit voua asa dintr-o data sa-mi dati ban pentru o conversatie fara insemntate de acum 3 saptamani, ce se intampla de fapt? Mi-ai dat ban pentru, citez: "daca vreau", ai luat macar in calcul acel daca vreau? Te-ai gandit macar ca nu vreau sau ca n-am cum? Daca voiam sa fac rau serverului in orice fel, incepeam de acum 6 luni cand mi-a dat Kire ban. Nu-mi mai luam steam, nu mai jucam cu alt nume si nu mai petreceam 6 luni pe acelasi server ca sa-i dovedesc lui hamsteru cum joc. Daca e s-o iei asa, nu-ti mai ajutam nici adminii. Sa vina Nazzy, hamsteru si ingeras sa zica de ce 3 adminii care de la scor 20 cu 20 au ajuns la 120 cu 20. Iti arat conversatii cu ei 3 cand mi-au cerut ajutoru constant pentru server si i-am ajutat, pareri despre codati, demouri, configuri, da eu iau ban pentru ca am zis ca daca vreu iti flodez serveru? Nici n-am cum Raised eyebrow si nici nu stiu cum sa flodez un server decat cu cfg care sa spameze comenzi in consola mare (unde eu n-am acces) cum ti l-a flodat Nazzy prima data din vina lui, fara sa stie, cand i-ai dat acces la ea, cand a venit la mine sa-i explic ce e ala flood si sa-l ajut sa caute cauza. De la el mi-a venit si ideea, da eu nu am cum si sa vreau.
Dintre toti playerii, nu zic si adminii, playerii, eu cred ca am ajutat serveru asta de mai multe ori decat poti sa numeri si incepusem de cand juca Andrey cu aim.

Daca tot dam conversatii...

http://imageshack.us/photo/my-images/100/untadsadaitled.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/713/untitasdled.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/707/untitlsadasdased.jpg/

... astea sunt cateva exemple Raised eyebrow sa nu zici ca aiurez. Pacat ca mi-a dat ban exact cineva pe care am ajutat... eu zic ca ar trebui sa continuam discutia asta civilizat pe Y!M, daca mai e ceva de zis.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Nazzy

[Admin Vest & Zombie]

(since 24-04-2015 19:17)

Votes: 19

Post Posted: 17-07-2012, 10:37:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te-am intrebat ce este no recoil pentru ca eram la inceput, si nu m-am mai intalnit cu asa ceva cand am fost admin pe un alt sv, Cat despre moderator am zis ca esti sau erai ma rog prieten cu hamsteru, si ca te pricepi la partea tehnica, m-am gandit la binele sv-ului si sa ii usurez munca lui alex.Dar nu mi-sa parut corect fata de alex si fata de sv spusele.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
alecsoviki

[Playcs Romania]

(since 13-11-2020 16:19)

Votes: 272

Post Posted: 17-07-2012, 13:04:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Putin conteaza conversatiile surprinse de tine , oricum nu poti face un flood ca avem securitate la fel cum l-am depistat si pe nazzy si a primit kick la prima tentativa. Nu a fost frumos gestul tau cu care ai spus-o. Am ajuns la concluzia , ca mai bine te lasi de acest server deoarece nu mai esti bine primit.

Eu iti doresc succes in continuare.

0 0

Back to top
zanmato

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-07-2012, 16:16:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci unii care au jucat si codati pe server, au primit o a doua sansa, da eu pentru un gest nu? Gesturile sunt mai importante decat faptele...

Si Nazzy, nici mie nu mi se pare corect asta: http://imageshack.us/photo/my-images/577/34946903.jpg/ un arsenal intreg si nici mie nu mi s-a parut corect sa joci oriunde cu aim, da n-am zis nimic.

0 0

Back to top
Nazzy

[Admin Vest & Zombie]

Post Posted: 17-07-2012, 16:21:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vad legatura, aia nu e o dovada concreta ca eu am coduri pe vest -
Jucam, recunosc dar pe serverele de zm cu lvl, pentru ca se face ammo foarte greu..Si nu cred ca are o importanta asa mare ceea ce faceam eu pe alte servere.
Si pana la urma daca nu iti aduci aminte cand ai facut tu 1v1 cu deesee si ai spus ca a avut aim, care a fost raspunsul lui alex?
NU A FOST PE SV VEST.

Daca alex decide sa ma sanctioneze pentru asta, foarte bine. Dar nu are dece.

Sunt cumva la reclamatii admini pentru asa ceva?
Ca alti fosti admini? nu dau nume..
Ai primit tu alex reclamatii pe mess pentru asa ceva?
Ai cumva yazmat demo, sau ss cu asa ceva?
- nu vezi cat aberezi, care e legatura ?

Daca tu sau altcineva imi aduce dovada ca eu am avut aim wall speed sau ce vreti voi altceva pe sv, eu las adminu si intru sa imi dea alex si exterminate -
Cat despre
zanmato wrote:
Deci unii care au jucat si codati pe server, au primit o a doua sansa, da eu pentru un gest nu? Gesturile sunt mai importante decat faptele...

A fi codat, e una. A floda, e alta. -

0 0

Back to top
zanmato

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-07-2012, 16:38:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca jucai pe servere de zombie cu arsenalul ala care-l aveai acolo de aimuri, ce te impiedica sa joci pe vest cand inca jucai cu 60 de fpsuri... http://forum.wow-freakz.com/Cerere-Ban-uSp-Bec-ly-cL-x-t155997.html Becaly jucase cu aim si tot era printre noi.
Legatura mea: eu sunt sanctionat pentru ceva ce am zis (in orice maniera) da n-am facut, da altii care au facut fapte, inca joaca linistiti si nu zic neaparat de Becaly, altii. Cat despre poza aia... nici n-am vrut sa demonstrez nimic cu tine, aveam nevoie de ceva cu care sa incep.

0 0

Back to top
Nazzy

[Admin Vest & Zombie]

Post Posted: 17-07-2012, 16:43:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zanmato wrote:
Daca jucai pe servere de zombie cu arsenalul ala care-l aveai acolo de aimuri, ce te impiedica sa joci pe vest cand inca jucai cu 60 de fpsuri...

Ma impiedica, pt ca spre deosebire de unii noobi, eu stiu sa tin un server "de bun"
Nu sunt chiar atat de disperat dupa coduri, cum crezi tu.Am vrut doar sa incerc, sa vad si eu cum e. Dar niciodat pe vest sau pe zombie.
Si repet, si vorbesc foarte serios, ai dovada? vezi playerii spunand ca am coduri pe forum? sunt reclamatii pentru mine pe tema asta?
Vorbesti total pe langa.

0 0

Back to top
zanmato

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-07-2012, 17:18:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai lua atata panica pe tema asta D'oh am zis asa: daca tu ai zis ca ai nu inseamna ca nu poti sau nu vrei, daca eu am zis nu inseamna ca am facut sau ca am vrut pentru ca nici nu am cum. De ce te duci pe langa -? Nici n-am mentionat ceva de reclamatii si am scris clar
zanmato wrote:
nici mie nu mi s-a parut corect sa joci oriunde cu aim
accentuand cuvantul oriunde avand in vedere ca au fost 3 admini care pot sa-i numesc eu care au istorie cu asa ceva. Din nou: daca ai nu inseamna ca nu poti.

0 0

Back to top
Nazzy

[Admin Vest & Zombie]

Post Posted: 17-07-2012, 17:28:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zanmato wrote:
Nu mai lua atata panica pe tema asta D'oh am zis asa: daca tu ai zis ca ai nu inseamna ca nu poti sau nu vrei, daca eu am zis nu inseamna ca am facut sau ca am vrut pentru ca nici nu am cum. De ce te duci pe langa -? Nici n-am mentionat ceva de reclamatii.

Nu "iau panica" doar ca ma scoti din sarite ca vb aiurea, si ba da, inseamna ca nu pot si nu vreau. Pentru ca vest nu e un sv pe care sa joc codat -

0 0

Back to top
alecsoviki

[Playcs Romania]

(since 13-11-2020 16:19)

Votes: 272

Post Posted: 17-07-2012, 17:48:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cazul este inchis. Daca hamsteru o sa mai aibe un cuvant de spus sau smh , ii rog sa deschida topicul sa lase cuvantul altfel T.C.

0 0

Back to top
Smh?

[Owner xD]

(since 31-07-2020 12:56)

Votes: 4

Post Posted: 20-08-2012, 11:13:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai redeschis dageaba eu sunt de acord cu ce a facut alex cu el.

Tc

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Smh?, 20 August 2012 09:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-08-2025, 06:11:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password