User
Pass
2FA
 
 

Informatii Wipe

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1945
[Striker]

[Account disabled]



Status: Offline
(since 03-12-2015 23:34)
Joined: 01 Feb 2011
Posts: 1508, Topics: 171
Location: Copenhaga

Reputation: 142.7
Votes: 84

 
Post Posted: 20-07-2012, 16:48:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sambata, 21 Iulie ora 20:00, vom da wipe la conturile de pe server, ceea ce inseamna ca toata lumea porneste de la zero, iar toate ban-urile vor fi scoase. Persoanele ce au donat pana in momentul de fata isi vor putea recupera numele, impreuna cu donatiile, daca se reinregistreaza dupa wipe cu parola folosita anterior, alta modalitate fiind imposibila. Acestea fiind spuse, putem continua cu detaliile asupra ceea ce veti gasi nou pe server:
  • Masini Personale pentru fiecare: Dupa cum v-ati dat seama deja, veti avea posibilitatea sa detineti un vehicul personal fara a fi nevoiti sa donati. Cum? Ca sa fie clar inca de la inceput, nu e pe ochi frumosi, dar nici pe ceva greu de obtinut, este nevoie doar sa strangeti bani in joc si sa faceti level. Astfel va puteti transforma timpul petrecut pe server intr-o masina personala, pas cu pas avansand catre vehiculele importante printre care si NRG-500. Pentru inceput vor fi disponibile 30 de vehicule pentru cumparare, iar daca va mai fi nevoie se vor adauga si altele. Iar acum cateva poze ca sa va faceti o impresie:


  • Da Nang Boys si San Fierro Rifa: Cele doua gasti din San Fierro au fost create, astfel Da Nang Boys a fost aliata cu The Mafia si celalalte gasti, iar San Fierro Rifa cu alianta Triadei. Dupa cum era de asteptat cele doua sunt impartite pe teritorii in San Fierro si au acces la sistemul de Take Zone, insa nu pot avea loc atacuri in orase diferite, deci fiecare cu treburile lui. In rest, cele doua au aceleasi beneficii precum celelalte gasti.


  • Adio School Instructor si Taxi Company: Datorita activitatii scazute a celor doua factiuni, acestea au fost scoase si inlocuite cu cele doua mentionate mai sus. Totusi, sarcina instructorilor a fost preluata de server, licentele putand fi cumparate de la primarie (suspendarea acestora inca este valabila, chiar automata acum), iar serviciul de taximetrie a fost transformat in Job secundar pentru care am si adaugat masini noi.


  • Job-uri noi la ferma lui Cabron: Doua job-uri au fost adaugate la ferma din apropierea Los Santos-ului, un mod rapid de a face bani acum cu wipe-ul. Primul este cel de cultivator, acesta folosind combina pentru a parcurge cateva checkpoint-uri pe camp, iar cel de-al doilea este fermierul care strange recolta de pe camp. Ambele au aproximativ acelasi castig avand in vedere ca exista cooldown de 20 de minute la cultivator.


  • Multe alte buguri si imbunatatiri printre care pot enumera: problemele de la cazinou (masa de biliard, textdraw-urile de la slots), sistemul de ban pe serial a revenit (deci, aveti grija), serviciul de taxi a fost imbunatatit, la atacarea unei zone nu se va mai putea iesi din perimetrul acesteia (in caz contrar, veti primi 5 damage pe secunda) si multe altele de care nu imi mai pot aduce aminte exact acum, dar pe care le veti observa in timpul jocului.

Tin sa mai specific ca vom face si update la versiunea 0.3e R2 a serverului, care aduce imbunatatiri asupra securitatii conexiunii, adica mai pe inteles, legate de atacurile botilor.
Edit: Am uitat sa mentionez ca au fost adaugate inca 20 de case in Los Santos, ca sa nu mai aveti probleme cu dormitul pe sub poduri.




0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by [Striker], 20 July 2012 14:48



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 15-05-2024, 07:30:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x