User
Pass
2FA

Pony Zone 4 - WoW Edition
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 378, 379, 380 ... 898, 899, 900  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message952716
Levier
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 22-07-2012, 16:33:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rizwan wrote:
Tot auzeam pe la unu pe la altu de asa zisele bannere ciudate, insa n-am avut ocazia sa ies din casa in ultimele zile, mai mult de pana la magazin sa-mi iau tigari, deh, stau cu ochii in carti. Am fost azi putin plecat si stateam la semafor, cand imi atrage atentia un banner cu un nene cu o fata de talamb sub care scria "Il vreau demis ca mi-a taiat din salariu", langa, un banner pe care scria "Voiculescus mafiotus - rechin care suspendã preºedintele ºi râde-n nas Justiþiei", iti jur ca m-a bufnit un ras teribil, am stat vreo 5 minute sa le studiez si tot drumu am stat sa ma uit dupa ele, pe strada. Deci in toti anii am vazut campanii idioate, dar asta le intrece pe toate, bahahhaha. "Ma duc sa-l demit ca nu mi-a dat salar de 80 de milioane". Penibil, penibil rau. Macar daca scria "Ma duc sa-l demit ca a: <insert mistakes here like - furat, neglijat, incalcat legi>. Asta e mai amuzanta ca ala de zicea "Ei au furat atatia ani, dati-mi si mie o sansa"

@gandacel, n-am zis ca basescu e un sfant, ca nu fura. Toti fura, chiar si el, insa nu asa flamand ca altii.

Sorreh daca sunt greseli, scriu de pe un laptop care nu-i al meu si ma bate tastatura

Ba Razvane, stii care-i faza? Tu ori esti prin OTPDL si faci pe prostul + campanie ori ai niste prieteni total retardati care-ti insufla aceste idei.

Stii de ce? "Nu mi-a dat salar de 80 de milioane."
Faci pe prostul fiindca vorbesti de salarii de 80 de milioane. Cati din aia care lucreaza la stat si-i stii tu lucreaza pe 80 de milioane? Iti spun eu, nici unul. Ai mei, parintii mei, lucreaza amandoi la stat si impreuna nu au facut nici in cele mai bune zile jumatate din suma aia. Si au studii superioare finalizate de 30 de ani, vechime in munca 30 de ani si pozitii de conducere. Si o duceau semi-decent. Si vine o gasca de luzari numita PDL, in frunte cu doi pitici, unul chel si chior, unul prost si ambivalent si taie 25% din salarii. Da' de ce? Ce anume au facut cu banii? Nu-mi spune ca bine tarii si nu bine propriului portofel ca nu te cred.

In schimb ar trebui sa votez pro basescu fiindca apara justitia independenta care NU I-A JUDECAT PE APOSTU, PE ANASTASE, PE BLEJNAR, PE IACOB-RIDZI, PE MARTA.

JUSTITIE INDEPENDENTA!!!!1111oneoneoneoneoneeleventy.
Esti penibil tu. Exista de trei ori mai multi oameni care trebuie sa vada un tribunal in PDL decat in PSD+PNL+PC si va ***** pe voi cu Dan Voiculescu.

Stii, probabil bannerul cu voiculescu trebuia sa apara dupa ce faceau scandalul de la agricultura. Ala in care Rela Stefanescu (director numit de Flutur, PDL-ista convinsa) a trimis o opinie la tribunal FAVORIZANDU-L PE VOICULESCU. (retine, PDL favorizandu-l pe Voiculescu). Stii ce s-a intamplat insa, nu? A fost oprita de Ponta si Daniel Constantin si sesizat DNA-ul. Deci PDL vroia sa-l favorizeze pe Voiculescu si sa faca scandal pe tema asta. USL-ul i-a oprit.

Hai, sictir.

Staff message (Rizwan):

Da, te-am rugat in repetate randuri sa nu ma jignesti, insa vad ca nu poti discuta subiectul, ci persoana. +1

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Latrau
[Banned user]

Banned

(since 22-07-2012 16:52)

Votes: 2

Post Posted: 22-07-2012, 17:58:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rizwane isi cam bate levier outele de tine...unora le dai warn pentru ca iti zic "BA" ...asta te-a cam dat in .... lui.
Lasa nu lua atitudine. Tu esti ca smecherasii aia care se iau de copiii cu 5-6 ani mai mici decat ei iar in fata celor de varsta lor nu deschid gura.
Hai, sictir.

Staff message (Rizwan):

Multumim de opinie, but no freakz for you atm, sorreh.

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 22-07-2012, 18:40:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Latrau wrote:
Rizwane isi cam bate levier outele de tine...unora le dai warn pentru ca iti zic "BA" ...asta te-a cam dat in .... lui.
Lasa nu lua atitudine. Tu esti ca smecherasii aia care se iau de copiii cu 5-6 ani mai mici decat ei iar in fata celor de varsta lor nu deschid gura.
Hai, sictir.

Utilizatori care au trimis mesaje de la acest IP
Lapusneanu [ 739 Mesaje ]
Sadiq [ 180 Mesaje ]
burepizda [ 13 Mesaje ]
pe ciocanu meu [ 8 Mesaje ]
SADEAx [ 7 Mesaje ]
doota2 [ 5 Mesaje ]
cine vrea sa ma bata [ 5 Mesaje ]
Sadiciu [ 5 Mesaje ]
Sadichiu2 [ 3 Mesaje ]
vaiDoamne [ 2 Mesaje ]
bitza za spart [ 2 Mesaje ]
Sunt dezamag [ 1 Mesaj ]
pa clara [ 1 Mesaj ]
Latrau [ 1 Mesaj ]

Looks like somebody's mad. :-s

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Latrau
[Banned user]

Banned

(since 22-07-2012 16:52)

Votes: 2

Post Posted: 22-07-2012, 18:52:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Froster wrote:
Latrau wrote:
Hai, sictir.

Utilizatori care au trimis mesaje de la acest IP
Lapusneanu [ 739 Mesaje ]
Sadiq [ 180 Mesaje ]
burepizda [ 13 Mesaje ]
pe ciocanu meu [ 8 Mesaje ]
SADEAx [ 7 Mesaje ]
doota2 [ 5 Mesaje ]
cine vrea sa ma bata [ 5 Mesaje ]
Sadiciu [ 5 Mesaje ]
Sadichiu2 [ 3 Mesaje ]
vaiDoamne [ 2 Mesaje ]
bitza za spart [ 2 Mesaje ]
Sunt dezamag [ 1 Mesaj ]
pa clara [ 1 Mesaj ]
Latrau [ 1 Mesaj ]

Looks like somebody's mad. :-s

deloc.Am luat ban pe propria raspundere.Nu consider ca am luat ban pe nedrept ^^.Am atatea conturi pentru ca inca urmaresc discutiile de pe freakz doar ca nu particip la ele decat in anumite cazuri.Nu ma afecteaza banurile primite...dovada e mai sus.Mereu cand vreau sa spun ceva fac cont nou.
Pe mine ma irita doar caracterul unor oameni.Am observat doar ca Rizwan variaza intre lingau si badboy.
Bad boy->Nu ezita sa le dea warn unora pentru ca "si-au permis" sa il mentioneze in cateva posturi ironice
Lingau-> se face ca nu vede anumite posturi ale colegilor din guild pentru a-i favoriza (ori de frica)
-> cand colegii lui sunt raportati si trebuie sa primeasca warn...Rizwan isi cere scuze (verificati voturile lui catalepsia. "sry, had to " )
-> Levier isi cam bate joc de el de ceva timp iar Rizwan e prea ...mhm... sa riposteze.
asta ma.. irita oarecum.Nu este corect(again.nu are legatura cu banurile mele.Am primit warnurile dupa regulament)

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 22-07-2012, 19:44:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Latrau - te defineste numele ales. Puuuuup -

0 0

Back to top
bL0ood eLf

[Assasin]

(since 08-12-2019 13:59)

Votes: 54

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-07-2012, 21:32:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vreau sa ma uit la Game of Thrones , merita ?
Primu sezon are 10 episoade ? , sau e incomplet packul de pe fl..

0 0

Back to top
muthambals

[Mingonos]

(since 02-10-2023 13:03)

Votes: 88

Post Posted: 22-07-2012, 21:36:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

10 episoade fiecare sezon
0 0

Back to top
Kamikazze

[Maniac]

(since 05-02-2015 23:45)

Votes: 28

Post Posted: 22-07-2012, 21:46:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bL0ood eLf wrote:
vreau sa ma uit la Game of Thrones , merita ?
Primu sezon are 10 episoade ? , sau e incomplet packul de pe fl..

Da , chiar merita. Am vazut ambele sezoane . Uita-te pe parcursul fiecarui serial pe wiki, ca sa vezi personajele / din ce familii fac parte etc.

Wickedfruit - Sylvanas EU
0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 22-07-2012, 22:23:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

game of thrones e destul de bun...doar ca in finalul ultimui episod din sezonul 2 ...parca m-am uitat la trailerul de la lich king

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Kamikazze

[Maniac]

(since 05-02-2015 23:45)

Post Posted: 22-07-2012, 22:36:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca Greyjoy nu l-ar fi tradat pe robb, si ii dadeau corabii , i-ar fi putut bate pe lannisteri lejer

Wickedfruit - Sylvanas EU
0 0

Back to top
ACHT

[Assasin]

(since 18-03-2015 15:26)

Votes: 42

Post Posted: 22-07-2012, 22:56:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gandacel wrote:
game of thrones e destul de bun...doar ca in finalul ultimui episod din sezonul 2 ...parca m-am uitat la trailerul de la lich king

Truedat !

@Kamikazze nu fi bou, stop the spoils !

Nu te astepta sa te dea pe spate GoT, e decent serialul.

0 0

Back to top
muthambals

[Mingonos]

Post Posted: 22-07-2012, 22:58:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier 2 warnuri. Am trait s-o vad si pe asta. -
0 0

Back to top
Helena

[The wild one]

(since 03-02-2022 10:33)

Votes: 94

Post Posted: 22-07-2012, 23:13:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce faceti? -

https://www.freakz.ro/forum/RO-Shaman-Elemental-5.4.8-PvE-Guide-t395168.html
0 0

Back to top
muthambals

[Mingonos]

Post Posted: 22-07-2012, 23:15:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Just flapping around. :p
0 0

Back to top
bloodiethink
[Banned user]

Banned

(since 04-06-2015 23:11)

Post Posted: 22-07-2012, 23:52:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am vazut confruntarea politica de pe aici si nu pot sa cred ca inca exista oameni care cred minciunile mafiei PDL-iste.
Ce a facut Bashinescu in toti anii acestia reprezinta exact definitia MAFIEI :
- L-a numit pe Blejnar la conducerea ANAF cu singurul scop de a strange bani pentru el si pentru partid prin evaziune fiscala. Au aparut in presa doar cateva dintre aceste ilegalitati : restituiri de TVA de zeci de milioane de euro ilegal, vanzari de motorina fara plata accizelor si TVA, spagile din vami ( in Constanta se strang sute de mii de euro zilnic spaga), toti banii astia ajung la hotii de la conducere, inclusiv la chior.
- Recent 1 kilometru de autostrada construit in RO a ajuns sa aiba un pret mediu de 10 milioane de euro !!!! Costul real ar fi de 4 mil. E, in timp ce 1 mil. E revine drept profit constructorului, iar 5 mil E sunt spaga (deci jumatate din intreaga suma)ce se imparte din nou intre chior si partid.
- A numit-o pe vopsita aia blonda tiganca Nutzica drept "ministresa" ca sa construiasca parcuri in paduri, telegondole in sate uitate de lume, patinoare, sali de sport; toate fiind construite la preturi de pana la 10 ori mai mari decat consturile reale, banii fiind luati din fondurile de salarii si pensii care au fost micsorate in iulie 2010 cu 25%
- Eu vreau sa-mi justifice chioru' de unde are fiica-sa mare apartament de 1 mil E, iar proasta familiei EBA de unde mm are masina de 100 mii E
- Lobby-ul pentru Rosia Montana, aparea betivul la TV si tot declara ca este pentru exploatarea Au din RO la un pret derizoriu pentru tara, in acest fel actiunile firmei RMGC crescand de cateva ori la Bursa, chiorul sigur are conturile din Lichtenstein pline de la firma asta.
- A vandut mina de Cupru ce ar valora conform estimarilor cca 20 mld E pe un pret de 100 de ori mai mic adica 200 mil E
Daca nici asta nu e mafie. Betivul tot are sloganuri de genul "vor sa acapareze justitia" "comunistii" "hotii" etc. dar el este seful hotiilor, nu cred ca Romania a mai fost furata asa din timpul domniei fanariotilor. Singura sa miza este sa-si mentina oamenii de incredere la conducerea justitiei si serviciilor secrete ca altfel va ajunge coleg de celula cu Nastase.
Toti care il cred pe chior mi se par spalati pe creier, comparatia dintre regimul Nastase si regimul chiorului este imensa, in timpul conducerii betivului s-a furat inzecit mai mult.
Ar mai fi o gramada de hotii de exemplificat ....

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by blader, 24 September 2012 20:04

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 378, 379, 380 ... 898, 899, 900  Next    

The time now is 21-07-2025, 16:39:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password