User
Pass
2FA

mi se blocheaza jocul

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message541
thesunofsteel

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-03-2018 19:16)

Votes: 2

Post Posted: 27-07-2012, 13:38:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am o problema de ceva timp cu jocul la inceput se bloa caracter list intram la logam si nu imi arata caracterele pe realm arata black screen dupa care a inceput sa se blocheze si in joc de exemplu intru la auction house dau sa caut ceva si se blocheaza toti raman blocati alergand sau facand ceva si doar eu ma pot misca nu mai merge sa fac nimic sa iau mont sa dau speluri ....nimic cateodata sa mai deblocheaza am incercat sa remediez problema dar degeaba am reinstalat windowsul am sters jocul l-am descarcat din nou am luat louncherul wow.freakz am sters folderul cache si wtf.am verificat reteaua de internet "pingul" toate sunt bune si jocul nu imi merge
Nu stiu ce sa ii mai fac ca nu mai am rabdare sa intru de 10 ori in joc si sa ies pt un item de la auction house sau sa verific mailul

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
[Striker]

[Account disabled]

Status: Offline
(since 03-12-2015 23:34)

Votes: 84

Post Posted: 27-07-2012, 13:44:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aici e SA:MP.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by [Striker], 27 July 2012 11:44

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 24-08-2025, 05:40:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password