User
Pass
2FA

Reclamatie lks
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3188
kalwin

[Freakazoid]

Status: Offline
(since 17-11-2024 05:49)

Votes: 18

Post Posted: 27-07-2012, 23:26:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau aEros
- Numele adminului reclamat lks
Reclamatie :
1. slaba activitate in a primii up
2. Lipsa ban list
3.comportament jignitor fata de colegii lui admini cu care el citez "nu este egal"
4. vot la cereri admini fara drept de vot ca si helper.
5. spec o harta intreaga fara a raspunde

Nu stiu nettcafe ca si owner cum poti sa accepti asa ceva mai ales ca ii prietenul si ar trebui sa faca o treaba mai buna , dar se pare ca daca sunteti prieteni se incalca multe reguli ca "las ownerul ii tovarasul meu si fac ce vreau eu , nu are cine ce sa imi fac sunt cel mai jupan"

Cer down la slot si rog toti colegii sa voteze si sa isi argumenteze pertinent fiecare votul sau .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Average

[Mentally Stable]

(since 12-04-2025 08:14)

Votes: 6

Post Posted: 27-07-2012, 23:32:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Are dreptate aeros in legatura cu jignitul colegilor si vorbitul de sus, dar mai grav de atat e ca nu are banlist si daca aruncam o privire in regulamentul adminilor vedem asta: "2. Trebuie sa fiti activi pe forum. Fiecare admin trebuie sa aiba BANLIST. Orice reclamatie impotriva voastra va fi pedepsita cu 2 warn/REMOVE daca nu aveti dovezi (in functie de gravitate)." Deci sunt pentru remove pentru ca inseamna ca nu-si da interesul sau poate si-l da numai cand doreste -.

Si inca cateva chestii din regulament incalcate: 10. "Nu aveti voie sa stati Spectator, numai daca faceti poze sau daca va uitati pe jucatori! (1 warn)" ,
"14. Banurile se dau doar cu dovada(demo/ss) .Fiecare ban trebuie postat. (2 warn/DOWNGRADE)" ,
"18. NU este permisa cearta dintre admin/jucator sau admin/admin (1-3 warn)" ,
"20. Daca beneficiati de anumite privilegii, asta nu inseamna ca vi se si cuvin, in consecinta daca ai admin nu esti nici ZEU si nici nu ai lumea la picioare." asa ca dragule ai incalcat cam multe chestii din regulament.

0 0

Back to top
Guest

[Mentally Stable]

(since 30-08-2014 13:55)

Votes: 2

Post Posted: 28-07-2012, 00:39:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Average wrote:
Are dreptate aeros in legatura cu jignitul colegilor si vorbitul de sus, dar mai grav de atat e ca nu are banlist si daca aruncam o privire in regulamentul adminilor vedem asta: "2. Trebuie sa fiti activi pe forum. Fiecare admin trebuie sa aiba BANLIST. Orice reclamatie impotriva voastra va fi pedepsita cu 2 warn/REMOVE daca nu aveti dovezi (in functie de gravitate)." Deci sunt pentru remove pentru ca inseamna ca nu-si da interesul sau poate si-l da numai cand doreste -.

Si inca cateva chestii din regulament incalcate: 10. "Nu aveti voie sa stati Spectator, numai daca faceti poze sau daca va uitati pe jucatori! (1 warn)" ,
"14. Banurile se dau doar cu dovada(demo/ss) .Fiecare ban trebuie postat. (2 warn/DOWNGRADE)" ,
"18. NU este permisa cearta dintre admin/jucator sau admin/admin (1-3 warn)" ,
"20. Daca beneficiati de anumite privilegii, asta nu inseamna ca vi se si cuvin, in consecinta daca ai admin nu esti nici ZEU si nici nu ai lumea la picioare." asa ca dragule ai incalcat cam multe chestii din regulament.

+1

0 0

Back to top
sakalul95

[El shakiri <3]

(since 17-09-2018 20:38)

Votes: 35

Post Posted: 28-07-2012, 01:16:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asa zisu "zeu" care are chiar fani pe sv...parerea mea : cam comportamentul sau lasa de dorit...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
60S

[Mentally Stable]

(since 16-11-2014 16:20)

Votes: 5

Post Posted: 28-07-2012, 08:46:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La cererea de up au fost 6 contra si 3 pro ...a primit up.. - asta spune totul` de "respectul" actual dintre colegi ...O harababura totala ..Un regulament pus doar de dragul de a exista un regulament ....Dosent Matter .
0 0

Back to top
Coddy4all

[Mentally Stable]

(since 06-07-2013 18:49)

Post Posted: 28-07-2012, 10:16:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/ACCEPTAT-Cerere-Up-Lks-t166175-0.html
0 0

Back to top
lks
[Banned user]

Banned

(since 27-03-2013 15:51)

Post Posted: 28-07-2012, 10:46:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

REGULAMENT ADMINI

16. Nu reprosati altui admin deciziile luate! In cazul in care considerati ca nu sunt corecte veti lua legatura cu un OWNER.
18. NU este permisa cearta dintre admin/jucator sau admin/admin (1-3 warn)

Aeros daca imi faci reclamatie trebuie sa suporti si consecintele ... voi intre voi admini vechi va dati UP la 2-3 zile dar la cine merita nu dati ex: Zentyva ... asta chiar merita isi face treaba e mereu activ nu cum sunt alti tari in clanta si intra pe server o data pe luna si mai are si tupeu sa intrebe :"TU CINE ESTI MA?" ............ EU ZIC SA TERMINATI ODATA CU COPILARIILE ASTEA ... sa ma lasati sa imi fac treaba pt. care am fost adus pe server .... trebuie sa facem intr-o seara o conferinta sa vb. sa terminam odata pt. totdeauna cu jignirile si certurile intre admini ... ar trebui sa ne avem bine sa ne ajutam intre noi sa fim o familie ..... CE ZIC PLAYERII CARE VAD RECLAMATIE ASTA? NU ISI ARE ROSTUL TREBUIA SA VB CU OWNERUL IN PRIVAT NU SA FACI TU POST PE FORUM ...... CE SPERI SA REZOLVI? VA PLACE SEFIA? pana acum nettcaffe a fost foarte tolerant cu voi ,nu stiu de unde are atata rabdare sa va suporte toate *****... dar poate se satura si el intr-o zi si s-ar putea sa plangeti ...... ganditi-va la server cum sa facem sa fie bine nu mai faceti atacuri la adresa adminilor ... SALUT

0 0

Back to top
60S

[Mentally Stable]

(since 16-11-2014 16:20)

Votes: 5

Post Posted: 28-07-2012, 11:32:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Admini "vechi" exact...cei care inca respectam regulamentul "vechi" nu cel nou care se practica dar nu se vede....z3n merita si va primi pro cu cea mai mare placere din partea tuturor sunt sigur dar asta conform REGULAMENTULUI vechi....daca s-a schimbat regulamentul e obligatia ownerilor sa ne informeze si pe noi. Da imi place momentul tau de ratiune ...ce spui e perfect logic ...chestia care e ..eu ti`am facut o reclamatie , aeros la fel....totul fara mahalagismele cu care ne-ai tratat u . Nettcafe nu e obligat sa tolereze pe nimeni , a venit cu o noua tiranie noi ne-am retras ....odata cu numirea unora mai vechi dintre noi care au devenit owneri am revenit si noi . D c?....Pt. k am stiut mereu sa ne respectam intre noi ( asta e ideea de baza). Esti nou pe server...nu esti nou in cs evident...te pricepi asta e foarte clar...poate sti deja cum merge treaba bravo tie...asta nu iti da dreptul sa nu respecti colegii tai. Ca esti mai impulsiv ok putem intelege asta... dar sa vorbesti ca la usa cortului nu prea are sens.. In fine o zi buna discutia asta nu are rost. dati TC .
0 0

Back to top
lks
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-07-2012, 12:00:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Respectul cere respect ... am reactionat asa violent pt. ca nu imi place cand cineva sufera de "sefie" sunt satul in toti anii astia s-au strans multe si deja nu m-ai suport .... cand am intrat pe server au inceput toti sa tipe : "Cine esti" "De ce schimbi harta " " De ce ai dat ban" "De ce nu te sinucizi" " .... prima oara incepe prin a te critica si a te ameninta si dupaia o vorba buna de la ei nu vezi .....
0 0

Back to top
TerorisT

[Teleleu]

(since 05-12-2012 18:05)

Votes: 8

Post Posted: 28-07-2012, 13:27:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Au sarit la inceput pe tine pt ca nu stiau cine esti.ai aparut fara cere fara nk.de aia au sarit,dar nimeni nu te-a injurat cum ai injurat tu.in leg cu z3ntyva am vb cu el si i'am spus ca va primi up sapt viitoare.si tie ti'as fi dat pro la cerere daca erai un om la locul lui.Si restu sunt revoltati pt ca intr-o tara civilizata castigi cu 6 voturi contra si 3 de pro parca.nici nu stiu pt ce ai fc cerere,treb sa vb doar cu nett si o "rezolvati"voi cumva.uite lu maniacu i'am dat pro si e venit odata cu tn,dar e altfel de om,se straduie macar nu sufera de el.in fine nu va mai agitati ca oricum asa ramane.nici nu mai votez de acum la nici o cerere ca nu ii vad rostul votului.

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
kalwin

[Freakazoid]

(since 17-11-2024 05:49)

Votes: 18

Post Posted: 28-07-2012, 13:30:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am ce Sa suport ,analizeazã si ai sa vezi de cine sunt încãlcate acele 2 reguli subliniate de tine, dar se pare ca oricum felicitãri ca poti sa vb si frumos ... Si fa si tu diferenta dintre cerere admin si revenire admin -

Cu toate astea sunt convins ca topicul va fi inchis fara nici o rezolvare ,pffff bã chiar mai mult o sa suport consecintele -

0 0

Back to top
|F.B.I|

[Mentally Stable]

(since 19-08-2012 18:45)

Votes: 4

Post Posted: 28-07-2012, 18:52:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doar o poza,atat am de zis ..
Lks scz tot respectul datr puteai sa spui nu ai voie sa postezi .......nu destroy ca asa nu faci nimik

0 0

Back to top
lks
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-07-2012, 19:24:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

F.B.I continua asa,esti pe drumul cel bun ....
0 0

Back to top
|F.B.I|

[Mentally Stable]

(since 19-08-2012 18:45)

Votes: 4

Post Posted: 28-07-2012, 20:11:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lks wrote:
F.B.I continua asa,esti pe drumul cel bun ....

Deja ai putin si faci offtopic.........+mincinosule cica 40 de ani si are 28......

0 0

Back to top
Coddy4all

[Mentally Stable]

(since 06-07-2013 18:49)

Post Posted: 28-07-2012, 20:19:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lks...nu ameninta playerii...nu conteaza daca are 40 sau 28....calmeazate lks..incepusei sa te indrepti
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Coddy4all, 29 July 2012 20:29

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 10-08-2025, 11:35:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password