User
Pass
2FA

[Rezolvat]Reclammatie admin Jun1or

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1368
TruStMe;x

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-09-2012 17:41)

Votes: 3

Post Posted: 30-07-2012, 19:31:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nick admin:Jun1or
ora:20:30
mapa:antarctica
motiv:Era antarctica dupa ce au expirat minutele si a aparut votul s-a votat a intrat el,si a dat vote franqeeto (mapa a mai fost cu 10 minute in urma).A dat vote gen franqeeto :1 da 2 da 3 da 4 da.Nici macar nu ne-am putut impotrivi.
I-am zis adminului ca daca schimba mapa asa ne vedem pe forum el a zis:
prynt:
SiN iNFO -> Round: 2 Current Map: zm_franqeeto_final
[BioScan] Rezultat: Esti Normal!
Jun1or : na poftim -
Smoke MJ! : /class

Limita superioara de ping este 80. Else, kick.
SiN iNFO -> Welcome to sin.freakz.ro ! nJoy your stay !
SiN iNFO -> Time Left: 39:50 min. Next Map: zm_dust_jasionka.
SiN iNFO -> TrUsTme;x's rank: [ 41 ] of [ 8239 ] level [ SiNNER ]
Sa se de-a cocos a zis ...na poftim gen : si ce-mi faci tu mie?

Cer un advertisment verbal macar.Va astept pareriile si vreau doar siceritate nu sarit in ajutoru aluia ca mie prieten.
Va multumesc pt intelegere!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Jun1or

[Mentally Stable]

(since 03-11-2012 16:07)

Votes: 11

Post Posted: 30-07-2012, 19:54:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Jun1or :  ok dar a vorbit cineva urat? :))
Jun1or killed self with lasermine
Jun1or :  /class
You got infected by TrUsTme;x's Infected Headcrab!
@LfF@UzZy killed Lord. with lasermine
O sa te transformi intr-un [ Tank ] dupa infectare.
@LfF@UzZy killed Smoke MJ!
TrUsTme;x :  da..

SiN iNFO ->  Folositi /server pentru a face switch intre servere.
Smoke MJ! :  unu colt sus
*DEAD* Jun1or :  cine?
TrUsTme;x dropped
TrUsTme;x has left the game
TrUsTme;x :  ti-am zis eu ce vrei ma?

Lord. :  /class

TrUsTme;x :  k lasam discutiile
Smoke MJ! :  hai junior

Welibar killed @LfF@UzZy with Infected Headcrab
Jun1or :  si ti se pare ca am zis ceva urat :)) lol
@LfF@UzZy killed self with lasermine
SiN iNFO -> Folositi  /lm in say pentru a cumpara mine de laser.
Smoke MJ! :  hai colt su

Sa inteleaga si restu ce se intampla: era zm_antarctica mai erau 3 - 4 min si vreo 6 jucatori (care erau in scadere mereu toti adminii seara cand nu sunt jucatori franqeeto se baga), am dat la vot Franqeeto! Yes Yes No No (asa din pacate copilul acesta nu cred ca a stiut pe care vroia sa dea din cate spunea mai sus dar in fine, e o chestie asa m`am luat si eu dupa alti admini e amuzanta chestia nu vad nimic rau in asta in fine), si el a zis: Ce faci ma! si am zis ca ce vrei ma! nici nu mai zic nimic nu mi se pare relevant sa ma chinui pentru asa ceva ownerii decideti.

Concluzie:
Oare de unde se strang atatia jucatori de astia smart`(i) pe server?

0 0

Back to top
TruStMe;x

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-07-2012, 19:58:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raised eyebrow)))))))))eram 16?.Ce conculzi tragi tu ...maa daca nu intra jucatorii cum promovezi tu sv sa fie full ...aoleu... si 16 8-8 nu ti se pare destui?
Dar tu stii ca ai gresit si nu mai sti cum sa reactionezi si cauti feluri si feluri de chichite si pryntu ala ce ni-l arati ....ce se zice acolo ai citit?!
Si a fi admin nu insemna sa iti pui ambitile prostesti cu playeri sa arati tu ca detii o functie importanta.

Asculta o concluzie buna:la adminat azi esti maine nu esti (daca nu-ti faci treaba)

Nu abuza de functie!

Daca cititi mai sus se vede cum isi pune ambitia sa isi arate functia zicand:
Na poftim.<<asta clar e o ambitie admin-player(ce vrea adminu sa demonstreze?)(asa ajuta el playeru?)

Last edited by TruStMe;x on 30-07-2012, 20:06:21; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Jun1or

[Mentally Stable]

(since 03-11-2012 16:07)

Votes: 11

Post Posted: 30-07-2012, 20:05:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu cati erau am specificat "vreo" si ce avertisment verbal vrei sa primesc, eventual poate alceva daca asa hotarasc ownerii dar nici de cum "verbal" cred ca mai trebuie sa faci niste cursuri de gramatica la limba romana, eo am incheiat ramane la revizuirea ownerilor.

0 0

Back to top
TruStMe;x

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-07-2012, 20:07:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-)vorbesc romana de 3 ori mai bine ca tine asta iti garantez.Si da lasam owneri sa decida comentariul facut de tine nu are nici-o legatura cu subiectu asta spune foarte multe...Si da macar advertisment verbal din gura ownerului e o diferenta pe care tu n-o vei vedea nevar.
Asa se vorbeste cu un player cu "Ce vrei ma"?
Eu care te respect si iti zic frumos: Nu asa se schimba mapa si tu raspunzi..(mai sus)
so .. you are clearly guilty, only to be friends with any owner not save you

0 0

Back to top
baraka

[Creep]

(since 20-01-2019 14:08)

Votes: 30

Post Posted: 30-07-2012, 20:20:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu va mai bateti in gramatica ca pierdeti amandoi.

Treaba cu votul "funny"....este amuzant in anumite momente, dar se face de catre cei cu grad de la demon in sus. Se considera ca au experienta suficienta incat sa aprecieze cand este de gluma si cand nu.

20:53:50: [adminvote.amxx] Vote: "Jun1or<2959><STEAM_ID_LAN><>" vote custom (question "FranqeetoAgain?") (option#1 "Yes") (option#2 "Yes")

Jun1or ai un warn. Daca mai strangi doua, treci la acolyte. Sa fie invatare de minte si pentru ceilalti sinneri. ( acolyte, nici nu cred ca se gandesc sa faca glume)

1. Nu abuzati de comenzile aferente rangului dumneavoastra! (de la un avertisment la pierderea accesului)

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by baraka, 30 July 2012 18:20

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 21-01-2025, 14:32:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x