User
Pass
2FA

Propunere
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3272
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Status: Offline
(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 09-01-2008, 11:06:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Gh0sT - wrote:
SheHatesMe wrote:
orikm cei care vor avea cererea aprobata vor fi in proba si la prima greseala buh-bye admin/slot -

Uhh, ai stricat surpriza -

Deci da, dupa ce primesti admin ai 2 saptamani de proba. Daca totul merge ok in astea 2 saptamani ramai cu adminul, daca gresesti in vreun fel va trebui sa mai astepti.
Slot-uri nu se vor da decat celor care au o oarecare importanta pe freakz sau celor care joaca zilnic si mult.
Cine voteaza ramane sa vedem insa nu mai vreau sa vad ca va rezumati la Pro/Contra. DATI ARGUMENTE!!!

- Eu unul am sa dau argumente .. sunt multi admini .. iar unii din cate se pare stau pe freakz doar pentru admin .. si se oftica ca nu primesc si ... ma rog .. Ai mare dreptate Gh0sT sa incercam sa fim mai duri in a da pro/contra .. pentru ca iara se face lista de admini mare .. si eu unul nu mai vreau sa fie iara perioada fara cereri/mariri ... Singura chestie e ca admini sa nu se bage pt unu cu pro ca vai domne sunt prieteni si chestii .. nu frate eu unul voi fii mai dur si mai atent cand v-oi spune "pro/contra"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
-reTro-

[Mentally Stable]

(since 30-07-2008 21:40)

Votes: 4

Post Posted: 09-01-2008, 19:25:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Eu zic ca cel mai bine ar fii sa se voteze de la blood in sus .. sloturile .. mai putin .. deocamdata ... nu stiu .. ownerii decid ..

NU !
Deja cei care au blood consider ca nu au experienta necesara . Eu am spus sa se voteze de la General in sus, dar pentru ca nu sunt prea multi generali si ceilalti care au rang mai mare ...
Hai sa decida ownerii cine sa voteze :

Inca o propunere :
-Faceti o lista(owneri) cu adminii de la champions in sus care sunt si activi si au experienta necesara, iar ceilalti care nu sunt pe lista si voteaza vor primi +warm si la a doua greseala suspendare pe o perioada stabilita de voi !

Consider ca asa este mai bine, pentru ca serverul si forumul sa arate mai frumos ^^ ~

0 0

Back to top
eT | Bobby

[Lord of War3]

(since 07-12-2019 14:42)

Votes: 14

Post Posted: 09-01-2008, 20:06:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic minim Champ !! Sunt contra sa voteze adminii cu acces mic...pt k nu au atat interes pt server cat au cei vechi si cu acces mare.... !! Hai sa decida unul care abia a primit si el slot...nu mi se pare asa de corect.. !! Sunt multi admini vechi...care cred k eu k merita sa decida cine primeste si cine nu....nu neaparat de la General... !!! Mai ramane de decis chestiunea asta...!!

Ajuta serverele WAR cu un vot: http://www.csservers.ro/evidenta/war3.freakz.ro
LorD*Bobby
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 30-11-2024, 18:25:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x