Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Ce e mai important ?
Go to page
Previous
1
,
2
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Graphic's Archive
Author
dis[t]urbed
[Maniac]
Status: Offline
(since 11-11-2011 10:49)
,
Topics: 45
Votes
: 15
Posted: 16-12-2007, 08:52:25
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Dupa parerea mea totul este important in egala masura... Cat despre faza cu "vai doamne, fiule, sa nu ajungi sa faci asa ceva.
de te prind ca te iei cu derbedeii astia, te bat de iti suna apa'n cap.", bine ca ai mei stiu si nu prea mi-au zis ceva... Singura chestie care mi-a zis-o tata este sa fiu pregatit sa o iau la fuga cand e cazul
el apreciaza graffurile reusite, nu e unu` d-ala care sa zbiere ca "o, vai, numele prostilor peste tot, huliganii, oh, vai"
0
0
Back to top
madnezz
[Mentally Stable]
(since 03-09-2009 19:06)
,
Topics: 23
Votes
: 6
Posted: 12-01-2008, 19:44:23
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
dis[t]urbed wrote:
Dupa parerea mea totul este important in egala masura... Cat despre faza cu "vai doamne, fiule, sa nu ajungi sa faci asa ceva.
de te prind ca te iei cu derbedeii astia, te bat de iti suna apa'n cap.", bine ca ai mei stiu si nu prea mi-au zis ceva... Singura chestie care mi-a zis-o tata este sa fiu pregatit sa o iau la fuga cand e cazul
el apreciaza graffurile reusite, nu e unu` d-ala care sa zbiere ca "o, vai, numele prostilor peste tot, huliganii, oh, vai"
ai mei nici nu crek stiu ce e ala huligan
anyway,ma doare undeva ... numai sa nu imi iau pcu' meu drag sau pedepse and shit.
aks tin doar markerele,can-urile le tin la un prieten,un timp,pana sunt sigur ca nu fac gura dak afla
si on-topip: amandoua conteaza foarte mult,textul mai putin ca look-ul.dar sa nu exagerezi cu carnati,crenvursti si alte chestii
.
0
0
Back to top
dis[t]urbed
[Maniac]
(since 11-11-2011 10:49)
,
Topics: 45
Votes
: 15
Posted: 12-01-2008, 20:50:25
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
madnezz wrote:
dis[t]urbed wrote:
ai mei nici nu crek stiu ce e ala huligan
anyway,ma doare undeva ... numai sa nu imi iau pcu' meu drag sau pedepse and shit.
aks tin doar markerele,can-urile le tin la un prieten,un timp,pana sunt sigur ca nu fac gura dak afla
si on-topip: amandoua conteaza foarte mult,textul mai putin ca look-ul.dar sa nu exagerezi cu carnati,crenvursti si alte chestii
.
Exact.
Can-urile le tin intr-un dulap de care cred ca a si uitat
0
0
Back to top
Basic
[Mentally Stable]
(since 20-05-2009 18:36)
,
Topics: None
Votes
: 4
Posted: 15-05-2009, 21:04:48
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Graffiti Art Not Vandalism . PArerea mea stiu k multi il considera vandalism .. si mai ales k e ff greu sa faci un graff adevarat .. nu doar asa sa mazgalesti un nume cu un spray de retus auto. Ii vezi pe unii cocalari cu spray in mana scriind : Bobo mondialu Da best sau mai stiu ce alte aberatii ! PEACE!
0
0
Back to top
Kre@toR
[Assasin]
(since 15-06-2022 22:19)
,
Topics: 253
Votes
: 37
Posted: 16-05-2009, 09:34:18
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Atata timp cat faci un graffiti pe gardul cuiva sau pe ceva care nu iti apartine este vandalism, logic, dar in acelasi timp si arta.
Daca vreti sa vedeti graffiti-uri adevarate si meserie luati filmul:
No Ticket
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Graphic's Archive