User
Pass
2FA

[REJECTED] DK stricat da ca pe wotlk nice job

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message441
NightDreams1
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 10-08-2012 22:28)

Votes: 2

Post Posted: 09-08-2012, 01:50:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link:
Descrierea bugului / Bug description: Dk-ul are specul de unholy vizibil bun dar practic dau mai tare pe wotlk va fac si videoclip... iar pe oficial am jucat si va spun ca pe 4.0.6 dadea in jur de 16k gargoyl , si 20 cu crit iar pe pach asta da mult mai mult minionul gohl da tot lf vreo 7k fara crit iar dk se bazeaza pe petii lui daca petii nu dau tare doturile ei bine nu dau ca inainte .. va dau un sfat reparati bugul pentru ca expansion ruleaza de ceva vreme de 1 an si ceva iar serverele concurente unele au reparat bugul imi place freakz ca e serv roman dar daca nu se ocupa nimeni de el va ajunge in paragina nu vreau sa il compar cu oficial dar macar talentele la caracter ar trebui sa mearga bine in video de mai jos se vede cum da dk-ul e video de pe retail . sper sa nu mi-se in nume de rau postarea .
Dovada / Proof: http://www.youtube.com/watch?v=PwrS0bIuHYk

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
FaithOfDarkness

[Shade of death]

Status: Offline
(since 03-06-2018 15:03)

Votes: 15

Post Posted: 09-08-2012, 10:35:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vezi ca ai facut duplicate la propriul report ai facut topicul de 2 ori.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 10 August 2012 12:51

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-08-2025, 05:08:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password