User
Pass
2FA

inteligenta asta....

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message771
*Bau*

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-05-2014 06:41)

Votes: 4

Post Posted: 10-08-2012, 08:41:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau : *Bau*
- Numele adminului reclamat Maria Dragomiroiu
- Harta, ora si data faptei reclamate : hartile ----> 10-08-2012 , ora 9:10 am, hartile---> mini_dust , jail_crime si fy_snow3
- Motivul / Regula incalcata : am intrat la joc la ora 9:05 9:10 am , Maria Dragomiroiu era spec deja, stau 15min si scriu spec in sau out, pe helper maria am intrebat daca se uita pe cnv anume de sta de 15min spec, nu mi-a raspuns , dar admin Zentyva mi-a spus ca mananca ,am zis ok fie, dar ea era deja spec cand am intrat si mai trecusa inca vre-o 15min pana am intrebat-o sta spec dintr-un motiv anume?, schimbam harta ,bagam altceva , s-a jucat 10min dupa care am schimbat ca era prea mare din pacate, maria in cont spec,am dat vote a iesit snow3, maria dupa 10min si pe harta aia in cont spec.. ACU INTREB SI EU, ASA SE FAC ORELE PE SERVER ? UN OM PREPARA SI MANANCA IN MAX 10-15MINUTE , este breakfast. ASTA ESTE PUTIN NESIMTIRE , sa stau in jur de 40min spec , iar asta de cand am intrat eu, acu cine stie de cand era spectator... NU ASA SE FAC ORELE MARIA DRAGA...
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola : ADMIN ZENTYVA SI CRANK ON
- IP-ul tau / SteamID-ul tau ... MULTUMESC

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Maria Drag0miroiu

[Freakazoid]

(since 29-11-2019 09:47)

Votes: 74

Post Posted: 10-08-2012, 09:40:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*Bau* wrote:
- Numele tau : *Bau*
- Numele adminului reclamat Maria Dragomiroiu
- Harta, ora si data faptei reclamate : hartile ----> 10-08-2012 , ora 9:10 am, hartile---> mini_dust , jail_crime si fy_snow3
- Motivul / Regula incalcata : am intrat la joc la ora 9:05 9:10 am , Maria Dragomiroiu era spec deja, stau 15min si scriu spec in sau out, pe helper maria am intrebat daca se uita pe cnv anume de sta de 15min spec, nu mi-a raspuns , dar admin Zentyva mi-a spus ca mananca ,am zis ok fie, dar ea era deja spec cand am intrat si mai trecusa inca vre-o 15min pana am intrebat-o sta spec dintr-un motiv anume?, schimbam harta ,bagam altceva , s-a jucat 10min dupa care am schimbat ca era prea mare din pacate, maria in cont spec,am dat vote a iesit snow3, maria dupa 10min si pe harta aia in cont spec.. ACU INTREB SI EU, ASA SE FAC ORELE PE SERVER ? UN OM PREPARA SI MANANCA IN MAX 10-15MINUTE , este breakfast. ASTA ESTE PUTIN NESIMTIRE , sa stau in jur de 40min spec , iar asta de cand am intrat eu, acu cine stie de cand era spectator... NU ASA SE FAC ORELE MARIA DRAGA...
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola : ADMIN ZENTYVA SI CRANK ON
- IP-ul tau / SteamID-ul tau ... MULTUMESC

Cred ca toata lumea dupa sv stie ca nu am nevoie de ore ... barbate ... joc foarte mult,iar cand spui tu ... Am fost mi`am facut dus,am coborat mi`am luat ceva de mancare .... am mancat si abia dupa am intrat la joc ...Daca asta este o problema asa grava ... sa ma reclami.... te salut

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
lks
[Banned user]

Banned

(since 27-03-2013 15:51)

Votes: 6

Post Posted: 10-08-2012, 09:44:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

16. Nu reprosati altui admin deciziile luate! In cazul in care considerati ca nu sunt corecte veti lua legatura cu un OWNER.
18. NU este permisa cearta dintre admin/jucator sau admin/admin (1-3 warn)

Avem "owneri" la care trebuie sa te plangi nu sa ataci alt admin pe forum .... oare se v-or sesiza ownerii?

13. Fiecare admin trebuie sa faca intr-o saptamana minim 5 ore! (DOWNGRADE)

Oare ai 5 ore ?

0 0

Back to top
Maria Drag0miroiu

[Freakazoid]

(since 29-11-2019 09:47)

Votes: 74

Post Posted: 10-08-2012, 09:57:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lks wrote:
16. Nu reprosati altui admin deciziile luate! In cazul in care considerati ca nu sunt corecte veti lua legatura cu un OWNER.
18. NU este permisa cearta dintre admin/jucator sau admin/admin (1-3 warn)

Avem "owneri" la care trebuie sa te plangi nu sa ataci alt admin pe forum .... oare se v-or sesiza ownerii?

13. Fiecare admin trebuie sa faca intr-o saptamana minim 5 ore! (DOWNGRADE)

Oare ai 5 ore ?

lka stii si tu ca nu am nevoie de ore ... dar ... tocmai daia nu mi-am batut capu ... si ii respect decizia ... -
eu nu ma cert incerc sa ii explic omului

0 0

Back to top
Coddy4all

[Mentally Stable]

(since 06-07-2013 18:49)

Votes: 6

Post Posted: 10-08-2012, 11:54:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

reclamatie inutila...tc o sa vb cu fiecare in parte
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Coddy4all, 10 August 2012 09:54

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-02-2025, 09:04:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x