User
Pass
2FA

Propunere
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions
Author Message2445
G0LUM
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 14-09-2012 18:49)

Votes: 17

Post Posted: 11-08-2012, 09:26:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Ideea nu este a mea , este luata dupa alt server tot din comunitatea freakz.

Propunerea aceasta o fac pentru a nu mai ajunge admini incompetenti , nu dau exemple ca se supara : Inlovee , pentru ca de a ajunge admin este simplu , iar de scapat este destul de dificil.

Cam asa ar suna.

ATENTIE ! Am vazut ca se voteaza aiurea rau, ori pe prietenii ori la ciuda pe cineva.
ATENTIE ! Avem nevoie de 5 oameni care sa fie in lista de vot, ei trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte !

-sa fie ACTIVI pe server
-sa fie ACTIVI pe forum
-sa fie IMPARTIALI
-sa aiba un COMPORTAMENT BUN
-avem nevoie de 4 de zi si 1 de seara/noapte
Vi pot numara pe o mana

ATENTIE ! Cine nu va respecta isi va pierde dreptul la vot !

De acuma sistemul de vot va fi in felul urmator !
- BILA ALBA + motive [ esti acitv, te comporti bine....etc ]
- BILA NEAGRA + motive [ nu esti activ, injuri, n-ai un comportament bun ]

Lista Admini:

- a)
- b)
- c)
- d)
- e)

ATENTIE ! Doar cei 5 mai au voie sa dea BILA ALBA/NEAGRA la cereri !
ATENTIE ! Orcand puteti fi schimbati !
ATENTIE ! Vreau seriozitate !

Apropo as vrea ca ownerii sa isi dea cu parerea in primul rand pentru ca multi dintre admini nu vor vrea , pentru ca este o sansa mica sa fi tu ales din n - insi , dar pentru ca sunt multicei admini (multi din ei nu se incadreaza din cauza inactivitatii) , ati putea adauga inca 2-4 locuri (impar pentru a se evita cazurile de gen 5 pro 5 contra)

http://www.youtube.com/watch?v=BvTxuc8fPVw
Astept oferte.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
N0no

[Neo-Tzc-Gay-show]

(since 24-09-2016 12:42)

Votes: 29

Post Posted: 11-08-2012, 09:38:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate nu vii tu sa inveti owneri ce sa faca..
Daca nu iti convine fati server si bagati admine de 40 de ani

Ce vrei sa arati ca stii sa scrii pagini..
Oricum ai fost luat la ochi..

Last edited by N0no on 11-08-2012, 09:42:32; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
InLoveCs

[00 11 00]

(since 24-12-2021 07:55)

Votes: 170

Post Posted: 11-08-2012, 09:40:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma uimesti pe zi ce trece,ce propuneri de rahat turcesc mai aduci ?

Ca sa nu i-au ban aici pe forum nu iti zic nimic. M-am chinuit 1 an si jumatate sa i-au admin aici si cica este usor. Nu stii ce vorbesti mai bine spui ceva in punga dar nu cred ca te asculta nici asa nimeni.

0 0

Back to top
demoncs

[Drugz]

(since 11-01-2024 07:07)

Votes: 54

Post Posted: 11-08-2012, 09:45:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

InLoveCs wrote:
Ma uimesti pe zi ce trece,ce propuneri de rahat turcesc mai aduci ?

Ca sa nu i-au ban aici pe forum nu iti zic nimic. M-am chinuit 1 an si jumatate sa i-au admin aici si cica este usor. Nu stii ce vorbesti mai bine spui ceva in punga dar nu cred ca te asculta nici asa nimeni.

Și uite așa se duce serveru tot mia jos ! ............ Își pierde din valoare .
Cei drept serveru nu mai e ce a fost odatã ...... mare pãcat cã s-a schimbat așa dintr-o datã.

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 11-08-2012, 09:46:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vara,vacanta,concediu,real life,prietena/prieten,probleme personale,etc.(ca veni vorba de activitate,o posibilitate).
Am propus eu mai demult cv cu numarul de ore,un fel de barem,gen cum ii pe war3,a fost respins din start.
Si vrei sa zici ca doar 5 admini sa aibe dreptul la vot in cererile de admin?(asta exceptand ownerii,nu?).
4 de zi si 1 de seara,aici te refer la admini vad.Adminii de seara is cam greu de gasit oricum,sa fie cu capul pe umeri.
Oricum,cred ca stiu raspunsul dat de owneri pt sugestia asta.
Helper-ul ii iei greu,200 ore minim+4 puncte fidelitate+GM/Steam park.Up-ul il iei tot greu,stiind ca acolo ii cu admis/respins,unde doar ownerii voteaza,si acolo iti trebuie activitate mare,deci nu cred ca ar fi corect ca dupa ce tragi ca un "cal" sa devii admin,sa ti se ia dreptul la vot,si le ce mai era.

Last edited by Paragon on 11-08-2012, 09:50:31; edited 1 time in total
0 0

Back to top
AMG

[INACTIVE]

(since 09-09-2023 16:07)

Votes: 1014

Post Posted: 11-08-2012, 09:47:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce vrei tu aici doar ownerii pot decide, sau cel putin sa vb cu ei sa le spui despre aceasta idee ,dar nu sa vii de capul tau aici.

0 0

Back to top
G0LUM
[Banned user]

Banned

Post Posted: 11-08-2012, 09:59:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca intotdeuna va repeziti si nu cititi tot ce am scris eu mai sus , am spus clar ca pentru ca nr de admini este destul de mare poate sa mai adauge 2 , 4 s.m.d ( sa fie nr impar) ,
Dau un exemplu concret :
George face cerere de admin , el este amic cu ion si cu mihai , cei doi sunt amici cu alti doi , george ia admin , nu trece 1 luna si george din cauza unei reclamatii pierde adminul. (timp aliatoriu)
2.Nu confundati cererea de admin , cu cererea de up.
3.Ion face cerere admin , mihai ( care nu intra pe server nici 2 ore saptamana) ii da pro / contra doar ca sa se afle in treaba sau un admin da pro , multi care nau activitate dau si ei pro ca sa nu se deosebeasca de ceilalti .

[color=red]Eu nu invat pe nimeni , aici poate face cine vrea ce propunere doreste care sa influenteze in mod pozitiv serverul , lucrul acesta in fac in primul rand ca o mica metoda de repopulare(va spun sincer si la obiect trb repopulat serverul numai este ce era acu un an) si cauza principala sunteti voi adminii , nu toti si cei care dau ban pentru orice mica prostie , la voi in loc de gag se aplica miile de minute ban(atat de mult va doare pentru o vorba) , voi nu va ganditi ca poate playerii sau saturat si ei?Iar cei care zic ca serverul este destul de populat ori va faceti aluzii ori va mintiti singuri , singura metoda pe care a folosito owneri este aceea cu massul care a fost foarte foarte buna , dar nu merge ulciorul de mai multe ori la apa , punetiva cap la cap cu idei si propuneri care sa ajute serverul in repopulare , la ora 8 acu un an va zic sincer ca nu puteai intra pe server iar acum sunt 4-5 playeri?

Staff message (Ravenous):

+1 Warn - Ai exagerat cu Size-ul

Astept oferte.

Last edited by G0LUM on 11-08-2012, 10:17:30; edited 2 times in total
0 0

Back to top
N0no

[Neo-Tzc-Gay-show]

Post Posted: 11-08-2012, 10:05:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asa si ce vrei admin?
0 0

Back to top
G0LUM
[Banned user]

Banned

Post Posted: 11-08-2012, 10:13:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
asa si ce vrei admin?

Incerci sa ajuti serverul si ce primesti?? In loc de pro si contra ? niste jigniri , apropo report.
Nu are ce sa vorbeasca omul cu majoritatea dintre voi , daca va afecteaza intr-un fel , toti comentati ,

Astept oferte.
0 0

Back to top
N0no

[Neo-Tzc-Gay-show]

Post Posted: 11-08-2012, 10:26:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vad rostu acestei propunerii sau ce o fii
ai facut ca sa ne arati ca esti mare ai copii esti bunic ,
Ce vrei sa demonstrezi?
Te crezi prea destept sau ce?

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 11-08-2012, 10:34:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vrea sa ne orbeasca!!!!Acel galben satanic....
Oricum,sa vad dak am inteles:
Ala ia admin,si il pierde din cauza unei reclamatii?Dak ii reclamatie cu dovezi solide si ceea ce a facut ii grav,si normal ca pierde adminul.
Iar la faza aia cu gheorghe joaca 2 ore pe an,vine in cerere si voteaza aiurea....si mie mi se pare prostesc acest lucru,dar dak acel om ii cu capul pe umeri si poate analiza o situatie,ori voteaza cum trebuie,sa se uite la ore,la fidelitate,la ce mai trebuie,etc,ori se abtine de la vot.
Sa-ti zic un lucru,ca tu de cv timp lipsesti,tu crezi ca numai din cauza anumitor admini,in mare parte,s-a ajuns aici ?Multi playeri au plecat,cei vechi,din cauza acelui reset in mare parte,iar in schimb au venit niste playeri de iti vine sa vomiti cand ii vezi,oameni care nu pot citi un regulament amarat,care is mai "derp" de felul lor si care deabia au descoperit cs-ul sau zm-ul,de parca nu au mai vazut un forum pana acum.Srv-ul nu cred ca va mai fi niciodata cum a fost anul trecut,o parte din acea "Esenta" a plecat,dar in schimb au venit niste oameni in care 90% is din aia care ba incalca regulamentul la greu,ba profita la greu de bug-ul de lvl,ba injura,ba nu respecta banul,de 10x mai cv ca anul trecut.Sa inteleg ink un lucru,tu vrei sa fim sfinti cand vedem oameni care nu pot face o reclamatie unde trebuie,dupa model,sa faca o cerere de admin DUPA ce au indeplinit toate cerintele,sau nu pot citi pe forum sa afle anumite raspunsuri la intrebarile lor,gen:cum pui lm,ce face zm ala,cum iau lm.Am vazut oameni pe server in care a trebui sa le zic de vreo 2-3 ori acelasi lucru ca sa priceapa.Deci bun venit in noua generatie de playeri...adik ce playeri,sa ii numesc pe ei playeri,ar fi o insulta pt playeri,n-am cuvinte cum sa ii numesc oricum.Si noi avem limite,cand vezi ca acelasi lucru se repeta de zeci de ori.Iar in legatura cu sanctiunile,gresesti,esti banat cu cat ii normal,gresesti a doua oara?esti banat cu mai mult,ca se vede ca nu s-a invatat minte,gresesti a treia oara,marim banul,si tot asa,pana cand cnv va cere cont blocat,pt ca acel "player" ii degeaba pe server,ca nu poate invata din greseli.Iar in legatura cu limbajul,tie ti se pare normal ca tu sa il infectezi pe unul,iar apoi ala se te injure de mama fara motiv?de exemplu.Atunci ce faci?ii dai gag sau ban?Iar playerii sa se sature de ce?Dak ai probleme cu nervii,iesi afara,nu sta pe server si apoi dak unu iti face block,in loc sa ii faci demo,sa il postezi pe forum,si sa ia un ban lung,tu te apuci sa il injuri de mama,de natie si de nu mai stiu eu ce.

Last edited by Paragon on 11-08-2012, 10:35:56; edited 1 time in total
0 0

Back to top
~MRS~

[~ Far Son och Bror ~]

(since 17-02-2019 14:00)

Votes: 132

Post Posted: 11-08-2012, 10:35:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gresit , gresit si iar gresit....Scipio si ceacea se ocupa de activitatea noastra in primul rand sau cand nu are timp sunt John sau Dark. Legat de competenta adminilor ca voteaza pe prietenie aici il readuc iar in discutie pe Scipio care nu ii e greu sa dea un helper cuiva ca la fel de usor ii da si remove , sa iei admin poate e usor dar sa-l pastrezi e greu...Nu ai habar ce fel e in consiliu si cand spun ownerii ceva e LEGE fara sa mai dai dreptul la replica..Crede-ma ca suntem bine inchegati si bine condusi si de aici vine si instruirea ca admin care se capata in timp...Deja prea esti omni-prezent pe forum si sari in ochi la toti , mai ia o pauza si nu te mai agita atat caci chiar daca ti-ai schimbat nick-ul tot aceeasi persoana ramai.
Sti vorba aia " Lupul isi schimba parul dar naravul ba ! "...Asa e si cu tine.
O zi buna sa ai !

Du kommer ikke til ende, hvis du stopper ved hvert trin

Last edited by ~MRS~ on 11-08-2012, 10:36:35; edited 1 time in total
0 0

Back to top
G0LUM
[Banned user]

Banned

Post Posted: 11-08-2012, 10:36:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Repetam povestea deci 120 min pe langa 15000 este o diferenta de la cer la pamant.
Iar treaba cu injurile pot fi inlaturate mai usor decat va dati seama:
Poate sa faca astfel scipio / ceacea , cand ai gag sa nu poti intra in menu sau sa cumperi lm.
Injuri odata , Injuri de 2 ori si te potolesti pentru ca vezi ca nu poti face nimic in joc .

Astept oferte.
0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 11-08-2012, 11:51:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

120 minute pt retry dupa gag de exemplu,prima abatere,la a doua,iei mai mult,ca se vede clar ca nu s-a saturat,si tot continuam,dak nu respecta banul,se ia dublu apoi,dak nu il respecta si pe ala,dublu iar,si tot asa,pana cand adminul se satura si cere cont blocat,ca se vede clar ca acel player o da in nesimtire.Dak injuri pe cnv de mama,iei din start ban la mia de minute,poate si permanent.Alianta la fel,dak te referi la faza cu tine si moartea,asta ii alta poveste,moartea a avut un antecedent,deci acel ban de 1000 a fost cu indulgenta.Alianta oricum se baneaza sever,feedu la fel,asta la mia de minute,5k+(asta doar in cazul adminilor,posibil si al playerilor,dak ownerul hotaraste+posibil cont blocat pe o anumita perioada).Trebuie treziti playerii,fie ca is incepatori,fie ca nu,ori sti a citi un regulament si sa il respecti,ori nu,nu facem exceptii pt ca ala ii mai chipes,ala ii mai Fat-Frumos din lacrima sau ala ca ii miliardar.
La sugestia aia,ca sa nu poti lua lm cand ai gag,ii pusa de mult timp,dar fara rost,sunt playeri care te innebunesc pe admin_chat sa le dai ungag,ca nu vor sa stea 10 minute sa isi ispaseasca pedeapsa,atunci singura varianta ramasa ii un micut ban.Buna ii si ideea sa nu poti accesa menu cand ai gag,nush cum s-ar putea face asta,dak ii posibil,dar merge.Totusi problema fiind la fel,cei cu gag te vor innebuni pe admin_chat,ca ba nu pot lua lm,ba nu pot accesa menu,ba te injura,deci in unele cazuri tot la ban s-ar ajunge,chiar si dak ii avertizezi de cateva ori sa inceteze.
Concluzie:Sanctiunile is mai severe,dc?Pt ca multe lucruri se repepta,iar lumea vad ca nu pot invata din propriile lor greseli,sau din greselile altora,si trebuie pusi la respect.
+1 pt MRS.Stiu ca au existat cateva cazuri cand unii au luat respins chiar dak au avut mai multe Pro-uri decat Contra,poti sa ai si 10/10 Pro-uri,owner-ul dak considera ca nu esti capabil,iti da respins.Eh,ca unii mai voteaza din prietenie,asta este,nu are antecedent,se comporta frumos pe server,a demonstrat ca poate sa indeplineasca cerintele pt a deveni admin,merita o mica sansa,dar mai are 2 etape,raspunsul final venit de la un owner,si dak trece de asta,mai are etapa cea mai grea,sa isi pastreze adminul,ca am vazut ca si unii admini se mai pot scapa la un player,dar atunci e mai bn sa iesi de pe server,decat sa te scapi si sa risti si sa pierzi adminul,valabil si pt alti playeri,care vor sa se scape la alti playeri/admini,decat sa te risti si sa fi sanctionat la sange,mai bn quit.
Deci intelegi?Nu ii numai vina adminilor,ca noi ne facem treaba si sanctionam ii una,dar trebuie sa mai fi si sever cateodata,cand vezi ca lumea nu intelege.

0 0

Back to top
Tony^E

[-1-LieuTenanT-]

(since 07-02-2016 20:48)

Votes: 11

Post Posted: 11-08-2012, 12:37:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce va mai place sa scrieti romane... nu stiu daca scipio sau ceacea ar sta sa citeasca atat
una peste alta, e bine asa cum avem acum cerintele de luare a adminului

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by 1ce396, 11 August 2012 10:38

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 21-06-2025, 19:03:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password